Hehku - Sähkösopimus 24 kk arvostelu ja kokemuksia (2024)

Hehku - Sähkösopimus 24 kk

Hehku on kotimainen sähköyhtiö, joka tarjoaa kattavan valikoiman sähkösopimuksia sekä kuluttajille että yrityksille koko Suomen alueella. Yhtiö on tunnettu asiantuntevasta asiakaspalvelustaan, selkeistä sähkösopimuksistaan ja läpinäkyvästä hinnoittelustaan.

Mikä on Hehku - Sähkösopimus 24 kk?

Hehkun palveluvalikoimaan kuuluu erilaisia sähkösopimuksia, kuten pörssihintaisia sopimuksia, kiinteähintaisia määräaikaisia sopimuksia ja hybridi-sopimuksia, jotka yhdistävät kiinteän hinnan ja pörssisähkön joustavuuden. Yhtiö on perustettu vuonna 2010 ja se on uudistunut vuonna 2023, palvellen yli 50 000 asiakasta Suomessa.

Hehku – Sähkösopimus 24 kk on yksi Hehkun tarjoamista sähkösopimuksista, joka on suunnattu kuluttajille, jotka arvostavat hinnan vakautta ja ennakoitavuutta pitkällä aikavälillä. Tämä sopimus tarjoaa kiinteän kWh-hinnan koko 24 kuukauden sopimuskauden ajaksi, mahdollistaen sähkönkäytön suunnittelun ilman huolta hintavaihteluista. Sopimus sisältää myös kiinteän kuukausittaisen perusmaksun, joka ei muutu sopimuskauden aikana.

Hybridi 24 kk on toinen innovatiivinen sähkösopimus Hehkulta, joka yhdistää kiinteän sähkön pohjahinnan ja pörssisähkön hintavaikutuksen. Tämä sopimus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden lukita sähkön pohjahinnan, samalla hyötyen mahdollisista pörssisähkön hinnan laskuista. Sopimus on määräaikainen, ja se tarjoaa turvaa hintojen nousua vastaan samalla kun se mahdollistaa joustavuuden hyödyntää markkinahintojen laskua. Sopimuksen hinta muodostuu kiinteästä kWh-hinnasta, jonka päälle lisätään 20 % pörssisähkön kuukauden keskihinnasta sekä kiinteä perusmaksu.

Hehku korostaa myös ympäristövastuutaan tarjoamalla asiakkailleen mahdollisuuden valita 100 % uusiutuva EKOenergia sähkön lisäpalveluna, mikä tukee ilmastotyötä ja ympäristönsuojelua. Lisäksi tarjolla on 100 % fossiiliton sähkö, joka mahdollistaa pienemmän hiilijalanjäljen.

Hehkun tarjoamat sähkösopimukset ovat suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja toiveita, tarjoten asiakkaille mahdollisuuden valita itselleen sopivin vaihtoehto, olipa kyseessä sitten hintavakaus, ympäristöystävällisyys tai joustavuus sähkön hinnan suhteen.

Hehku - Sähkösopimus 24 kk

Hybridi 24 kk

Hehku - Kiinteä 6–24 kk

Hehku – Kiinteä 6–24 kk on Hehku Energian tarjoama määräaikainen sähkösopimus, joka on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille mielenrauhaa ja ennakoitavuutta sähkön hinnoittelussa. Tämä sopimus on ihanteellinen niille, jotka arvostavat taloudellista vakautta ja haluavat suojautua sähkön hinnan mahdollisilta vaihteluilta markkinoilla. Sopimuskauden voi valita joustavasti 6, 12, 18 tai 24 kuukaudeksi, mikä mahdollistaa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisen sopimuksen räätälöinnin.

Kenelle sopii?

Hehku – Kiinteä 6–24 kk sopimus sopii erityisesti niille, jotka haluavat välttää sähkön hinnan vaihtelut ja nauttia mielenrauhasta tietäen, että sähkön hinta pysyy samana riippumatta markkinoiden liikkeistä. Se on ihanteellinen valinta niin pienille kotitalouksille kuin suuremmillekin yrityksille, jotka arvostavat taloudellista ennakoitavuutta ja vakautta.

