Engwe arvostelu ja kokemuksia 2024

Engwe Arvostelu

Engwe on kiinalainen sähköpyöräyritys, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman edullisia sähköpyöriä eri käyttötarkoituksiin. Engwe tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, hyvistä asiakasarvioista ja erinomaisesta asiakaspalvelustaan.

Mikä on Engwe?

Engwe ei ole pelkästään kätevä kulkuväline, vaan se symboloi kestävää elämäntapaa ja mahdollisuutta nauttia ulkourheilusta. Yrityksen tarina alkaa kolmesta nuoresta pyöräilyn harrastajasta, jotka päättivät haastaa itsensä 38 mailin vuoristoisella matkalla. He kohtasivat kuitenkin odottamattomia haasteita, ja matka venyi suunniteltua pidemmäksi. Yksi heistä, Carl, haaveili sähköpyöristä, jotka olisivat voineet helpottaa heidän taivaltaan.

Nämä kolme nuorta innostuivat ideasta niin paljon, että päättivät kehittää sähköpyörän. Vaikka heidän ensimmäinen projektinsa pysähtyi kustannusten takia, he eivät lannistuneet. Sattumalta heidän kampuksellaan järjestettiin teknologia- ja yrittäjyyskilpailu, jossa heidän kekseliäs sähköpyöräideansa voitti järjestäjien suosion. Viiden vuoden tutkimustyön jälkeen he perustivat yrityksensä nimeltä ”ENGWE”.

Nykyään ENGWE on menestyksekäs yritys, joka työllistää satoja ihmisiä ja palvelee lähes miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti. Yrityksen toimistolla on iloista tunnelmaa, kun työntekijät testaavat ja kehittävät uusia tuotteita. Kaikilla on mahdollisuus kokeilla sähköpyöriä, ja intohimo terveelliseen elämään ja liikuntaan yhdistää heitä.

Engwe on sitoutunut edistämään sähköajoneuvojen kehitystä ja auttamaan vähähiilisen yhteiskunnan luomisessa. Yritys pyrkii parantamaan miljoonien ihmisten elämää vuosittain ja lisäämään metsien määrää. Heidän tavoitteensa on jatkuva innovaatio, joka inspiroi ja voimaannuttaa asiakkaita ympäri maailmaa.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Engwen maksutavat

Engwe tarjoaa monipuolisia maksutapoja, jotta asiakkaat voivat valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Yksi suosituimmista maksutavoista on Klarna, joka mahdollistaa osamaksut EU

alueella toimivassa verkkokaupassa. Klarna tarjoaa useita vaihtoehtoja, kuten maksun myöhemmin, maksun kolmessa erässä ilman korkoa sekä rahoitusvaihtoehdon, jossa maksetaan osamaksulla korkoineen.

Klarnan tarjoamat maksutavat ovat:

 1. Maksa myöhemmin: Asiakkaat voivat maksaa 30 päivän kuluessa tuotteen lähetyksestä ilman lisäkuluja tai korkoja, paitsi jos maksu viivästyy.
 2. Maksa kolmessa erässä: Klarna tarjoaa kolmen erän maksuvaihtoehdon ilman korkoa. Ensimmäinen erä veloitetaan tilauksen yhteydessä ja loput erät kerran kuukaudessa.
 3. Rahoitus: Korkoa sisältävä osamaksuvaihtoehto, jossa asiakas voi valita markkinatilanteen mukaan eri maksueriä ja Klarna veloittaa korkoa.

Klarnan maksutavat ovat saatavilla useissa maissa, kuten Saksassa, Alankomaissa, Suomessa, Itävallassa, Belgiassa, Italiassa, Ranskassa, Espanjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Irlannissa, Portugalissa, Puolassa, Tsekin tasavallassa ja Kreikassa. Esimerkiksi Italiassa ja Ranskassa on mahdollista maksaa kolmessa erässä tai myöhemmin, kun taas Itävallassa ja Suomessa voi valita maksun myöhemmin tai rahoituksen.

Engwe tukee myös PayPalin osamaksuja tietyissä maissa, kuten Italiassa, Ranskassa, Saksassa, Isossa-Britanniassa ja Espanjassa. PayPalin osamaksuvaihtoehdot vaihtelevat maittain, esimerkiksi Italiassa voi maksaa kolmessa erässä ilman korkoa ja Ranskassa neljässä erässä ilman lisäkuluja.

