Viaplay ilmainen kokeilu 2023 - Uuden sukupolven suoratoistopalvelu tutustumisen arvoinen

Päivitetty: 12.5.2023

Viaplay ilmainen kokeilu

Ei ole epäilystäkään siitä, että suoratoistopalvelut ovat tämän päivän viihteen tulevaisuus. Erilaisia palveluita on saatavilla runsaasti, mutta Viaplay on noussut suosituksi ja luotettavaksi valinnaksi monille käyttäjille. Tässä arvostelussa tutustumme Viaplay ilmaisen kokeilun tarjoamaan sisältöön ja ominaisuuksiin sekä kerromme, kuinka hyödyntää Elisa Viihde Viaplay ilmainen kokeilu.

Viaplay ilmainen kokeilu: Käyttöönotto ja tarjonta

Viaplay ilmainen kokeilu antaa sinulle mahdollisuuden tutustua laajaan valikoimaan elokuvia, sarjoja ja urheilua riskittömästi.

Hyödyntääksesi Viaplay ilmaisen kokeilun, mene vain Viaplay.fi/kokeilu -sivustolle ja rekisteröidy palveluun. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, ja pääset nauttimaan suoratoistopalvelusta välittömästi.

Valikoimasta löydät esimerkiksi suosittuja kotimaisia ja ulkomaisia tv-sarjoja, laadukkaita elokuvia, lastenohjelmia sekä liveurheilua, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin kiinnostavaa.

Elisa Viihde Viaplay ilmainen kokeilu: Bonusta Elisa Viihteen käyttäjille

Mikäli sinulla on jo käytössäsi Elisa Viihde, saat mahdollisuuden hyödyntää Elisa Viihde Viaplay ilmainen kokeilu. Tämä tarjous mahdollistaa sinulle Viaplayn koko tarjonnan katselun jopa 30 päivän ajan veloituksetta. Voit aktivoida ilmaisen kokeilun Elisa Viihteen verkkosivuilla.

Irtisano tilaus milloin tahansa

Viaplay ilmainen kokeilu ja Elisa Viihde Viaplay ilmainen kokeilu ovat erinomaisia tapoja tutustua palveluun ja sen tarjontaan ilman sitoutumista. Voit irtisanoa tilauksen milloin tahansa kokeilujakson aikana, jolloin sinulta ei veloiteta mitään. Tämä tekee kokeilusta täysin riskitöntä, ja voit huoletta kokeilla Viaplayta ja katsoa, sopiiko se sinulle ja tarpeisiisi.

Sovellus: Käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen

Viaplayn sovellus on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen, mikä tekee katselukokemuksesta miellyttävän. Sovellus on saatavilla useimmille älylaitteille, kuten puhelimille, tableteille, tietokoneille ja älytelevisioille. Voit myös ladata sisältöä offline-tilaan, mikä on erityisen kätevää esimerkiksi matkustellessa tai kun et halua käyttää mobiilidataa.

Laadukas sisältö: Leffoja, sarjoja ja urheilua

Viaplay ilmainen kokeilu ja Elisa Viihde Viaplay ilmainen kokeilu tarjoavat pääsyn monipuoliseen valikoimaan elokuvia, sarjoja ja urheilua. Palvelusta löydät uusimmat Hollywood-elokuvat, klassikot, kotimaiset suosikit ja indie-helmet. Tv-sarjojen puolella voit nauttia sekä uusista tulokkaista että vanhoista suosikeista.

Urheilun ystäville Viaplay tarjoaa laajan valikoiman urheilulähetyksiä ja -tapahtumia. Mukana ovat muun muassa jalkapallon Mestarien liiga, Valioliiga, Formula 1, KHL ja NHL. Lisäksi tarjolla on paljon muuta liveurheilua ja dokumentteja.

Lastenohjelmat: Hauskaa katsottavaa perheen pienimmille

Viaplayn valikoimasta löytyy myös runsaasti lastenohjelmia. Tarjolla on monipuolinen valikoima piirrettyjä, animaatioita ja lastenelokuvia, joten lapsille löytyy varmasti viihdykettä ikätasosta riippumatta.