Hehku – Kiinteä 6–24 kk on luotettava ja joustava sähkösopimusvaihtoehto, joka tarjoaa taloudellista vakautta ja suojaa markkinoiden hintavaihteluilta. Sen kiinteä hinta ja joustavat sopimuskaudet tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikenkokoisille kotitalouksille ja yrityksille, jotka haluavat suunnitella talouttaan ilman huolta sähkön hinnan yllättävistä muutoksista.

Hehku - Hybridi 24 kk

Hehku – Hybridi 24 kk on ainutlaatuinen sähkösopimus Hehku Energialta, joka tarjoaa asiakkaille parhaat puolet sekä kiinteähintaisesta että pörssihintaisesta sähkösopimuksesta. Tämä innovatiivinen sähkösopimus on suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät joustavuutta sähkön hinnassa samalla kun haluavat suojautua äkillisiltä hintapiikeiltä. Sopimuskausi on 24 kuukautta, tarjoten pitkäaikaista vakautta ja ennustettavuutta sähkönkäyttäjille.

Kenelle sopii?

Hehku – Hybridi 24 kk sopii erinomaisesti niille sähkönkäyttäjille, jotka haluavat yhdistää kiinteän hinnan turvan ja pörssisähkön hinnan mukanaan tuoman joustavuuden. Se on ihanteellinen valinta asiakkaille, jotka haluavat hyötyä markkinahintojen laskusta samalla kun suojautuvat mahdollisilta hintapiikeiltä. Tämä sopimus on suunnattu sekä kotitalouksille että pienille yrityksille, jotka arvostavat ennakoitavuutta ja taloudellista vakautta sähkön hinnoittelussa.

Hehku – Hybridi 24 kk on markkinoilla ainutlaatuinen sähkösopimus, joka tarjoaa kuluttajille sekä turvaa että joustavuutta. Sen avulla asiakkaat voivat nauttia sähkön hinnan laskusta hyötyen samalla kiinteän hinnan tarjoamasta suojasta. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat parhaan mahdollisen yhdistelmän hintaturvaa ja markkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia. Hehku – Hybridi 24 kk sopimus on osoitus Hehku Energian innovatiivisuudesta ja sitoutumisesta tarjota asiakkailleen joustavia, reiluja ja taloudellisesti kannattavia sähkösopimuksia.

Hehku energia - Innovatiivisia ja joustavia sähkösopimuksia suomalaisille

Hehku Energia on kotimainen sähköyhtiö, joka erottuu markkinoilla tarjoamalla laajan valikoiman sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan niin kotitalouksien kuin yritystenkin tarpeita koko Suomen alueella. Perustettu vuonna 2010 ja uudistunut vuonna 2023, Hehku on kasvanut merkittäväksi toimijaksi alalla, palvellen yli 50 000 asiakasta ja osoittaen vahvaa sitoutumista innovatiivisuuteen, asiakaspalveluun ja ympäristövastuuseen.

Sähkösopimukset, jotka vastaavat jokaiseen tarpeeseen

Hehkun tarjoamat sähkösopimukset, kuten Kiinteä 6–24 kk ja Hybridi 24 kk, on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille sekä vakautta että joustavuutta sähkön hinnoittelussa. Kiinteä 6–24 kk sopimus tarjoaa taloudellista ennakoitavuutta ja suojaa markkinoiden hintavaihteluilta kiinteällä kWh-hinnalla ja kuukausimaksulla, kun taas Hybridi 24 kk yhdistää kiinteän hinnan turvan pörssisähkön hintojen mukanaan tuomaan joustavuuteen, mahdollistaen asiakkaiden hyötyvän pörssihintojen laskusta.

Asiakaslähtöisyys ja ympäristövastuu

Hehku korostaa asiakaspalvelunsa laatua ja asiantuntemusta, tarjoten selkeitä ja läpinäkyviä sopimusehtoja. Yhtiö on myös sitoutunut ympäristövastuuseen, tarjoten asiakkailleen mahdollisuuden valita 100 % uusiutuva EKOenergia tai 100 % fossiiliton sähkö lisäpalveluna, mikä tukee ilmastotyötä ja ympäristönsuojelua.

