Disney Plus – Kattava katsaus suosittuun suoratoistopalveluun (2024)

Disney+ Arvostelu

Disney+ on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa pääsyn Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- ja National Geographic -sisältöihin. Palvelu on saatavilla lähes kaikilla internet-yhteydessä olevilla laitteilla ilman mainoksia. Se sisältää monipuolisen valikoiman elokuvia, dokumentteja, animaatioita ja alkuperäissarjoja, mukaan lukien Walt Disney Studiosin uudet elokuvat vuodesta 2019 eteenpäin.

Disney Plus - Viihdettä koko perheelle

Disney Plus on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman sisältöä kaikenikäisille katsojille. Palvelu lanseerattiin marraskuussa 2019, ja siitä lähtien se on kasvanut nopeasti yhdeksi maailman johtavista suoratoistopalveluista. Disney+ sisältö kattaa kaiken Disneyn klassikoista uusimpiin elokuviin ja televisiosarjoihin.

Disney Plus Suomessa

Disney+ Suomi sisältö tarjoaa monipuolisen valikoiman ohjelmia ja elokuvia, jotka on suunniteltu sekä lapsille että aikuisille. Suomalaisten katsojien suosikkeihin kuuluvat muun muassa Disneyn animaatioklassikot, Pixar-elokuvat, Marvelin supersankariseikkailut, Star Wars -sarjat sekä National Geographicin dokumentit. Disney plus valikoima Suomessa kasvaa jatkuvasti, ja uusia elokuvia ja sarjoja lisätään palveluun säännöllisesti.

Plussat

Miinukset

Disney+ - Hinnat ja tilaukset

Disney plus kuukausimaksu Suomessa on kilpailukykyinen verrattuna muihin suoratoistopalveluihin. Disney plus hinta on tällä hetkellä 10,99 euroa kuukaudessa tai 109,90 euroa vuodessa, mikä tarjoaa hieman edullisemman vaihtoehdon pitkäaikaisille tilaajille. 

Saat 12 kuukautta 10 kuukauden hinnalla vuosittaisella tilauksella verrattuna kuukausittaiseen maksamiseen Premium- tai Standard-suunnitelmassasi.

Disney Plus - Koko perheen suoratoistopalvelu

Disney Plus on suunniteltu tarjoamaan viihdettä kaikille perheenjäsenille, riippumatta iästä tai mieltymyksistä. Palvelun Disney+ tarjonta on laaja ja monipuolinen, sisältäen klassisia elokuvia, uutuuksia, sarjoja ja dokumentteja.

disney+ suomi

Lapset ja nuoret

Disney+ valikoima on erityisen runsas lasten ja nuorten sisältöjen osalta. Suosittuja ohjelmia ja elokuvia ovat muun muassa:

Nuoret ja aikuiset

Disney+ sisältö tarjoaa paljon katsottavaa myös teini-ikäisille ja nuorille aikuisille:

Aikuisempaan makuun

Lisäksi vielä aikuisempaan makuun Disney+ suomi tarjoaa monipuolista ja laadukasta viihdettä:

Koko perheen elokuvat ja sarjat

Disney Plus on tunnettu koko perheen elokuvista ja sarjoista, jotka keräävät kaikki perheenjäsenet yhteen:

Tilauksen ja katselun helppous

Tilaa Disney Plus -prosessi on yksinkertainen ja nopea. Käyttäjät voivat luoda profiileja eri perheenjäsenille, mikä mahdollistaa henkilökohtaisesti räätälöidyn katselukokemuksen. Jokaiselle profiilille voi asettaa ikärajoitukset, mikä varmistaa, että lapset näkevät vain heille sopivaa sisältöä.

Tekstitykset ja dubbaus

Suomessa Disney+ Suomi tarjoaa useimmat elokuvat ja sarjat suomeksi tekstitettynä ja usein myös dubattuna. Disney plus tekstityksen koko on säädettävissä, mikä parantaa katselukokemusta erityisesti silloin, kun perheessä on eri-ikäisiä katsojia.