Yhteenveto: Viaplay ilmainen kokeilu kannattaa hyödyntää​

Kaiken kaikkiaan Viaplay ilmainen kokeilu ja Elisa Viihde Viaplay ilmainen kokeilu tarjoavat erinomaisen tilaisuuden tutustua palveluun ja sen sisältöön. Laadukas ja monipuolinen tarjonta sekä helppokäyttöinen sovellus tekevät Viaplaysta houkuttelevan vaihtoehdon suoratoistopalvelujen kilpailussa. Muista, että voit irtisanoa tilauksen milloin tahansa kokeilujakson aikana ilman kuluja. Jos et ole vielä kokeillut Viaplayta, suosittelemme hyödyntämään ilmaisen kokeilun ja tutustumaan palveluun itse.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, Viaplay tarjoaa ilmaisen kokeilujakson uusille käyttäjille. Tämän arvostelun perusteella ilmaisen kokeilun kesto voi vaihdella, mutta tyypillisesti se kestää kaksi viikkoa. Kokeilujakson aikana pääset nauttimaan Viaplayn koko sisältötarjonnasta maksutta. Muistathan, että kahden maksuttoman viikon jälkeen palvelu muuttuu automaattisesti maksulliseksi, ellei sitä peru ennen sitä. Mikäli et ole tyytyväinen Viaplayn sisältöön kokeilujakson perusteella, voit irtisanoa tilauksen ennen ensimmäisen laskun lähtemistä. Tarjouksen saatavuus voi vaihdella, joten tarkista aina Viaplayn sivuilta ajankohtaiset tiedot ilmaisesta kokeilujaksosta.

Kyllä, Viaplay voi tarjota ilmaisen kuukauden kokeilujakson tai erikoistarjouksia, kuten kolmen kuukauden jakson yhden kuukausimaksun hinnalla. Nämä tarjoukset vaihtelevat ajallisesti, ja niitä ei ole aina saatavilla. Suosittelemme tarkistamaan Viaplayn sivuilta tai alennussivustoilta ajankohtaiset tarjoukset ja ilmaiset kokeilujaksot ennen tilaamista. Näin voit hyödyntää parhaat mahdolliset tarjoukset ja tutustua Viaplayn sisältöön edullisesti tai jopa maksutta.

Jos olet saanut Viaplay-koodin esimerkiksi Gigantista ostamasi tuotteen yhteydessä, koodi löytyy ostokuitistasi. Koodi on lunastettavissa kolmen (3) kuukauden ajan ostopäivästä, joka näkyy myös kuitilla. Voit aktivoida koodin joko uuteen tai jo olemassa olevaan Viaplay-tiliin. Koodin käyttöön liittyvät ohjeet ja ehdot löytyvät yleensä kuitista tai erillisestä ohjeistuksesta, joka on annettu koodin yhteydessä. Muista tarkistaa, että koodi on voimassa ennen sen käyttämistä ja lunastamista.

Aktivoidaksesi Viaplay-koodin, toimi seuraavasti:

 1. Mene osoitteeseen viaplay.fi/redeem selaimen kautta (tietokoneella, puhelimella tai tabletilla).
 2. Syötä koodi sille osoitettuun kenttään ja valitse ”Jatka”.
 3. Syötä sähköpostiosoite, jolla haluat käyttää tarjouksen.
 4. Mikäli olet uusi asiakas, sinun tulee luoda tili koodin aktivoinnin yhteydessä. Seuraa sivuston ohjeita tilin luomiseen ja tarvittavien tietojen syöttämiseen.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, koodi aktivoituu ja pääset hyödyntämään tarjouksen Viaplay-palvelussa. Muista tarkistaa koodin voimassaoloaika ja muut mahdolliset käyttöehdot ennen sen aktivointia.

Netflix ja Viaplay ovat molemmat suosittuja suoratoistopalveluita, ja kumpi niistä on parempi, riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista. Tässä lyhyt vertailu molemmista palveluista:

Netflix:

 • Laaja valikoima elokuvia, sarjoja ja dokumentteja
 • Omia laadukkaita alkuperäissarjoja ja -elokuvia
 • Hyvä yleispalvelu, josta löytyy monipuolista sisältöä kaikille
 • Ei tarjoa liveurheilua
 • Mahdollisuus ladata sisältöä katsottavaksi offline-tilassa

Viaplay:

 • Laaja valikoima elokuvia, sarjoja ja urheilua
 • Erinomainen valinta, jos haluat katsella lähinnä elokuvia ja urheilua
 • Tarjoaa liveurheilua, kuten jalkapalloa, jääkiekkoa ja Formula 1 -lähetyksiä
 • Mahdollisuus tallentaa sarjoja ja elokuvia katsottavaksi offline-tilassa

Päätös siitä, kumpi palvelu on parempi, riippuu siis omista mieltymyksistä ja siitä, millaista sisältöä haluat katsella. Molemmilla palveluilla on omat vahvuutensa ja erikoisalansa. Voit myös harkita molempien palveluiden kokeilemista ilmaisten kokeilujaksojen aikana, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Elisa Viihde ja Viaplay eivät ole täysin sama asia, mutta niillä on yhteinen suoratoistopalvelu nimeltään Elisa Viihde Viaplay. Elisa Viihde Viaplay on joulukuusta 2020 lähtien Suomessa toiminut kuukausimaksullinen suoratoistopalvelu, joka on syntynyt suomalaisen Elisa Viihteen ja ruotsalaisen Viaplay Groupin yhteistyön tuloksena.

