Fafrees kokemuksia ja arvostelu 2024)

Fafrees Arvostelu

Fafrees on sähköpyörien valmistaja, joka tunnetaan laadukkaista tuotteistaan ja erinomaisesta asiakaspalvelustaan. Yritys tarjoaa monipuolisia maksutapoja ja selkeät takuuehdot, sekä nopean toimituksen.

Mikä on Fafrees?

Fafrees on innovatiivinen sähköpyörämerkki, joka on sitoutunut tekemään liikenteestä tehokasta, ympäristöystävällistä ja kaikkien ulottuvilla olevaa. Yhtiö on kehittänyt monipuolisen sähköpyöräsarjan, joka on suunniteltu erityisesti kaupunkien työmatkalaisten ja maaseudun asukkaiden tarpeisiin. Nämä pyörät eivät ainoastaan tarjoa kestävää liikkumismuotoa, vaan ne edistävät myös ympäristötietoisuutta modernin ja tyylikkään muotoilunsa kautta.

Fafrees-sähköpyörät tunnetaan tyylikkäästä ja nykyaikaisesta muotoilustaan, joka yhdistää mukavan ajokokemuksen ja ympäristön kunnioittamisen. Tehokas sähkömoottori ja pitkäkestoinen akku tekevät pyöristä erinomaisia kaupunkiajossa, mutta ne selviävät myös maaseudun mäkisistä ja tuulisista reiteistä. Näillä pyörillä pääset perille virkistyneenä ja valmiina päivän haasteisiin, olitpa sitten matkalla töihin tai nauttimassa ulkoilusta.

Olipa tarkoituksena sitten työmatka, seikkailu luonnossa tai asioiden hoitaminen kaupungilla, Fafrees-sähköpyörät tarjoavat tyylikkään ja mukavan vaihtoehdon perinteisille kulkuvälineille. Ne on rakennettu kestämään kaupungin kuoppia, reunakiviä, liikenteen vilinää sekä vaihtelevia sääolosuhteita. Näiden pyörien kestävä ja luotettava rakenne vaatii vain vähän huoltoa, mikä lisää käyttömukavuutta ja tekee niistä pitkäikäisen kumppanin arkeen.

Fafrees tarjoaa myös laajat räätälöintimahdollisuudet, joiden ansiosta jokainen voi luoda oman ainutlaatuisen pyöränsä. Valittavana on useita värejä, lisävarusteita ja ominaisuuksia, joten pyörän voi personoida täysin omien mieltymystensä mukaan. Tämä yksilöllisyyden mahdollisuus tekee Fafrees-sähköpyöristä entistä houkuttelevampia kulkuvälineitä erilaisiin tarpeisiin.

Fafrees ei ole pelkästään sähköpyörien valmistaja, vaan se pyrkii myös muuttamaan kaupunkeja parempaan suuntaan. Yhtiö on sitoutunut luomaan elinkelpoisempia, kestävämpiä ja miellyttävämpiä ympäristöjä kaikille. Tavoitteena on rakentaa valoisampaa ja puhtaampaa tulevaisuutta, jossa verkottuneet yhteisöt voivat nauttia vihreämmästä liikkumisesta – yksi sähköpyörä kerrallaan.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Fafrees maksutavat

Fafrees tarjoaa laajan valikoiman maksutapoja, jotka tekevät sähköpyörän hankkimisesta vaivatonta ja joustavaa. Yhtiön verkkokaupassa hyväksytään perinteiset maksutavat, kuten pankkisiirrot, pankki- ja luottokortit, sekä PayPal, Visa, MasterCard, JCB, American Express ja Discover. Näiden maksutapojen avulla asiakas voi valita itselleen sopivimman ja turvallisimman tavan suorittaa ostokset.

Klarna-palvelu tuo maksamiseen erityistä joustavuutta ja mahdollistaa ostosten maksamisen joko heti, myöhemmin tai osissa. Klarna tarjoaa useita maksutapoja, joista jokainen voi valita itselleen sopivimman. ”Maksa nyt” -vaihtoehdolla ostokset maksetaan välittömästi pankkisiirrolla tai kortilla. ”Maksa myöhemmin” -vaihtoehto antaa mahdollisuuden maksaa ostokset 30 päivän kuluessa ilman lisäkuluja tai korkoa, mikä helpottaa talouden hallintaa.

