BuyBestGear kokemuksia 2024

BuyBestGear Arvostelu

BuyBestGear on merkittävä verkkokauppa, joka myy korkealaatuisia ja edullisia elektronisia laitteita. Valikoimaan kuuluvat muun muassa sähköpyörät, 3D-tulostimet, laserkaiverruskoneet, kannettavat tietokoneet, robottipölynimurit, RC-dronit ja älykellot.

Mikä on BuyBestGear?

BuyBestGear on johtava verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia elektronisia laitteita. Valikoimaan kuuluu muun muassa sähköpyöriä, 3D-tulostimia, laserkaiverruskoneita, kannettavia tietokoneita, robotti-imureita, radio-ohjattavia droneja ja älykelloja. Alusta on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parhaita tuotteita nopealla toimituksella, korkealla laadulla ja edullisilla hinnoilla.

Kesäkuussa 2021 perustettu BuyBestGear palvelee nyt asiakkaita Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja muissa Euroopan maissa. Yrityksen visiona on tuoda asiakkailleen onnellisempi, terveellisempi ja älykkäämpi elämäntapa. BuyBestGear pyrkii varmistamaan, että asiakkaat maksavat vain laadukkaista tuotteista ilman tarpeettomia lisäkustannuksia. Syvällinen yhteistyö luotettavien toimittajien kanssa mahdollistaa edulliset hinnat.

BuyBestGear on innoissaan osallistuessaan kasvavaan verkkokauppaliiketoimintaan. Asiakaskunta on laajentunut kattamaan koko Saksan, Italian, Ranskan ja muut Euroopan unionin maat. Tuotteiden luotettava laatu ja edullinen hinta tekevät BuyBestGearista houkuttelevan vaihtoehdon kuluttajille, jotka etsivät parhaita tarjouksia yhdessä paikassa.

BuyBestGear leikkaa perinteisten jakelukanavien kustannuksia tekemällä suoraa yhteistyötä valmistajien kanssa. Tämä vähentää tuotteiden ja logistiikan kustannuksia, mikä mahdollistaa entistä edullisemmat hinnat. Kaikki tuotteet valitaan huolellisesti asiantuntijatiimin toimesta, ja jokaisella työntekijällä on vuosien kokemus ja syvällinen ymmärrys elektronisista tuotteista. Asiakaspalautteen jatkuva tutkiminen ja kerääminen varmistaa, että tuotteet ovat aina ajan tasalla ja haluttuja.

BuyBestGear noudattaa tiukasti viittä vaihetta kattavassa laadunvalvontaprosessissaan, joka varmistaa, että kaikki tuotteet täyttävät yhtenäiset laatuvaatimukset ja käyttäjien tarpeet. Yritys tarjoaa myös nopean ja ilmaisen toimituksen, joka vie yleensä 6-10 arkipäivää. Paikalliset varastot Euroopassa ja Amerikassa takaavat nopean toimituksen ja helpon palautusprosessin, mikä luo saumattoman käyttäjäkokemuksen.

On tärkeää huomioida, että 1.6.2024 alkaen kaikki sähköiset kulkuvälineeet, joiden nopeus ylittää yli 25km/h,moottorin teho on yli 250W tai kulkuväline painaa yli 25kg, tulee liikennevakuuttaa. Tämä rajoitus on asetettu varmistamaan käyttäjien turvallisuus ja vähentämään liikenneonnettomuuksia. Lue tästä lisää täältä.

Laadukkaat ja innovatiiviset brändit BuyBestGearin valikoimassa

BuyBestGear tekee yhteistyötä monien johtavien brändien kanssa tarjotakseen asiakkailleen laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita. Näitä brändejä ovat muun muassa ENGWE, Ortur, Lankeleisi, Fafrees, Bezior, HIMO, A Dece Oasis, GOGOBEST, Samebike, Fiido, Acewheel ja Shengmilo. Nämä merkit tunnetaan erinomaisesta laadustaan ja innovatiivisista tuotteistaan, jotka sisältävät esimerkiksi sähköpyöriä ja 3D-tulostimia. Yhteistyö näiden arvostettujen brändien kanssa varmistaa, että BuyBestGearin asiakkaat saavat aina luotettavia ja edullisia tuotteita, jotka vastaavat korkeimpia odotuksia.

Suosituimmat BuyBestGear tuotteet suomessa

BuyBestGearin maksutavat

BuyBestGearin maksutavat ovat monipuoliset ja joustavat, mikä tekee ostamisesta vaivatonta ja turvallista. Verkkokauppa hyväksyy seuraavat maksutavat: Klarna, Paypal, Visa, Maestro ja Mastercard. Näiden vaihtoehtojen avulla asiakkaat voivat valita itselleen sopivimman maksutavan ja nauttia sujuvasta ostokokemuksesta.

Klarna tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostokset osamaksulla, mikä on erityisen hyödyllistä asiakkaille, jotka haluavat jakaa kustannukset useammalle kuukaudelle. Tämä maksutapa on saatavilla Suomen lisäksi Irlannissa, Alankomaissa, Ranskassa, Italiassa ja Espanjassa. Klarnan avulla voi ostaa nyt ja maksaa myöhemmin, mikä tuo joustavuutta ja mukavuutta ostoksiin.

Maksaminen tilisiirrolla on myös mahdollista BuyBestGearissa. Tämä perinteinen maksutapa tarjoaa vaihtoehdon niille, jotka eivät halua käyttää luotto- tai pankkikortteja. Tilisiirto on turvallinen ja luotettava tapa suorittaa maksut, ja se sopii erityisesti niille, jotka arvostavat suoraa pankkitoimintaa.

Valitettavasti ostosten maksaminen toimituksen yhteydessä ei ole tällä hetkellä mahdollista BuyBestGearissa. Tämä saattaa olla haittapuoli joillekin asiakkaille, mutta tarjolla olevat muut maksutavat kompensoivat tämän puutteen. Maksutavat on valittu huolellisesti, jotta ne tarjoavat parhaan mahdollisen turvallisuuden ja käyttömukavuuden.

BuyBestGearin hyväksymät maksutavat:

 • Klarna
 • Paypal
 • Visa
 • Maestro
 • Mastercard

Klarna on erityisen suosittu maksutapa, sillä se tarjoaa mahdollisuuden jakaa maksut usealle kuukaudelle. Klarnan käyttö on turvallista ja helppoa, ja se hyödyntää viimeisimpiä turvatoimia asiakkaiden tietojen suojaamiseksi. Klarna mahdollistaa ostosten hallinnan kätevästi sovelluksen kautta, jossa voi myös raportoida mahdollisista ongelmista ja seurata palautuksia.

BuyBestGearin maksutavat on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille joustavuutta ja turvallisuutta, mikä tekee ostokokemuksesta miellyttävän ja luotettavan.

BuyBestGearin toimitustavat

BuyBestGear tarjoaa toimituksia useimpiin Euroopan unionin maihin, lukuun ottamatta Maltaa, Kyprosta ja Liettuaa. Toimitukset tapahtuvat pääosin Euroopan ja Hongkongin varastoista. EU varastosta tilattaessa toimitusaika on yleensä 7-10 arkipäivää, ja toimitus on ilmainen. Poikkeuksena ovat Sassari ja Italia, joihin toimitus maksaa 80 euroa.

Ennen tuotteiden lähettämistä BuyBestGear tarvitsee 3-5 arkipäivää tilausten käsittelyyn. Tämä käsittelyaika on erillinen varaston saatavuudesta riippuvasta 3-7 arkipäivän toimitusajasta. Jos kyseessä on ennakkomyyntituote, käsittelyaika voi olla 15-30 päivää. Asiakkaiden kannattaa tarkistaa tämä ennen ostoa.

Standarditoimituksissa tilausten saapuminen kestää yleensä 7-15 arkipäivää, mutta syrjäisemmille alueille toimitus voi viedä kauemmin. BuyBestGear lähettää tilauksen lähtiessä ilmoituksen sähköpostitse, ja toimitusajat voivat vaihdella erityisesti sesonkiaikoina. Asiakkaita pyydetään olemaan kärsivällisiä mahdollisten viivästysten varalta.

BuyBestGearin toimitusalueet ja -ajat:

 • Euroopan unionin maat (pois lukien Malta, Kypros ja Liettua): 7-10 arkipäivää, ilmainen toimitus
 • Sassari ja muu Italia: 7-10 arkipäivää, 80 euron toimitusmaksu
 • Hongkongin varasto: 10-15 arkipäivää, ilmainen toimitus

Toimitusten aikana saattaa esiintyä viiveitä erityisesti ruuhka-aikoina, mutta BuyBestGear pyrkii aina informoimaan asiakkaita mahdollisimman tarkasti ja ajoissa. Toimitusajat koostuvat käsittelyajasta ja varsinaisesta toimitusajasta, ja asiakkaiden tulee huomioida tämä tilauksia tehdessään.

BuyBestGearin palautukset

BuyBestGearin palautus- ja hyvityskäytäntö on suunniteltu asiakasystävälliseksi ja selkeäksi. Yleisesti ottaen BuyBestGear hyväksyy vaihto-, palautus- ja hyvityspyynnöt 14 päivän kuluessa tuotteen toimituksesta, mikä perustuu tilauksen seurantatietoihin. Tämä tarjoaa asiakkaille riittävästi aikaa tarkistaa ostamansa tuotteet ja päättää, haluavatko he pitää ne.

Tilauksen peruuttaminen on mahdollista ennen sen lähettämistä, ja tällöin asiakkaat saavat 100 % hyvityksen. Jos tilaus peruutetaan 48 tunnin sisällä lähettämisen jälkeen, hyvitetään 70 % tilauksen arvosta. Mikäli tilaus peruutetaan yli 48 tunnin jälkeen ennen lähettämistä, asiakas saa 95 % hyvityksen, josta vähennetään 5 % käsittelymaksu. Toimitetun mutta ei vastaanotetun paketin palauttaminen edellyttää, että se lähetetään takaisin varastoon ja läpäisee laaduntarkastuksen.

Asiakkaan tulee ottaa huomioon, että sähköpyörien osalta palautuksia ei hyväksytä 14 päivän jälkeen tuotteen vastaanottamisesta. Lisäksi palautettavan tuotteen on oltava avaamaton, kokoamaton ja alkuperäispakkauksessaan. BuyBestGear perii 25 % uudelleenvarastointimaksun kaikista palautuksista, ja asiakkaan on maksettava myös palautuksen toimituskulut.

BuyBestGearin palautusprosessin vaiheet:

 1. Vastaa tilausvahvistussähköpostiin ja ilmoita, mitkä tuotteet haluat palauttaa.
 2. Liitä mukaan kuvat tai videot todisteeksi, että pakkaus on avaamaton, tuote on kokoamaton ja paketin pinta on puhdas.
 3. Toimita palautuksen seurantakoodi ja lähetä paketti 10 päivän kuluessa palautuksen hyväksymisestä.
 4. Varaston tarkastuksen jälkeen hyvitys maksetaan kolmen työpäivän kuluessa.

Palautusten käsittelyaika on 1-2 arkipäivää tuotteiden vastaanottamisen jälkeen. Hyvityksen kesto riippuu maksutavasta; PayPal-hyvitykset voivat kestää 48 tuntia, kun taas luottokorttihyvitykset voivat ke

BuyBestGearin takuutiedot

BuyBestGear tarjoaa takuut palvelua useille tuotekategorioille, mikäli ilmenee laadullisia ongelmia tai muita kuin käyttäjän aiheuttamia ongelmia. Takuu alkaa siitä hetkestä, kun asiakas vastaanottaa tuotteen, ja mahdolliset myöhästyneet takuupyynnöt eivät ole hyväksyttäviä. Takuuvaihtoehtoihin kuuluu osittainen tai täydellinen hyvitys, tuotteen palautus ja hyvitys, osien uudelleenlähetys, uuden tuotteen lähetys tai tuotteen korjaus paikallisessa huoltokeskuksessa.

Älykelloilla, kannettavilla tietokoneilla, 3D-tulostimilla, laserkaiverruskoneilla ja robotti-imureilla on yhden vuoden takuu, joka kattaa uudelleenlähetyksen, hyvityksen tai korjauksen. Sähköskootterien ja sähköpyörien osat, kuten moottori, akku ja etuhaarukka, kuuluvat myös yhden vuoden takuun piiriin. Lisäksi joillakin sähköpyörän osilla, kuten valoilla ja jarruilla, on kolmen kuukauden takuu, ja tietyillä koristeosilla vain 15 päivän takuu.

RC-dronet kuuluvat myös yhden vuoden takuun piiriin, joka kattaa uudelleenlähetyksen ja hyvityksen. On tärkeää huomata, että suurilla alennuksilla ostetut tuotteet, kuten puoleen hintaan myydyt tai lahjoitetut tuotteet, ovat oikeutettuja ainoastaan hyvitykseen laadullisten ongelmien ilmetessä. Luonnollinen kuluminen ja käytön aikana tapahtuvat vahingot eivät kuulu takuun piiriin, ja asiakkaan vastuulla on huolehtia tuotteestaan asianmukaisesti.

Takuun saamiseksi asiakkaiden on esitettävä todisteet ei-inhimillisistä laatua koskevista ongelmista, kuten valokuvat tai videot. Takuu raukeaa välittömästi, jos tuotetta on käytetty väärin, avattu, korjattu ilman lupaa tai käytetty sopimattomasti. Näin ollen BuyBestGearin takuu on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille turvaa ja mielenrauhaa, mutta se edellyttää myös asiakkaiden vastuullista toimintaa tuotteiden käytössä ja hoidossa.

Buybestgear discount code

BuyBestGear tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden käyttää alennuskoodeja ostosten yhteydessä. Yllä olevassa kuvassa näkyy, kuinka alennuskoodi syötetään ostoskorissa ennen maksua. Asiakas voi syöttää alennuskoodin ”Gift card or discount code” -kenttään ja klikata nuolinäppäintä soveltaakseen alennusta.

Kuponkikoodit, kuten ”BBGUUD”, tarjoavat asiakkaille esimerkiksi 5 %

alennuksen ostoksen kokonaishinnasta. Koodin syöttämisen jälkeen järjestelmä vähentää automaattisesti alennuksen kokonaissummasta ennen maksutapahtuman suorittamista. Tämä auttaa säästämään rahaa ja tekee ostokokemuksesta entistäkin houkuttelevamman.

Seuraavat kuponkikoodit ovat käytettävissä BuyBestGearissa:

 • BBGUUD: 5 % alennus
 • BBGTESLASUOMI: 5 % alennus
 • BBGMAIDONKERAAJA: 5 % alennus

Alennuskoodien käyttö on yksinkertaista ja nopeaa, ja se voi tehdä merkittävän eron lopulliseen hintaan. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen silloin, kun ostetaan kalliimpia tuotteita, kuten sähköpyöriä tai muita elektroniikkalaitteita.

Yhteystiedot

HONG KONG COMFORT E-COMMERCE LIMITED
Yrityksen osoite
: UNIT D 16/F, ONE CAPITAL PLACE, 18 LUARD ROAD, WANCHAI, HONG KONG
Sähköposti: support@buybestgear.com
Työpäivät: Maanantai – Perjantai klo 9:00 – 18:00, GMT +8:00

BuyBestGear kokemuksia

BuyBestGear kokemuksia facebook cover

BuyBestGearin asiakkaat ovat jakaneet monenlaisia kokemuksia verkkokaupasta. Trustpilotissa annetut arvostelut ovat vaihtelevia, mutta monet asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä tuotteiden laatuun ja nopeaan toimitukseen. Esimerkiksi sähköpyörien ja 3D-tulostimien ostajat ovat kiitelleet tuotteiden toimivuutta ja edullisuutta. Kuitenkin jotkut ovat kokeneet ongelmia asiakaspalvelun kanssa, erityisesti palautusten ja takuukysymysten yhteydessä.