Tilauksen peruuttaminen

Tilauksen peruuttaminen on yhtä helppoa kuin sen aloittaminen. Kirjaudu sisään Disney+ tilillesi, siirry tilin asetuksiin ja valitse peruutusvaihtoehto. Tilaus on voimassa tilausjakson loppuun asti, vaikka peruuttaisit sen ennen jakson päättymistä.

Disney Plus -arvostelu

Disney+ arvostelu on yleisesti ottaen positiivinen. Käyttäjät arvostavat palvelun monipuolisuutta ja laatua, erityisesti lasten ja perheiden näkökulmasta. Disney plus arvostelu kertoo, että palvelu on luotettava, helppokäyttöinen ja tarjoaa hyvän vastineen rahalle. Yksi merkittävä etu on mahdollisuus säätää Disney plus tekstityksen koko, mikä parantaa katselukokemusta erityisesti heikkonäköisille.

Disney Plus on erinomainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa runsaasti viihdettä koko perheelle. Sen monipuolinen valikoima, kilpailukykyinen hinnoittelu ja helppokäyttöisyys tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille, jotka etsivät laadukasta sisältöä yhdestä paikasta. Tilauksen aloittaminen ja peruuttaminen on tehty käyttäjäystävälliseksi, ja palvelu kehittyy jatkuvasti vastaamaan katsojien tarpeita.

Usein kysytyt kysymykset

Disney+ ei tällä hetkellä tarjoa maksutonta kokeilujaksoa uusille tilaajille.

Selain:

  1. Siirry osoitteeseen DisneyPlus.com ja rekisteröidy.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi ja luo salasana.
  3. Valitse tilaustyyppi ja syötä maksutietosi.
  4. Valitse ”ALOITA KATSELU”.

Disney+ -tilauksen peruuttaminen

  1. Kirjaudu sisään Disney+ -tilillesi tietokoneella tai mobiililaitteella.
  2. Valitse ”Profiili”.
  3. Siirry kohtaan ”Tili”.
  4. Valitse ”Tilaus”-kohdasta Disney+ -tilauksesi.
  5. Valitse ”Peru tilaus”.
  6. Kerro perumisen syy (vapaaehtoinen), täytä kysely ja viimeistele peruminen.

Kyllä, voit ladata Disney+ -sisältöä tuetulle mobiililaitteellesi ja katsoa sitä ilman internetyhteyttä. Jos lataamisessa tai toistamisessa ilmenee ongelmia, tarkista Disney+ -sovelluksen vianetsintävinkit.

Suomessa Disney+ maksaa 8,99 euroa kuukaudessa tai 89,90 euroa vuodessa. Marraskuusta 2023 alkaen hinnat nousevat 10,99 euroon kuukaudessa ja 109,90 euroon vuodessa.

Disney+ -tilin jakaminen on mahdollista, ja neljä laitetta voi toistaa sisältöä samanaikaisesti. Voit siis jakaa tilisi kolmen muun henkilön kanssa.

Kyllä, Disney+ on saatavilla monilla laitteilla, kuten televisiossa, kannettavalla tietokoneella, tabletilla, puhelimella ja pelikonsolilla. Voit myös luoda useita profiileja henkilökohtaisia katseluelämyksiä varten.

Disney+ on yhdysvaltalainen tilausvideopalvelu, joka tarjoaa elokuvia ja televisiosarjoja suoratoistona.

Pixar toimii osittain erillisenä yksikkönä, mutta sen elokuvat julkaistaan Disney Pixar -brändin alla.

Disney Plus on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman sisältöä kaikenikäisille katsojille. Palvelu lanseerattiin marraskuussa 2019, ja siitä lähtien se on kasvanut nopeasti yhdeksi maailman johtavista suoratoistopalveluista.

Saat nyt 12 kuukautta 10 kuukauden hinnalla vuosittaisella tilauksella verrattuna kuukausittaiseen maksamiseen Premium- tai Standard-suunnitelmassasi.