Hehku Energia on näyttänyt kykynsä innovoida ja mukautua jatkuvasti muuttuvan energiamarkkinan tarpeisiin, tarjoten asiakkailleen räätälöityjä sähkösopimuksia, jotka yhdistävät taloudellisen vakauden, joustavuuden ja ympäristövastuun. Olipa kyseessä sitten pitkäaikainen vakaus kiinteähintaisella sopimuksella tai markkinahintojen mukanaan tuoma joustavuus hybridisopimuksella, Hehku tarjoaa ratkaisut, jotka vastaavat modernin sähkönkäyttäjän tarpeisiin. Hehku Energia on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen paitsi kilpailukykyisiä hintoja myös korkealaatuista palvelua ja tukea, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin suomalaisille sähkönkäyttäjille.

Usein kysytyt kysymykset

Sähkösopimuksen tekeminen sujuu kätevimmin internetissä. Aloita valitsemalla haluamasi sähkösopimustyyppi ja siirry sen jälkeen sopimuksen tekemiseen verkkosivuilla. Täytä tarvittavat tiedot lomakkeeseen.

Kerro lomakkeessa, aiotko vaihtaa sähköntoimittajaa, teetkö sopimuksen uuteen asuntoon vai päivitätkö nykyistä sopimustasi. Valitse lisäksi, milloin haluat sopimuksen alkavan. Muista, että nykyisessä sopimuksessasi saattaa olla irtisanomisaika, yleensä 14 päivää. Jos tarvitset sähkösopimuksen pikaisesti uuteen asuntoon, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Sähköntoimittajaa vaihtaessasi me hoidamme vanhan sopimuksesi irtisanomisen, joten sinun ei tarvitse huolehtia päällekkäisistä sopimuksista.

Muuttaessasi muista irtisanoa vanhan asuntosi sähkösopimus. Jos et halua tai voi tehdä sopimusta verkossa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja tehdä sopimuksen puhelimitse. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme.

Kyllä, sähkösopimuksen voi tehdä vaivattomasti verkossa. Valitse ensin haluamasi sähkösopimus, täytä vaaditut tiedot ja lähetä tilaus. Saat vahvistuksen sähköpostitse, tarkista myös roskapostikansio.

Sopivan sähkösopimuksen valintaan vaikuttavat useat tekijät, kuten:

  • Kulutuksen suuruus: Eroavatko tarpeesi pienen kerrostaloasunnon ja suuren sähkölämmitteisen omakotitalon välillä?
  • Sähkönkäytön ajoittaminen: Onko sinulla mahdollisuus hyödyntää sähköä edullisempiin aikoihin?
  • Henkilökohtaiset mieltymykset: Haluatko välttää riskejä vai oletko valmis kokeilemaan?

Pörssisähkösopimus voi sopia, jos kulutuksesi on pientä ja olet valmis seuraamaan ja sopeuttamaan sähkönkäyttöäsi. Kiinteähintainen sopimus on hyvä valinta, jos arvostat ennakoitavuutta ja haluat välttää hintavaihtelut.

Jos olet epävarma valinnastasi, asiakaspalvelu auttaa mielellään.

Uutta sähkösopimusta tehdessäsi vanhan sopimuksen irtisanominen ei ole tarpeen. Me huolehdimme myyjänvaihdosta puolestasi. Varmista vain, että ilmoitat tilauslomakkeella kyseessä olevan myyjänvaihdon.

Jos sinulla on voimassa oleva määräaikainen sopimus, et yleensä voi vaihtaa toimittajaa ennen sopimuskauden päättymistä. Muuton yhteydessä voit kuitenkin tehdä uuden sopimuksen, vaikka määräaikaisuus olisi vielä kesken.

Hehkun palveluvalikoimaan kuuluu erilaisia sähkösopimuksia, kuten pörssihintaisia sopimuksia, kiinteähintaisia määräaikaisia sopimuksia ja hybridi-sopimuksia, jotka yhdistävät kiinteän hinnan ja pörssisähkön joustavuuden. 

Yhtiö on perustettu vuonna 2010 ja se on uudistunut vuonna 2023, palvellen yli 50 000 asiakasta Suomessa.