Rahoitusvaihtoehto mahdollistaa ostosten maksamisen osissa jopa 36 kuukauden aikana, mikä tekee suurempien hankintojen suorittamisesta joustavaa ja hallittavaa. Klarna tarjoaa myös ”Maksa 3/4” -vaihtoehdon, jossa ostokset voi maksaa kolmessa tai neljässä korottomassa erässä. Tämä vaihtoehto helpottaa maksujen jakamista useammalle kuukaudelle, jolloin taloudellinen taakka kevenee.

Klarna on käytössä useissa Euroopan maissa, mikä tekee palvelusta kansainvälisesti toimivan ja laajasti saatavilla olevan. Alla on lista maista ja Klarna-maksuvaihtoehdoista, joita niissä tarjotaan:

 • Saksa: Maksa myöhemmin, Rahoitus
 • Alankomaat: Maksa myöhemmin, Maksa 3/4
 • Itävalta: Maksa myöhemmin, Rahoitus
 • Suomi: Maksa myöhemmin, Rahoitus
 • Italia: Maksa nyt, Maksa myöhemmin, Maksa 3/4
 • Belgia: Maksa myöhemmin
 • Ranska: Maksa myöhemmin, Maksa 3/4
 • Tanska: Maksa myöhemmin
 • Ruotsi: Maksa myöhemmin, Rahoitus
 • Espanja: Maksa myöhemmin, Maksa 3/4
 • Yhdistynyt kuningaskunta: Maksa nyt, Maksa myöhemmin, Rahoitus, Maksa 3 vuodessa
 • Puola: Maksa nyt, Maksa myöhemmin
 • Tšekki: Maksa nyt, Maksa 3
 • Kreikka: Maksa nyt, Maksa 3 vuoden kuluttua
 • Sveitsi: Maksa myöhemmin
 • Portugali: Maksa 3/4
 • Norja: Maksa myöhemmin, Rahoitus
 • Irlanti: Maksa nyt, Maksa 3 vuoden kuluttua

Fafreesin monipuoliset maksutavat ja Klarna-palvelun tarjoamat joustavat maksuvaihtoehdot tekevät sähköpyörän hankkimisesta helppoa ja turvallista, riippumatta siitä, missä päin Eurooppaa asiakas sijaitsee. Tämä tekee Fafreesista houkuttelevan valinnan kaikille, jotka etsivät laadukasta ja ympäristöystävällistä liikkumismuotoa.

Fafrees discount code

Fafrees tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hyödyntää alennuskoodeja BuyBestGearissa, jotka helpottavat säästämään ostoksista. Käytettävissä olevat alennuskoodit ovat seuraavat:

 • BBGUUD: 5 % alennus
 • BBGTESLASUOMI: 5 % alennus
 • BBGMAIDONKERAAJA: 5 % alennus

Näiden alennuskoodien käyttö on yksinkertaista ja nopeaa, ja se voi tehdä merkittävän eron lopulliseen hintaan. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, kun ostetaan kalliimpia tuotteita, kuten sähköpyöriä tai muita elektroniikkalaitteita. Alennuskoodit tuovat lisäarvoa ja joustavuutta asiakkaille, jotka etsivät parasta mahdollista hintaa laadukkaille tuotteille.

Suosituimmat Fafrees tuotteet suomessa

Fafrees toimitukset

Fafreesin sähköpyörät toimitetaan luotettavasti ja tehokkaasti eri puolille Eurooppaa. Tilauksen tekeminen fafreesebike.com-sivustolla on helppoa, ja tilausten käsittely alkaa yleensä heti maksun vahvistamisen jälkeen. Useimmat tilaukset lähetetään 2-5 työpäivän kuluessa tilausvahvistuksesta, mutta viikonloppuisin tehdyt tilaukset saattavat viivästyä hieman. Varastot toimivat maanantaista perjantaihin tavallisina työaikoina, juhlapyhiä lukuun ottamatta, jotta lähetysviiveet pysyvät minimissä.

