SkyShowtime arvostelu ja kokemuksia 2024

SkyShowtime Arvostelu

Striimaa parhaat uudet yksinoikeussarjat, menestyselokuvat + koukuttavat alkuperäistuotannot. Striimaus onnistuu huikealla määrällä eri laitteita – mukaan lukien äly-TV, tietokone, tabletti ja älypuhelin.

SkyShowtime on tuore tulokas Euroopan suoratoistopalveluiden markkinoilla. Se on Paramountin ja Comcastin yhteinen streaming-palvelu, joka tarjoaa sisältöä Universal Picturesilta, Paramount Picturesilta, Nickelodeonilta, DreamWorks Animationilta, Paramount+ -palvelusta, Showtime’ltä, Sky Studiosilta ja Peacockilta. SkyShowtime on lanseerattu Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa, ja sen laajentuminen muihin Euroopan maihin on suunnitteilla.

SkyShowtime Suomi

Suomessa SkyShowtime lanseerattiin erikoistarjouksella, jossa palvelun sai ensimmäiset kuusi kuukautta puoleen hintaan. Tämän tarjouksen myötä palvelun hinta oli 3,5 euroa kuukaudessa ensimmäisen puolen vuoden ajan, normaalisti sen hinnan ollessa noin 6,99 euroa kuukaudessa.

SkyShowtime sisältö

SkyShowtime tarjoaa monipuolisen kattauksen sisältöä eri genreistä. Palvelu sisältää koko perheen elokuvia, lasten sarjoja ja mielenkiintoisia dokumentteja. Lisäksi palvelussa on laaja kirjasto, joka sisältää monia kaikkien aikojen suosikkeja. Lastenohjelmien valikoima on erityisen laaja, ja se sisältää suosittuja sarjoja kuten Ryhmä Hau.

SkyShowtime sarjat

SkyShowtime on panostanut vahvasti sarjoihin, tarjoten sekä kansainvälisiä hittisarjoja että kotimaisia tuotantoja, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan suoratoistopalvelujen joukossa.

Kansainväliset huippusarjat

SkyShowtime tarjoaa useita kansainvälisiä hittisarjoja, joista monet ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maailmaa. Esimerkiksi Yellowstone, jonka tähtenä nähdään Kevin Costner, kertoo suuresta ranchista, joka kohtaa monia ongelmia, mukaan lukien oikeustaisteluja ja konflikteja intiaanireservaatin kanssa. ”1883” ja ”1923” ovat osa Yellowstone-sarjan esitapahtumia, tarjoten katsojille syvemmän sukelluksen Dutton-perheen historiaan.

Deadwood on toinen maineikas lännen sarja, joka sijoittuu kultakuumeen aikaiseen rajakaupunkiin. Sen sijaan, Dexter tuo katsojille jännittävän tarinan sarjamurhaajasta, joka työskentelee poliisiaseman rikosteknisen laboratorion päivisin, mutta omistaa yönsä oikeuden toteuttamiselle. Tulsa King on Sylvester Stallonen tähdittämä sarja, jossa hän esittää gangsteria, joka perustaa uuden imperiumin Tulsassa.

Lisäksi Californication ja The Office tarjoavat komedian ystäville monia naurun hetkiä. Californication seuraa Hank Moodyn, kirjailijan, värikästä elämää, kun taas ”The Office” on kulttimaineeseen noussut toimistokomedia.

Halo: The Series, Star Trek: Strange New Worlds, ja Battlestar Galactica tarjoavat scifi-faneille runsaasti katsottavaa, kuten myös House, joka on lääketieteellinen draamasarja kyynisestä mutta nerokkaasta lääkäristä Gregory Housesta.

Uudet julkaisut ja tulevat sarjat

SkyShowtime on julkistanut useita uusia sarjoja, jotka julkaistaan tulevan vuoden aikana. Näihin kuuluu The Calling, rikosdraamasarja, joka seuraa NYPD:n etsivää Avraham Avrahamia, Funny Woman, komediasarja 1960-luvun Lontoosta, Mayor of Kingstown Season 2, Rabbit Hole, vakoilutrilleri, Ripley, Patricia Highsmithin Tom Ripley -hahmoon perustuva sarja, ja Three Women, draamasarja, joka kertoo kolmen eri amerikkalaisnaisen tarinat.

