Elementor Cloud Website 2024- kenelle se sopii?

Elementor Cloud Website

Elementor Cloud -ratkaisun avulla kuka tahansa voi luoda oman verkkosivuston nopeasti ja helposti.

Elementor Cloud tarjoaa ratkaisun, jotta kenellä tahansa olisi mahdollisuus perustaa oma nettisivu nopeasti ja vaivattomasti.

Oman blogin, ja etenkin sen WordPress -sivuston luominen vaatii hieman teknistä asiantuntemusta ja asiaan perehtymistä. Tarvitset käyntiin päästäksesi isännöintipalveluiden tarjoajan, verkkotunnuksen, tehokkaan verkkosivujen rakentajan ja lopulta saada kaikki toimimaan sovussa keskenään. Ensikertalaiselle ja asiaan perehtymättömälle useat eri palveluntarjoajat ja maksut lukuisiin eri paikkoihin voivat tuntua haasteelliselta, mutta onneksi tähänkin on ratkaisu – nimittäin Elementor Cloud.

Verkkosivuston tekeminen ei koskaan olekaan ollut helpompaa. Käyttämällä vain yhtä kokonaisuutta, saat nopeasti ja tehokkaasti käyttöösi kaiken omilla verkkosivuilla tarvittavan aina koodittomasta verkkosivuston rakennustyökalusta verkkotunnukseen.

Mikä Elementor Cloud siis on?

Kuten yllä jo huomasimme, verkkosivuston rakentaminen on usein monimutkainen prosessi, johon saa kulumaan tuhottomasti aikaa eri palveluntarjoajia valitessa.

Elementor Cloud Websites antaa verkkosivustosta haaveileville mahdollisuuden aloittaa verkkosivujen luominen välittömästi, sillä siihen on esiasennettu WordPress CMS, kaikki Elementor Pro -ominaisuudet, teemat ja sisäänrakennettu hosting. Koska Elementor huolehtii kaikista näistä yksityiskohdista puolestasi, voit rauhassa keskittyä sivuston luomiseen ja persoonallisiin yksityiskohtiin.

Sinun ei siis tarvitse käyttää aikaasi erilaisten palveluntarjoajien vertailemiseen, erilaisten lyhenteiden ja avainsanojen opiskeluun, tilauspakettien tutkimiseen tai koodaamisen opetteluun – Elementor Cloud Websites tarjoaa kaiken tämän, jotta voit keskittyä vain ja ainoastaan sivustosi muokkaamiseen helpon vedä ja pudota -editorin avulla.

Plussat

Miinukset

Ominaisuuksia

Elementor Cloud Websites sisältää lukuisia ominaisuuksia, jotka helpottavat sekä verkkosivuston rakentamisessa, että myös sen ylläpitämisessä ja seuraamisessa.

Muutamia Elementor Cloud Websitesin ominaisuuksia ovat:

Hallintapaneeli

Hallintapaneelin kautta pääset hallitsemaan kaikkea verkkosivustoosi liittyvää yhdessä selkeässä ympäristössä. MyElementor -hallintapaneelista pääset suorittamaan myös lukuisia toimintoja, kuten verkkotunnuksen yhdistämisen, sivuston varmuuskopioinnin, varmuuskopiosta palauttamisen sekä paljon muuta.

Turvallisuus

Mukana tuleva Cloudfaren SSL -sertifikaatti on yksi alan luotettavimmista, ja lisääkin sivustollesi uuden suojauskerroksen.

Päivittäiset automaattiset varmuuskopioinnit suoritetaan 24 tunnin välein. Manuaalisia varmuuskopioita voidaan suorittaa niin usein kun itse haluat.

Sivuston lukitus mahdollistaa sivuston sulkemisen esimerkiksi muokkauksen ajaksi. Sivusto voidaan pitää yksityisenä siihen asti kunnes se avataan, tai sitä on mahdollista tarkastella pääsykoodilla.

Tila

Elementor Cloud Website tarjoaa 100Gt:n kaistanleveyden, 100 000 kuukausittaista verkkosivustolla käyntiä ja 20 Gt tallennustilaa kaikelle sisällölle.

Tilaukset

Elementor Cloud tarjoaa sivuillaan käyttäjille kahta tilausvaihtoehtoa: WWW-sivuston rakentaja + hosting, sekä pelkkää verkkosivun rakentajaa.

Website Builder + Hosting

Elementor Cloud Website

WWW-sivuston rakentaja + hosting on palvelu, joka nimensä mukaisesti sisältää sekä täydellisen pilvipohjaisen ratkaisun nettisivuston rakentajaa sekä hosting- palvelua.