Kaikki Fafreesin verkkokaupassa myytävät tuotteet toimitetaan ilman toimituskuluja, veroja tai tulleja. Tämä tekee ostamisesta suoraviivaista ja yllätyksetöntä. Toimitusaika vaihtelee kohdemaan ja tuotteen mukaan. Esimerkiksi sähköpyörät toimitetaan Puolan varastosta ja ne saavuttavat kohteensa, kuten Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Italia, Itävalta ja monia muita Euroopan maita, 3-10 päivän kuluessa käyttäen kuriireja kuten DPD, DHL ja GLS. Varusteiden toimitus kestää yleensä 10-20 päivää ja ne lähetetään Kiinasta.

On tärkeää huomata, että joihinkin syrjäisiin saariin ja alueisiin ei voida toimittaa tuotteita. Näiden alueiden postinumerot on listattu tarkasti, jotta asiakkaat voivat varmistaa toimitusmahdollisuudet ennen tilauksen tekemistä. Esimerkiksi Suomessa toimitusrajoituksia on tietyillä postinumeroalueilla, kuten 00190, 21195 ja 21650.

Kun tilaus on lähetetty, asiakas saa sähköpostilla seurantanumeron, jolla paketin kulkua voi seurata. Seurantanumero aktivoituu yleensä 24 tunnin kuluessa lähetyksestä, mutta suurempien tapahtumien ja juhlapyhien aikana seurannan aktivointi voi kestää hieman pidempään. Seurantatiedot päivittyvät yleensä 48-72 tunnin kuluessa.

Mahdolliset toimitusviivästykset käsitellään nopeasti. Kansainvälisessä toimituksessa voi esiintyä viivästyksiä, erityisesti covid-19-pandemian vuoksi. Jos tilauksen toimitusaika ylittää odotetun, asiakkaiden suositellaan ottavan yhteyttä Fafreesin asiakaspalveluun sähköpostitse. Näin varmistetaan, että tilanne tarkistetaan kuljetusyhtiön kanssa ja ratkaisu löytyy nopeasti.

Fafrees palautukset

Fafrees tarjoaa asiakkailleen selkeät ja joustavat palautusehdot, mikä tekee ostokokemuksesta turvallisen ja luotettavan. Jos tilauksen peruuttaminen tai muuttaminen on tarpeen ennen lähetysilmoituksen saapumista, asiakaspalvelu auttaa mielellään. Peruutukset ja muutokset käsitellään 24 tunnin kuluessa arkipäivinä, ja koko summa palautetaan asiakkaalle. On kuitenkin tärkeää huomata, että jos tilaus on jo lähetetty, peruutus ei ole enää mahdollinen.

Jos tuote on jo lähetetty ja vastaanotettu, Fafrees tarjoaa 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeuden. Palautusta tai vaihtoa varten asiakkaan on otettava yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse ja ilmoitettava tilauksen tiedot sekä toimitettava kuvia tai videoita tuotteista. Palautettavien tuotteiden on oltava samassa kunnossa kuin ne vastaanotettiin, käyttämättöminä ja alkuperäispakkauksessa. Ilman lupaa palautettuja tuotteita ei hyväksytä.

Tietyt tuotteet eivät ole palautuskelpoisia. Myynnissä olevia tuotteita tai lahjakortteja ei voi palauttaa, eikä asiakkaiden aiheuttamia vahinkoja tai menetyksiä korvata. Jos palautus johtuu Fafreesin virheestä, kuten virheellisistä tuotteista tai laatuongelmista, asiakkaalle palautetaan koko summa. Jos palautus johtuu asiakkaan syystä, kuten väärän tuotteen tilaamisesta, asiakas vastaa alkuperäisistä toimituskuluista sekä palautus- ja mahdollisista kunnostuskuluista.

Palautusprosessi on selkeä ja asiakas saa tarkat ohjeet tuotteen palauttamiseksi. Kun palautus hyväksytään, asiakas saa palautusosoitteen ja ohjeet lähetyksen järjestämiseksi. Fafrees suosittelee käyttämään lähetystapaa, joka sisältää seurantatiedot ja allekirjoituksen, sillä yhtiö ei vastaa kadonneista palautuksista.