Taylor Sheridanin sarjat Tulsa King, 1923 ja Lioness ovat myös osa SkyShowtimen tulevaa tarjontaa, tuoden mukanaan huippunäyttelijöitä kuten Sylvester Stallonen ja Harrison Fordin.

Kotimaiset tuotannot

SkyShowtime tuo myös kotimaisia tuotantoja, kuten suomalais-ruotsalainen draamasarja Koodinimi: Annika, joka kertoo suomalaisesta etsivästä Emma Hakasta.

SkyShowtime banneri

SkyShowtime elokuvat

SkyShowtime on esitellyt monipuolisen elokuvavalikoimansa, joka sisältää niin klassikoita kuin uusia julkaisuja. Palvelu tuo suomalaisiin kotikatsomoihin laajan kirjon elokuvia, jotka kattavat eri genrejä ja tarjoavat viihdettä kaikenikäisille katsojille.

Uudet julkaisut ja tulevat elokuvat

SkyShowtime tuo valkokankaan uusimpia hittielokuvia suoraan katsojien saataville. Esimerkiksi The Super Mario Bros. Movie, suurmenestykseksi muodostunut animaatioelokuva, joka perustuu Nintendon Mario-peleihin, on yksi odotetuista julkaisuista.

Myös muita merkittäviä elokuvia, kuten Renfield, moderni kauhutarina Draculan uskollisesta palvelijasta, sekä Transformers: Rise of the Beasts, joka vie katsojat 1990-luvun maailmanlaajuiseen seikkailuun Autobotien kanssa, ovat saatavilla SkyShowtimella.

SkyShowtimen elokuvavalikoima laajenee myös jatkuvasti uusilla lisäyksillä. Tulevina kuukausina palveluun saapuu useita odotettuja uutuuksia, kuten A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime, Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phone ja The Great Game.

Oma katselulista

SkyShowtimen ”Oma Katselulista” -toiminto on suunniteltu parantamaan käyttäjäkokemusta tarjoamalla helpon tavan tallentaa ja järjestää suosikkisisältösi. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen, kun haluat seurata monia sarjoja ja elokuvia tai kun haluat palata katsomaan jotakin sisältöä myöhemmin.

Käyttäjät voivat lisätä haluamansa TV-sarjan tai elokuvan ”Omaan katselulistaan” napsauttamalla ”+ Oma lista” -painiketta, joka löytyy jokaisen sarjan tai elokuvan omalta sivulta. Sisältö lisätään tällöin suoraan katselulistallesi, mikä mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn tallennettuihin ohjelmiin ja elokuviin. Voit poistaa nimikkeitä listalta yhtä helposti, joko suoraan ohjelman tai elokuvan sivulta tai ”Oma lista” -osiossa.

SkyShowtime työskentelee jatkuvasti ”Oma katselulista” -toiminnon parantamiseksi ja sen saatavuuden laajentamiseksi eri laitteille. Joillakin laitteilla voi olla rajoitettu pääsy täyteen toiminnallisuuteen tällä hetkellä, mutta odotettavissa on, että toiminto tulee saataville laajemmalle laitevalikoimalle tulevaisuudessa

SkyShowtime peruutus

SkyShowtime sovellus

SkyShowtime-sovellus on saatavilla useille alustoille, kuten Apple TV:lle, Android TV:lle / Google TV:lle ja uudempien LG webOS Smart TV:iden kautta. Sovellus tukee myös Chromecastia ja on teknisesti tuettu Peacockin alustalla. Se tukee jopa 1080p-resoluutiota ja 5.1 Dolby surround -ääntä Euroopassa, ja suunnitelmissa on tuoda 4K-sisältöä myöhemmin.

SkyShowtime asiakaspalvelu

SkyShowtime on digitaalinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa kattavat verkossa toimivat asiakaspalveluominaisuudet. Tämän ansiosta voit suorittaa useita toimintoja ja saada tukea mukavasti omalta laitteeltasi.

Digitaalinen tuki

SkyShowtime-palvelun digitaalinen tuki kattaa laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien:

Rekisteröityminen: Voit rekisteröityä SkyShowtime-palveluun verkossa nopeasti ja helposti.

Tilinhallinta: Voit hallinnoida SkyShowtime-tilaustasi, tehdä muutoksia tilaukseesi, päivittää maksutietoja ja hallita tilaustasi koskevia asetuksia.