Verkkosivuston omalla palautesivulla BuyBestGear korostaa asiakastyytyväisyyttä ja esittelee tyytyväisten asiakkaiden tarinoita. Asiakkaat kiittävät usein tuotteiden laatua, nopeita toimitusaikoja ja asiakaspalvelun ystävällisyyttä. Monet suosittelevatkin BuyBestGearia erityisesti sähköpyörien ja muiden teknisten laitteiden hankintaan.

Yhteenvetona voi todeta, että BuyBestGear tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja ja laadukkaita tuotteita, mutta asiakaspalvelun ja palautuskäytäntöjen kehittämisessä on vielä parannettavaa. Tästä syystä potentiaalisten asiakkaiden kannattaa tutustua sekä positiivisiin että negatiivisiin kokemuksiin ennen ostopäätöksen tekemistä.

BuyBestGear on aktiivisesti mukana asiakaspalautteen käsittelyssä Trustpilotissa, mikä näkyy korkeana asiakasarvosteluna. Viimeisen 12 kuukauden aikana BuyBestGear on saanut yhteensä 689 arvostelua, joista suurin osa on ollut positiivisia. Arvostelujen lähteet jakautuvat orgaanisiin (589), vahvistettuihin (100) ja kutsuttuihin arvosteluihin.

BuyBestGear vastaa yleensä negatiivisiin arvosteluihin viikon sisällä, ja he ovat vastanneet 95 % negatiivisista arvosteluista viimeisen vuoden aikana. Tämä osoittaa yrityksen sitoutumisen asiakastyytyväisyyden parantamiseen ja ongelmien nopeaan ratkaisuun. Arvostelujen jakauma näyttää, että 56 % arvosteluista on viiden tähden, mikä korostaa tuotteiden ja palvelun korkeaa laatua.

BuyBestGear ei ole liputtanut yhtään arvostelua viimeisen 12 kuukauden aikana Trustpilotissa, mikä osoittaa, että he käsittelevät kaikki arvostelut rehellisesti ja avoimesti. Tämä käytäntö lisää heidän luotettavuuttaan ja asiakaslähtöisyyttään. Tiedot korostavat BuyBestGearin omistautumista korkeaan asiakastyytyväisyyteen ja jatkuvaan palvelun parantamiseen, mikä tekee heistä luotettavan valinnan elektroniikkatuotteiden hankinnassa.

Usein kysytyt kysymykset

BuyBestGear hyväksyy seuraavat maksutavat:

 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • Klarna
 • PayPal
 • American Express
 • Discover
 • Diners Club
 • Giropay
 • iDEAL
 • BLIK
 • Trustly
 • Sofort

Kyllä, pankkisiirto on tuettu maksutapa.

Ei, käteismaksua toimituksen yhteydessä ei ole saatavilla.

Ilmoitus sähköpostitse lähetetään, kun paketti on lähetetty. Sähköpostissa on myös seurantalinkki.

Tavallisesti tilaukset valmistellaan ja lähetetään 3-5 arkipäivän sisällä. Pre-sale tuotteet ja loma-ajat voivat vaikuttaa toimitusaikaan. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitetaan etukäteen.

Toimitusaika on yleensä 7-15 arkipäivää, riippuen sijainnistasi. Saat seurantatunnuksen, kun tilauksesi on lähetetty.

Kyllä, BuyBestGear hyväksyy palautukset 14 päivän sisällä toimituksesta. Palautuskäytäntö riippuu tilauksen tilasta.

Ota yhteyttä sähköpostitse: support@buybestgear.com. Liitä mukaan tilausnumerosi (esim. BBG1254) saadaksesi paremman tuen. Jälkimyyntitiimi vastaa 24 tunnin sisällä arkipäivisin.

Tutustu BuyBestGearin mahtavaan valikoimaan ja löydä sopiva sähköpyörä edulliseen hintaan.

Käytä koodi: BBGUUD ja saa 5% alennusta kaikista sähköpyöristä