Palautuksen käsittelyn jälkeen asiakas saa ilmoituksen hyvityksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Hyväksytyt palautukset maksetaan alkuperäiseen maksutapaan 2-3 työpäivän kuluessa. Jos hyvitystä ei näy tilillä määräajan jälkeen, asiakasta kehotetaan ottamaan yhteyttä pankkiinsa tai luottokorttiyhtiöön. Tarvittaessa lisäapua saa ottamalla yhteyttä Fafreesin asiakaspalveluun.

Fafrees takuutiedot

Fafrees tarjoaa asiakkailleen selkeät takuuehdot, jotka kattavat useita sähköpyörän osia ja komponentteja. Yhtiö sitoutuu toimittamaan varaosat maksutta, mikäli takuun piirissä oleva osa vioittuu takuuaikana ilman asiakkaan aiheuttamaa vahinkoa. Takuuajan jälkeen asiakkaan on kuitenkin vastattava varaosien ja toimituskulujen maksamisesta itse.

Takuu kattaa eri osat ja lisävarusteet eri pituisilla ajoilla. Esimerkiksi akku, moottori, ohjain, laturi, näyttö ja vaihdevipu kuuluvat vuoden takuuaikaan. Kehys puolestaan nauttii kahden vuoden takuusta, kun taas esimerkiksi valot ovat takuun piirissä kuuden kuukauden ajan. Kaikkien osien kohdalla asiakkaan tulee toimittaa vikatodisteet, kuten video, kuva tai kuvaus, sekä tilausnumero, tuotemalli ja väri.

Lista takuuaikojen kattavuudesta:

 • Akku, moottori, ohjain, laturi, näyttö: 1 vuosi
 • Kehys: 2 vuotta
 • Valo: 6 kuukautta
 • Etuhaarukka, istuintanko, ohjaustanko: 1 vuosi
 • Ajojärjestelmä, kuten kaasukahva, jarruvipu, jarrutusjärjestelmä, ketjupyörä ja kampi, vaihteenvaihtaja: 1 vuosi

On myös hyvä tietää, että jotkut osat, kuten tyynyt, polkimet, renkaat, lokasuojat ja maalipinta, eivät kuulu takuun piiriin. Mikäli takuuosissa ilmenee laatuongelmia, asiakkaan tulee ilmoittaa asiasta kahden päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, jolloin Fafrees järjestää ilmaisen vaihdon.

Takuu ei koske vaurioita, jotka ovat aiheutuneet asiakkaan omista muutostöistä, väkivallasta, sabotaasista, liikenneonnettomuuksista, luonnonkatastrofeista tai sodista. Myös veden tunkeutumisesta, epävakaasta jännitteestä, ylikuormituksesta tai käyttöohjeiden laiminlyönnistä johtuvat vahingot eivät kuulu takuun piiriin. Paikallisten lakien ja asetusten vastainen käyttö voi myös mitätöidä takuun.

Näiden selkeiden takuuehtojen avulla Fafrees pyrkii tarjoamaan asiakkailleen mielenrauhaa ja varmuutta siitä, että heidän ostamansa sähköpyörä on suojattu mahdollisilta valmistusvirheiltä ja vikatilanteilta takuuaikana.

Fafrees kokemuksia

Fafrees kokemuksia

Fafrees-sähköpyöriä koskevat kokemukset ovat yleisesti ottaen positiivisia Trustpilot-sivustolla. Monet käyttäjät kehuvat pyörien erinomaista laatua ja toimivuutta, sekä yrityksen tarjoamaa asiakaspalvelua. Useat arvostelut mainitsevat, että pyörät ovat kestäviä, tyylikkäitä ja käytännöllisiä niin kaupunki- kuin maaseutukäytössäkin. Asiakkaat arvostavat myös toimitusten nopeutta ja sujuvuutta.

Kuitenkin muutamat arvostelut tuovat esiin myös ongelmatilanteita, kuten viivästykset toimituksissa tai varaosien saatavuudessa. Nämä tapaukset ovat kuitenkin usein saaneet Fafreesin asiakaspalvelulta nopeaa ja avuliasta apua, mikä on auttanut ratkaisemaan ongelmat.