Laitteiden Rekisteröinti: Rekisteröi ja hallinnoi laitteitasi, joiden kautta käytät SkyShowtime-palvelua.

Tekniset Vinkit: Löydä ratkaisuja yleisimpiin teknisiin ongelmiin ja saa vinkkejä palvelun käyttöön liittyen.

Yhteydenotto asiakaspalveluun

Vaikka monet kysymykset ja ongelmat voidaan ratkaista digitaalisten työkalujen avulla, joskus henkilökohtainen yhteydenotto voi olla tarpeen. Jos haluat keskustella suoraan SkyShowtime-asiakaspalvelutiimin kanssa, voit tehdä sen seuraavasti:

Ota Yhteyttä -sivu: Vieraile ”Ota yhteyttä” -sivulla, josta löydät yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Sähköposti ja Chat: Voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiin sähköpostitse tai reaaliaikaisen chat-palvelun kautta. Tämä antaa mahdollisuuden saada henkilökohtaista ja kohdennettua apua.

SkyShowtime ilmainen kokeilu

SkyShowtime tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden kokeilla palvelua ilmaiseksi 7 päivän ajan. Tämän ajanjakson aikana voit nauttia kattavasta valikoimasta huippuviihdettä maailman johtavilta studiolta ilman kustannuksia. Kokeilujakson aikana pääset käsiksi samaan laadukkaaseen sisältöön, jonka maksavat asiakkaat saavat, sisältäen uusimmat sarjat, elokuvat ja dokumentit.

Usein kysytyt kysymykset

SkyShowtimen saa televisioon peilaamalla sen tietokoneelta seuraavasti:

  1. Kirjaudu ensin SkyShowtimen verkkosivustolle osoitteessa skyshowtime.com käyttäen Google Chrome -selainta.
  2. Valitse haluamasi katseluprofiili SkyShowtimen sivustolla.
  3. Etsi ja klikkaa Google Chrome -selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen valikkoa, jota kutsutaan myös kebab-valikoksi.
  4. Valikon avauduttua valitse sieltä ”Cast” (suomeksi ’peilaa’ tai ’lähetä’).
  5. Tämän jälkeen valitse listasta televisio, johon haluat sisällön peilata.
  6. Valitse ”Toista” aloittaaksesi haluamasi TV-ohjelman tai elokuvan peilaamisen televisioosi.

Näiden ohjeiden avulla voit nauttia SkyShowtimen sisällöstä suoraan televisiossasi.

SkyShowtime ei ole täysin ilmainen palvelu, mutta tarjoaa uusille käyttäjille mahdollisuuden kokeilla palvelua maksutta 7 päivän ajan. Tämän ilmaisen kokeilujakson aikana voit suoratoistaa uusinta ja parasta viihdettä maailman tunnetuimmilta studioilta. Kokeilujakson voi aloittaa SkyShowtimen verkkosivustolla, ja se antaa pääsyn heidän sisältöönsä missä ja milloin tahansa. Kokeilujakson päätyttyä palvelu muuttuu maksulliseksi, jos et peruuta tilausta kokeilujakson aikana.

SkyShowtime-tilauksen lopettaminen on suoraviivaista ja voit tehdä sen seuraavasti:

  1. Kirjaudu ensin sisään SkyShowtime-tilillesi.
  2. Etsi ja valitse ”Tilaukset ja maksut” -osio.
  3. Tässä osiossa löydät vaihtoehdon ”Peruuta tilaus”. Klikkaa tätä vaihtoehtoa.
  4. Sinua pyydetään vahvistamaan päätöksesi. Jatka prosessia painamalla uudelleen ”Peruuta tilaus” -painiketta.

Näiden vaiheiden noudattamisen jälkeen tilauksesi SkyShowtime-palveluun on peruutettu. Muista, että voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.

SkyShowtime on tuore tulokas Euroopan suoratoistopalveluiden markkinoilla. Se on Paramountin ja Comcastin yhteinen streaming-palvelu, joka tarjoaa sisältöä Universal Picturesilta, Paramount Picturesilta, Nickelodeonilta, DreamWorks Animationilta, Paramount+ -palvelusta, Showtime’ltä, Sky Studiosilta ja Peacockilta.