Maksutapojen valikoima tekee Engwesta asiakasystävällisen ja joustavan valinnan. Olipa kyseessä Klarna tai PayPal, asiakkailla on monia vaihtoehtoja, jotka tekevät ostokokemuksesta miellyttävän ja joustavan. Tässä on yleiskatsaus hyväksyttyihin maksutapoihin:

 • Klarna
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
 • Visa Electron
 • JCB
 • American Express
 • Diners Club International
 • Discover

Engwen discount code

Engwe tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hyödyntää alennuskoodeja BuyBestGearissa, jotka helpottavat säästämään ostoksista. Käytettävissä olevat alennuskoodit ovat seuraavat:

 • BBGUUD: 5 % alennus
 • BBGTESLASUOMI: 5 % alennus
 • BBGMAIDONKERAAJA: 5 % alennus

Näiden alennuskoodien käyttö on yksinkertaista ja nopeaa, ja se voi tehdä merkittävän eron lopulliseen hintaan. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, kun ostetaan kalliimpia tuotteita, kuten sähköpyöriä tai muita elektroniikkalaitteita. Alennuskoodit tuovat lisäarvoa ja joustavuutta asiakkaille, jotka etsivät parasta mahdollista hintaa laadukkaille tuotteille.

Suosituimmat Engwen tuotteet suomessa

Engwe screenshot

Engwen toimitukset

Engwe tarjoaa monipuolisia toimitusvaihtoehtoja, joiden avulla asiakkaat voivat nauttia sähköpyöristään mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Yritys toimittaa tilauksia pääasiassa EU-varastostaan, mikä varmistaa nopeat ja luotettavat toimitukset useimpiin Euroopan maihin. Kaikkiin kelvollisiin tilauksiin sisältyy ilmainen DPD-toimitus, lukuun ottamatta syrjäisiä alueita ja saaria, jotka eivät kuulu toimitusalueeseen.

Tilauksen jälkeen asiakkaat voivat seurata toimituksensa etenemistä kahden päivän kuluttua tilauksesta verkkosivustolla https://www.17track.net/zh-cn. Toimitusaika vaihtelee maittain, mutta useimmissa tapauksissa tilaus saapuu 7-10 työpäivän kuluessa. Esimerkiksi Ranskassa, Saksassa, Italiassa ja useissa muissa Euroopan maissa toimitusajat ovat samanlaisia, ja kaikki toimitukset ovat ilmaisia.

Jos tilauksen käsittelyaika lasketaan mukaan, varastossa olevien tuotteiden toimitus valmistellaan yleensä 1-2 työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Käsittelyajan jälkeen toimitustiedot päivittyvät ja asiakkaat voivat seurata pakettinsa etenemistä. Lopullinen toimitusaika riippuu paikallisesta kuljetusyrityksestä, mutta tilaus saapuu yleensä 3-7 työpäivän kuluessa.

Ennakkotilattujen sähköpyörien kohdalla toimitusajat vaihtelevat tuotekohtaisesti. Tarkemmat tiedot ennakkotilausten toimitusajoista löytyvät tuotesivuilta. Jos asiakkaille tulee kysymyksiä tai huolenaiheita, he voivat aina ottaa yhteyttä Engwen asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteessa service@engwe-bikes.com.

Seuraavassa on luettelo maista, joihin Engwe toimittaa, sekä arvioidut toimitusajat:

 • Yhdysvallat: 3-7 työpäivää
 • Ranska, Saksa, Italia, Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Tsekin tasavalta, Tanska, Viro, Suomi, Kreikka, Unkari, Irlanti, Latvia, Liettua, Luxemburg, Alankomaat, Puola, Portugali, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi: 7-10 työpäivää
 • Malta: Ei toimitusta

Engwen toimituspolitiikka on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille nopean ja vaivattoman tavan saada tilauksensa perille mahdollisimman pian.

Engwen palautukset

Engwe tarjoaa asiakkailleen 30 päivän palautusoikeuden, mikä tarkoittaa, että tuotteen vastaanottamisesta on 30 päivää aikaa tehdä palautuspyyntö. Palautukset eivät ole mahdollisia tämän ajan jälkeen. Palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin se vastaanotettiin, eli käyttämätön, ja sähköpyörän mittarissa saa olla alle kymmenen kilometriä. Lisäksi kaikkien alkuperäisten osien, kuten laturin, avainten ja muiden tarvikkeiden, tulee olla mukana alkuperäisessä pakkauksessa.