Tilaus maksaa vuosittain 99 dollaria, ja sillä on täysi 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Tilaus sisältää verkkosivuston rakennustyökalun, joka puolestaan sisältää kaikki Elementor Pro -laajennuksen ominaisuudet, kuten: vedä ja pudota -editori, yli 100 widgettiä, animaatioita, responsiivista suunnittelua ja paljon muuta. Pääset nauttimaan verkkosivuston suunnittelun täydellisestä vapaudesta kuitenkin täysin ilman koodausta.

Isännöinti on hoidettu Google Cloud Platformin kautta, joka takaa vankan suojauksen, Cloudflaren CDN:n ja muun muassa automaattiset päivittäiset varmuuskopiot. Kaikki tietosi, sovelluksesi sekä infrastruktuurisi ovatkin suojattu samalla tietoturvalla, kuin mitä teknologiajätti Google käyttää.

Kaiken tämän lisäksi saat tilauksella myös maailmanlaajuisen asiakastuen, sekä esimerkiksi 24/7 live chatin. Saat nopeita ja tarkkoja vastauksia alan ammattilaisilta, ilman jonoja ja odotusaikaa.

Website builder

Mikäli et tarvitse sivustollesi hosting -palvelua, on Elementorilla tarjottavana myös pelkkä verkkosivuston rakennustyökalu. Käyttäjänä sinulla on valittavana yhteensä neljästä eri tilausvaihtoehdosta, joita ovat 1 Pro, 25 Pro, 100 Pro sekä 1000 Pro.

Tilaukseen sisältyy kaikki Pro -tilauksen ominaisuudet, sekä esimerkiksi Premium -asiakastuki. Pro -tilauksen ominaisuuksia ovat muun muassa vedä ja pudota -editori, responsiivinen muokkaus, live-editointi, yli 100 erilaista widgettiä, sekä yhtenäisen teeman rakennustyökalu. Website builder -tilauksen hinnat vaihtelevat 49 dollarista aina 999 dollariin, riippuen tilauksesta.

Lue lisää Elementor website builderista täältä.

Kenelle Elementor Cloud Website sopii?

Elementor Cloud Website sopii aivan jokaiselle! Se on suunniteltu niin helpoksi, että jokaisen on mahdollista käyttää sitä tietoteknisestä lähtötasosta huolimatta.

Parhaiten Elementor Cloud Website soveltuu kuitenkin heille, jotka haluavat rakentaa unelmiensa verkkosivuston käden käänteessä, ilman turhaa asioiden miettimistä ja piilokuluja.

Usein kysytyt kysymykset

Elementor Cloud Website tarjoaa kaiken, mitä tarvitset verkkosivuston rakentamiseen. Se tarjoaa muun muassa: Google Cloud Platform -isännöinnin, Cloudflaren suojatun CDN:n sekä SSL -sertifikaatin, 20 Gb tallennustilaa, 100 Gb kaistanleveyttä, 100 000 käyntiä kuukaudessa, ilmaisen verkkotunnusyhteyden, ilmaisen aliverkkotunnuksen sekä automaattiset päivittäiset varmuuskopiot.

Tilaukseen sisältyy myös kaikki Elementor Pron edut, kuten vedä ja pudota -editori, widgetit, ominaisuudet ja sivustojen teemat. Saat myös tukea kaikkeen, ja kysymyksiisi vastaa raudanlujat ammattilaiset.

Verkkosivustosi on isännöity Elementorin palvelimilla Belgiassa. Raskaat huoltotyöt tehdään säännöllisesti ja huomaamatta, jotta sinä voit keskittyä upean sivuston rakentamiseen.

Sisäänrakennetun CDN:n ansiosta saat sivustollesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja saatavuuden maantieteellisesti hajautettujen palvelinten ja datakeskusten avulla.

Koska sisältö on jaettu useampiin paikkoihin ympäri maailmaa, sovellukset voivat käsitellä suurempia liikennemääriä ja tämä auttaa käyttäjiä muun muassa sisällön latausajan lyhenemisenä.

Lyhyesti ja ytimekkäästi: ei. Tilaus on kiinteä hinta, joka veloitetaan vuosittain ja sisältää kaikki yllä mainitut toiminnot ilman piilomaksuja.

Verkkotunnus auttaa yhdistämään verkkosivuston juuri sinun brändiisi uniikin nimen ansiosta. Sen rekisteröinti ei ole vaikeaa, ja se auttaa ohjaamaan vierailijat oikeaan osoitteeseen. Hyvin keksitty verkkotunnus on myös helppo muistaa.

Elementor ei tällä hetkellä tarjoa verkkotunnuksen rekisteröintipalvelua, mutta muualta ostettu verkkotunnus on erittäin helppo yhdistää omalle verkkosivulle hallintapaneelin kautta.