Palautteista käy ilmi, että Fafreesin sähköpyörät ovat saavuttaneet käyttäjiensä luottamuksen ja suosion, erityisesti laadun ja asiakaspalvelun ansiosta. Yrityksen panostus asiakkaiden tyytyväisyyteen näkyy selkeästi arvostelujen perusteella. Lisätietoa ja yksityiskohtaisia käyttäjäkokemuksia voi lukea Trustpilot-sivustolta.

Fafrees yhteystiedot

Fafreesin asiakaspalvelu vastaa sähköposteihin 8-48 tunnin kuluessa arkipäivisin, joten hieman kärsivällisyyttä saatetaan tarvita. Liiketoimintayhteistyöhön, markkinointiin, jälleenmyyntiin tai tukkumyyntiin liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä osoitteeseen marketing@fafreesebike.com. Tuotetta koskevissa kysymyksissä, olipa kyseessä ennakkomyynti tai jälkimyynti, suositellaan ottamaan yhteyttä osoitteeseen support@fafreesebike.com.

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa maanantaista torstaihin ja perjantaisin klo 9.00-17.00 CET puhelimitse numerosta +49 800 181 8859 (englanniksi) tai sähköpostitse support@fafreesebike.com.

Usein kysytyt kysymykset

Yleisesti ottaen sähköpyörien tilaukset toimitetaan 7-10 työpäivän kuluessa ja tarvikkeiden tilaukset 14-20 työpäivän kuluessa. Toimitusaika voi kuitenkin pidentyä logistisista syistä.

Näytetty hinta sisältää jo toimituskulut ja verot, joten ylimääräisiä tullimaksuja ei tarvitse maksaa.

Kyllä, laskun saa tarvittaessa ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen fafrees@fafreesebike.com.

 

Maksut hyväksytään PayPalin kautta sekä kaikilla tärkeimmillä luotto- ja maksukorteilla, kuten Mastercard, VISA ja American Express. Lisäksi tuetaan Klarnan osamaksua.

Tilausta voi seurata syöttämällä seurantanumeron logistiikkayhtiön viralliselle verkkosivustolle:

Tilauksen muuttaminen ei ole mahdollista sen jälkeen, kun se on lähetetty. Jos haluat peruuttaa tilauksen, voit kieltäytyä vastaanottamasta pakettia. Asiakkaan syistä johtuvissa palautuksissa asiakas vastaa postikuluista.

Yleisesti kunnostettua sähköpyörää ei voi palauttaa. On tärkeää tarkistaa pyörä huolellisesti mahdollisten vikojen varalta vastaanoton jälkeen. Jos pyörässä on toimintahäiriöitä, asiakaspalvelu auttaa mahdollisessa vaihdossa.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostitse vahvistuksen. Tilaukset lähetetään vasta, kun maksu on hyväksytty ja osoite vahvistettu. Tilauksen tilaa voi myös tarkistaa ”Oma tili” -osiossa, jos olet rekisteröitynyt käyttäjä.

Joillekin syrjäisille alueille ei toimiteta. Tarkemmat tiedot löytyvät toimitussivulta.

Kyllä, kunhan sähköpyörä täyttää tietyt kriteerit, kuten polkimien käyttömahdollisuus ja moottorin tehorajoitus (enintään 250 wattia). Sähköinen tuki katkeaa 25 km/h nopeudessa.

 

Sähköpyörien enimmäisnopeus moottorin avustuksella on 25 km/h. Tämän nopeuden jälkeen moottori ei enää avusta.

Useimmat sähköpyörät kestävät kevyttä sadetta ja kosteita olosuhteita. Valmistajan ohjeisiin on kuitenkin syytä tutustua, eikä ajamista rankkasateessa suositella.

Kyllä, useimmissa sähköpyörissä on mahdollisuus ajaa ilman moottorin avustusta, jolloin käytetään pelkästään poljinvoimaa.

Turvallisuussyistä ei suositella, että lapsi istuu sähköpyörän takaistuimella.

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan Fafrees valikoimaan ja löydä sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGUUD ja saa 5% alennusta kaikista sähköpyöristä