On tärkeää tarkastaa tuote heti sen saapuessa. Mikäli tuote on viallinen, vaurioitunut tai väärä, tulee ottaa välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa service@engwe-bikes.com, jotta ongelma voidaan ratkaista. Palautusprosessin aloittamiseksi tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka toimittaa palautusohjeet ja tarvittaessa palautuslähetyksen osoitetarran. Asiakkaan itsenäisesti lähettämät palautukset ilman ennakkopyyntöä eivät ole hyväksyttäviä.

Palautettaviksi kelpaamattomia tuotteita ovat muun muassa tuotteet, jotka on ostettu valtuuttamattomilta jälleenmyyjiltä, ihmisen aiheuttamat vauriot, erikoistilaukset, lahjat ja ilmaiset tuotteet sekä verkkokaupan lisävarusteet, kuten lokasuojat, lahjapaketit, telineet, kypärät ja muut vastaavat tuotteet.

Palautus- ja käsittelymaksut eivät ole ilmaisia seuraavissa tapauksissa:

 • Engwe sähköpyörä: 200 euroa per kappale
 • Akut: 100 euroa per kappale (vain käyttämättömät akut hyväksytään palautukseen)

Engwe tarjoaa useita eri vaihtoehtoja palautusten ja hyvitysten suhteen. Esimerkiksi laadullisten ongelmien kohdalla asiakas voi saada täyden tai osittaisen hyvityksen. Jos tilaus on väärä tai vaurioitunut, voidaan tarjota ilmainen vaihto tai täysi hyvitys. Tilauksen peruuttamisesta ennen lähettämistä vähennetään 5 % kokonaismäärästä käsittelymaksuna, ja peruuttamisesta lähetyksen jälkeen peritään 200 euron toimitusmaksu pyörää kohden.

Seuraavassa on luettelo palautuspolitiikan keskeisistä kohdista:

 • Palautusoikeus 30 päivää vastaanottamisesta
 • Tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa
 • Vaurioista tai virheistä tulee ilmoittaa välittömästi
 • Tietyt tuotteet eivät ole palautuskelpoisia
 • Käsittely- ja toimitusmaksut saattavat koskea tiettyjä palautuksia

Engwe pyrkii varmistamaan, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ostoksiinsa ja että palautusprosessi on mahdollisimman sujuva. Kaikissa palautukseen liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Engwe takuutiedot

Engwe tarjoaa kattavan takuun sähköpyörilleen, mikä varmistaa asiakkaille mielenrauhan ja luotettavan tuen mahdollisten ongelmatilanteiden varalta. Sähköpyörien takuu kattaa eri osat vaihtelevin takuuaikoin, ja takuun piiriin kuuluvat vain ei-ihmisen aiheuttamat vauriot. Takuuajat vaihtelevat komponenteittain, esimerkiksi runko ja moottorin osat ovat takuun piirissä 12 kuukauden ajan, kun taas renkaiden takuuaika on yksi kuukausi.

Takuu ei kata itse tehtyjä muutoksia tai törmäysvaurioita. Esimerkiksi, jos pyörän rengas puhkeaa terävän esineen takia tai vaurioituu ajovirheiden vuoksi, takuu ei korvaa näitä vaurioita. Samoin, jos tuotetta ei käytetä ohjekirjan mukaisesti tai jos käyttäjä purkaa tai muokkaa tuotetta itse, takuu ei ole voimassa.

Palautus- ja takuuasioissa asiakkaiden tulee ottaa yhteyttä Engwen asiakaspalveluun sähköpostitse ja toimittaa kuvia tai videoita ongelmasta. Tämän jälkeen Engwe diagnosoi ongelman ja antaa ohjeet jatkotoimenpiteistä. Jos ongelmaa ei voida ratkaista heti, asiakas saa lisätiedot vian selvittämiseksi ja tarvittavat varaosat toimitetaan.

Seuraavassa on yleiskatsaus Engwen takuuaikoihin ja ehtoihin:

 • Runko: 12 kuukautta
 • Perusosat: 1-12 kuukautta osasta riippuen
 • Sähköosat: 6-12 kuukautta
 • Moottorin osat: 12 kuukautta
 • Akut: 12 kuukautta

Engwen takuu kattaa laajan valikoiman sähköpyörän osia, mutta on tärkeää huomata, että tietyt kulutusosat ja itse aiheutetut vauriot eivät kuulu takuun piiriin. Tämä takaa sen, että asiakkaat voivat luottaa sähköpyöränsä toimivuuteen ja saada tarvittaessa apua ja varaosia Engwen asiakaspalvelusta.

Engwe kokemuksia

Engwe on saanut monipuolisia arvioita käyttäjiltään Trustpilotissa. Monet käyttäjät ovat kehuneet pyörien laatua, erinomaista asiakaspalvelua ja nopeita toimituksia. Useat arvostelijat korostavat sähköpyörien hyvää suorituskykyä ja kestävyyttä sekä käyttömukavuutta pitkienkin matkojen aikana. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä pyörien hinta-laatusuhteeseen, mikä tekee niistä kilpailukykyisiä markkinoilla.

Toisaalta, muutamat käyttäjät ovat raportoineet ongelmia toimitusten kanssa, kuten viivästyksiä ja puutteellisia osia. Engwen asiakaspalvelu on kuitenkin saanut kiitosta nopeasta reagoinnista ja ratkaisujen tarjoamisesta näissä tilanteissa. Myös takuu- ja palautusprosessit ovat saaneet positiivista palautetta, sillä ne ovat olleet asiakasystävällisiä ja sujuvia.

Engwe on osoittautunut suosituksi valinnaksi niille, jotka etsivät luotettavaa ja edullista sähköpyörää. Asiakkaiden kokemukset osoittavat, että yritys panostaa laadukkaisiin tuotteisiin ja hyvään asiakaspalveluun, vaikka parannettavaa löytyykin toimitusprosessien osalta. Näiden kokemusten perusteella Engwe on ansainnut paikkansa sähköpyörämarkkinoilla.

Lisätietoja Engwe-sähköpyöristä ja asiakasarvioista löytyy Trustpilotista: Engwe Bikes EU Trustpilot

Engwe yhteystiedot

Jos on kysyttävää, Engwe auttaa mielellään. Nopeampaa palvelua varten sähköpostin aihekenttään kannattaa kirjoittaa tilausnumero, maa (EU-maa) ja ongelman tyyppi (esim. toimitustiedot, laatuongelma, muut ongelmat). Esimerkiksi: ExxxxxxxxxxCN, Italy, shipping information. Suositellaan ottamaan yhteyttä suoraan palvelusähköpostiin ja liittämään mukaan tarvittavat kuvat tai videot.

Sähköposti: service@engwe-bikes.com

Puhelin:

 • Englanniksi: +39 800776809 (ma-pe klo 9-18 GMT+1)
 • Ranskaksi: +33 805980036 (ma-pe klo 9-18 GMT+1)

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, Engwe on kiinalainen sähköpyöräyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman edullisia sähköpyöriä erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten taittopyöriä, sähköskoottereita ja paksurenkaisia maastopyöriä.

Suurin osa sähköpyöristä, mukaan lukien Engwe sähköpyörät, on vesitiiviitä. Kuitenkin, sateessa ajamista ei suositella, koska se voi aiheuttaa akun oikosulun ja ajaminen kovassa sateessa on vaarallista. Pyörä kannattaa kuivata jokaisen kostean sään ajon jälkeen.

Kyllä, Engwe sähköpyörissä latauspiste on suojattu kumipeitteellä. Pyörät kestävät hyvin sadetta, mutta niiden kuivaaminen sateen jälkeen on suositeltavaa.

Virhekoodi 025 viittaa jarrujärjestelmän vikaan. Se tarkoittaa, että jarrujärjestelmä ei ole yhteydessä ohjausyksikköön tai jarrukahva on rikki.

 Engwe väittää, että Engine Pro -mallilla voi ajaa jopa 62 mailia yhdellä latauksella. Todellisuudessa realistinen kantama on kuitenkin noin 20-40 mailia riippuen käytön intensiteetistä ja akun kulutuksesta.

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan Engwe valikoimaan ja löydä sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGUUD ja saa 5% alennusta kaikista sähköpyöristä