Elisa Viihde Viaplay tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, tv-sarjoja ja urheilulähetyksiä molempien palveluntarjoajien sisältövalikoimasta. Näin ollen Elisa Viihde Viaplay yhdistää kahden eri palvelun parhaat puolet ja tarjoaa monipuolista viihdettä yhdessä paketissa.

Vaikka Elisa Viihde ja Viaplay ovat eri palveluita, Elisa Viihde Viaplay toimii yhdistävänä suoratoistopalveluna, joka tuo näiden kahden palvelun sisällöt yhteen paikkaan.

Elisa Viihde Viaplay -palvelun hinta on 6 ensimmäisen kuukauden ajan 9,83 €/kk, ja tämän jälkeen hinta nousee 12,99 €/kk. Muista kuitenkin, että hinnat ja tarjoukset saattavat vaihdella ajan myötä, joten tarkista aina ajantasaiset tiedot ja mahdolliset erikoistarjoukset palvelun verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta ennen tilaamista.

Viaplayn käyttörajoitukset ovat seuraavat:

 • Voit rekisteröidä ja käyttää Viaplayta enintään viidellä (5) laitteella.
 • Et voi vaihtaa useampaa kuin yhtä (1) rekisteröityä laitetta yhdeksänkymmenen (90) kalenteripäivän aikana.

Nämä rajoitukset on asetettu palvelun käyttöehtojen mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit katsoa Viaplayn sisältöä useammalla laitteella, mutta et voi rekisteröidä enempää kuin viittä laitetta tilillesi tai vaihtaa laitteita liian usein.

Viaplay on ruotsalainen suoratoistopalvelu. Se kuuluu Viaplay Groupiin, joka on Ruotsista kotoisin oleva mediakonserni. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Viaplay tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja urheilulähetyksiä Pohjoismaissa ja Itämeren alueella.

Viaplayssa on maksullisia elokuvia, koska elokuvaoikeudet vaikuttavat siihen, milloin elokuvat ovat saatavilla tilauspalveluissa kuten Viaplay. Elokuvien tekijänoikeudet ja lisenssisopimukset rajoittavat sitä, mitä sisältöä voidaan tarjota tilaajille ilman lisäkustannuksia.

Viaplay haluaa tarjota käyttäjilleen mahdollisimman laajan valikoiman elokuvia ja mahdollistaa pääsyn uusimpiin elokuviin, joista kaikki puhuvat. Tämän vuoksi palvelu tarjoaa myös vuokra- ja ostoelokuvia. Maksamalla erikseen valitusta elokuvasta käyttäjät pääsevät nauttimaan uusimmista menestysleffoista nopeammin kuin odottamalla niiden saapumista tilauspalveluun.

Kyllä, Viaplay tarjoaa mahdollisuuden ladata sisältöä offline-katseluun, eli voit katsoa elokuvia ja sarjoja ilman nettiyhteyttä. Tämä ominaisuus toimii iPhoneissa, iPadeissa sekä Android-laitteissa. Offline-katselu on erityisen hyödyllinen tilanteissa, joissa internet-yhteys ei ole saatavilla tai se on epävakaa, kuten lentokoneessa, junassa tai hotellissa.

Lataamalla sisältöä etukäteen laitteellesi voit nauttia Viaplayn tarjonnasta missä ja milloin tahansa ilman, että tarvitset jatkuvaa verkkoyhteyttä. Muista kuitenkin, että ladatut elokuvat ja sarjat vievät tilaa laitteeltasi, joten huomioi tämä latausten määrää suunnitellessasi.

Jos Viaplay ei näy televisiossa, voi syynä olla useita eri tekijöitä. Tässä muutamia vinkkejä ongelman ratkaisemiseksi:

 1. Tarkista internet-yhteyden tila televisiosi asetuksista. Mikäli yhteyttä ei ole, kokeile yhdistää TV:si wifiin uudelleen tai tarkista langallisen yhteyden toimivuus.
 2. Pakkosulje Viaplay-sovellus. Useimmilla TV-malleilla tämä onnistuu painamalla takaisin/return-painiketta (taittuva nuoli) kunnes sovellus sulkeutuu ja päädyt takaisin sovellusvalikkoon.
 3. Käynnistä Viaplay-sovellus uudelleen ja tarkista, näkyykö se nyt televisiossasi.
 4. Jos ongelma jatkuu, kokeile käynnistää televisio uudelleen ja yritä uudestaan.
 5. Varmista, että televisiosi on yhteensopiva Viaplayn kanssa ja että Viaplay-sovellus on asennettu oikein. Jos et ole varma, tarkista tämä valmistajan ohjeista tai Viaplayn tukisivuilta.

Mikäli ongelma ei ratkea näiden vinkkien avulla, suositellaan ottamaan yhteyttä Viaplayn asiakaspalveluun tai televisiosi valmistajan tekniseen tukeen saadaksesi lisäapua.

Suosittuja artikkeleita: