Viaplay ilmainen kokeilu 2024 - Uuden sukupolven suoratoistopalvelu tutustumisen arvoinen

Elisa Viihde Viaplay

Katso miten haluat – puhelimella, tabletilla, tietokoneella, äly-tv:llä, pelikonsolilla. Suoratoista maailmanluokan urheilua livenä ja 48 tunnin ajan jälkikäteen vain Viaplaylla.

Viaplay ilmainen kokeilu - Käyttöönotto ja tarjonta

Viaplay ilmainen kokeilu antaa sinulle mahdollisuuden tutustua laajaan valikoimaan elokuvia, sarjoja ja urheilua riskittömästi. Viaplay 2 viikkoa maksutta -tarjous on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kokeilla palvelua, mutta eivät halua samantien tehdä tilausta.

Hyödyntääksesi Viaplay ilmaisen kokeilun, mene vain Viaplay.fi/kokeilu -sivustolle ja rekisteröidy palveluun. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, ja pääset nauttimaan suoratoistopalvelusta välittömästi.

Viaplay aktivointi on helppoa, sillä sinut opastetaan alusta loppuun. Kun olet hankkinut tunnukset, Viaplay fi activate ohjeet tarjotaan sinulle verkkosivuilla.

Valikoimasta löydät esimerkiksi suosittuja kotimaisia ja ulkomaisia tv-sarjoja, laadukkaita elokuvia, lastenohjelmia sekä liveurheilua, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin kiinnostavaa.

Valittavissa on kaksi vaihtoehtoista pakettia. Molemmat paketit sisältävät laatusarjoja, elokuvia sekä ohjelmaa koko perheelle, mutta toisessa paketissa on lisänä myös urheilua. Molempiin paketteihin lisätään joka viikko jotain uutta katsottavaa. Viaplay vuokraus tarjoaa mahdollisuutta vuokrata elokuvia. Urheilun ystävien kannattaa hyödyntää Viaplay Total koodi, jolla pääsee katselemaan urheilutarjontaa.

Jos sinulla on Elisa Viihde Viaplay palveluntarjoajan kautta, pääset aktivoimaan sen käyttämällä hallussasi oleva Viaplay activate koodi. Tähän on tarjottu vaihtoehto Viaplayn tilaussivulla. Valitset vain palveluntarjoajan. Listalta löytyy Elisa. Aktivointisivulla on ohjeet, kuinka saat palvelun käyttöösi. Kun aktivoit kokeilujakson, näet verkkosivuilta tiedon, onko kyseessä Viaplay 3kk vaiko jonkun muun ajanjakson mittainen kokeilu.

Viaplay urheilu ja tv-viihde - Monipuolinen viihdepalvelu jokaiseen makuun

Viaplay, joka on perustettu vuonna 2007, on vakiinnuttanut asemansa suomalaisten suosikkiviihdepalveluna tarjoamalla kattavan ja monipuolisen valikoiman elokuvia, tv-sarjoja ja live-urheilua. Vuodesta 2020 alkaen yhteistyö Elisa Viihteen kanssa on tuonut käyttäjilleen entistä laajemman valikoiman kotimaisia sarjoja ja elokuvia. Viaplayn sisältöä voi nauttia monilla eri laitteilla, kuten televisiosta, tietokoneelta, tabletista ja jopa pelikonsoleista, kuten PlayStationista ja Xboxista. Lisäksi ohjelmat voi tallentaa ja nauttia niistä myöhemmin ilman verkkoyhteyttä offline-tilassa.

Plussat

Miinukset

Elisa Viihde Viaplay ilmainen kokeilu - Bonusta Elisa Viihteen käyttäjille

Mikäli sinulla on jo käytössäsi Elisa Viihde, saat mahdollisuuden hyödyntää Elisa Viihde Viaplay ilmainen kokeilu. Tämä tarjous mahdollistaa sinulle Viaplayn koko tarjonnan katselun jopa 30 päivän ajan veloituksetta. Voit aktivoida ilmaisen kokeilun Elisa Viihteen verkkosivuilla. Sivuston yläosasta löydät Elisa Viihde Viaplay -linkin, jonka kautta pääset tutustumaan palveluun.

Viaplayn kokeilujakso on ilmainen ja Elisa Viaplay hinta veloitetaan vasta, jos haluat jatkaa tilaustasi kokeilun jälkeen. Viaplay 2 kk koodi tarjoaa ilmaiskokeilun ja maksullinen tilaus jatkuu vasta, kun kokeilujakso on päättynyt. Jos olet Elisa Viihteen asiakas, Viaplay alennus tarjotaan sinulle Elisa Viihteen sivuilla. Viaplay aktivoi koodi, niin pääset Elisa Viihteen asiakkaana katsomaan entistä laajempaa valikoimaa.

Irtisano tilaus milloin tahansa

Viaplay ilmainen kokeilu ja Elisa Viihde Viaplay ilmainen kokeilu ovat erinomaisia tapoja tutustua palveluun ja sen tarjontaan ilman sitoutumista. Voit irtisanoa tilauksen milloin tahansa kokeilujakson aikana, jolloin sinulta ei veloiteta mitään. Tämä tekee kokeilusta täysin riskitöntä, ja voit huoletta kokeilla Viaplayta ja katsoa, sopiiko se sinulle ja tarpeisiisi.

Jos haluat irtisanoa Viaplay kokeile 2  viikkoa -tarjouksesi, voit tehdä tämän milloin tahansa Viaplayn virallisen verkkosivuston kautta. Näet tilaamasi palvelun oman tilisi yhteenvedosta, josta voit hallita tilaustasi. Täällä voit myös halutessasi muuttaa tilaustasi ja ottaa käyttöön esimerkiksi Viaplay Total -palvelu. Viaplay koodi 3kk tarjoaa pidemmän kokeilujakson eli tarkista omilta sivuiltasi, kuinka pitkä kokeilujakso sinulla on käytössäsi.

Viaplay ilmainen kokeilu

Sovellus - Käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen

Viaplayn sovellus on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen, mikä tekee katselukokemuksesta miellyttävän. Sovellus on saatavilla useimmille älylaitteille, kuten puhelimille, tableteille, tietokoneille ja älytelevisioille. Voit myös ladata sisältöä offline-tilaan, mikä on erityisen kätevää esimerkiksi matkustellessa tai kun et halua käyttää mobiilidataa.

Sovellus on käytettävissä myös Viaplay 2 viikkoa maksutta -kokeilun aikana. Voit ladata sovelluksen oman laitteesi sovelluskaupasta. Viaplaylle täytyy ensin rekisteröityä selaimen kautta, jonka jälkeen sovellus on käytettävissä. Käytä siis selaimesi kautta Viaplay alekoodi ja kirjaudu sen jälkeen sisään sovelluksella. Liitä Viaplay arvokoodi Viaplay.fi/activate koodi kenttään.

Laadukas sisältö - Leffoja, sarjoja ja urheilua

Viaplay ilmainen kokeilu ja Elisa Viihde Viaplay ilmainen kokeilu tarjoavat pääsyn monipuoliseen valikoimaan elokuvia, sarjoja ja urheilua. Palvelusta löydät uusimmat Hollywood-elokuvat, klassikot, kotimaiset suosikit ja indie-helmet. Tv-sarjojen puolella voit nauttia sekä uusista tulokkaista että vanhoista suosikeista.

Urheilun ystäville Viaplay tarjoaa laajan valikoiman urheilulähetyksiä ja -tapahtumia. Mukana ovat muun muassa jalkapallon Mestarien liiga, Valioliiga, Formula 1, KHL ja NHL. Lisäksi tarjolla on paljon muuta liveurheilua ja dokumentteja. Viaplay Sport tarjous sisältää ajankohtaiset urheilutapahtumat ja -ottelut, joita voit katsella myös Viaplayn kokeilujakson aikana. Urheilun saat pakettiisi mukaan valitsemalla Viaplay Total tarjous -vaihtoehdon. Voit lukea palvelusta lisää Viaplay.com/offer sivulta.

Lastenohjelmat - Hauskaa katsottavaa perheen pienimmille

Viaplayn valikoimasta löytyy myös runsaasti lastenohjelmia. Tarjolla on monipuolinen valikoima piirrettyjä, animaatioita ja lastenelokuvia, joten lapsille löytyy varmasti viihdykettä ikätasosta riippumatta. Tarjolla on sekä piirrettyjä että näyteltyjä lastenohjelmia. Viaplay/,kampanja sisältää laajan tarjonnan lastenohjelmia.

Viaplay tarjoaa katsottavaa kaikenikäisille lapsille. Kokeilujakson aikana pääset tutustumaan lapsille tarkoitettuun sisältöön. Kun sinulla on kokeilussa viaplay.fi/baby, näet lapsille tarkoitetun sisällön. Kokeilujakson aikana voit päättää, haluatko jatkaa tilaustasi. Viaplay kirjaudu koodilla, niin pääset tarkastelemaan koko valikoimaa.

Viaplay ilmainen kokeilu kannattaa hyödyntää

Kaiken kaikkiaan Viaplay ilmainen kokeilu ja Elisa Viihde Viaplay ilmainen kokeilu tarjoavat erinomaisen tilaisuuden tutustua palveluun ja sen sisältöön. Laadukas ja monipuolinen tarjonta sekä helppokäyttöinen sovellus tekevät Viaplaysta houkuttelevan vaihtoehdon suoratoistopalvelujen kilpailussa. Muista, että voit irtisanoa tilauksen milloin tahansa kokeilujakson aikana ilman kuluja. Jos et ole vielä kokeillut Viaplayta, suosittelemme hyödyntämään ilmaisen kokeilun ja tutustumaan palveluun itse.

Se, että asiakkaille tarjotaan kokeilujaksoa, antaa asiakkaille mahdollisuuden tarkastella Viaplayn tarjontaa ilman sitoutumista. Viaplay kampanja tutustuttaa palveluun niin elokuvien kuin lastenkin tarjonnan osalta. Viaplay katseluoikeus on yhdellä tilauksella vain samassa taloudessa asuvilla, joka kannattaa huomioida tilausta tehdessä.

Toisinaan on tarjolla myös tarjouksia, joissa tarjolla on Elisa Viihde Viaplay 3 kk yhden hinnalla. Tällaiset tarjoukset kannattaa hyödyntää, sillä on hyvä tutustua mihin tahansa maksulliseen palveluun ennen itse tilauksen tekemistä.

Viaplayn kokeilujaksoa saatetaan toisinaan tarjota eri yhtiöiden toimesta. Saatavilla saattaa siis silloin tällöin olla Viaplay koodi Gigantti tai muu yritys sen tarjoajana. Tällöin Viaplay katseluoikeus saadaan kyseisen yrityksen tekemän tarjouksen kautta. Toisinaan taas nettiä selatessa saattaa hakutuloksissa tulla eteen tarjous jonkun muun tarjoajan kautta. Viaplay koodi Ylilauta ei ole mikään harvinainen hakutulos ja toki mistä tahansa saatu Viaplay etukoodi kannattaa käyttää hyödyksi.

Lue lisääViaplay Lahjakortti

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, Viaplay tarjoaa ilmaisen kokeilujakson uusille käyttäjille. Tämän arvostelun perusteella ilmaisen kokeilun kesto voi vaihdella, mutta tyypillisesti se kestää kaksi viikkoa. Kokeilujakson aikana pääset nauttimaan Viaplayn koko sisältötarjonnasta maksutta. Muistathan, että kahden maksuttoman viikon jälkeen palvelu muuttuu automaattisesti maksulliseksi, ellei sitä peru ennen sitä. Mikäli et ole tyytyväinen Viaplayn sisältöön kokeilujakson perusteella, voit irtisanoa tilauksen ennen ensimmäisen laskun lähtemistä. Tarjouksen saatavuus voi vaihdella, joten tarkista aina Viaplayn sivuilta ajankohtaiset tiedot ilmaisesta kokeilujaksosta.

Kyllä, Viaplay voi tarjota ilmaisen kuukauden kokeilujakson tai erikoistarjouksia, kuten kolmen kuukauden jakson yhden kuukausimaksun hinnalla. Nämä tarjoukset vaihtelevat ajallisesti, ja niitä ei ole aina saatavilla. Suosittelemme tarkistamaan Viaplayn sivuilta tai alennussivustoilta ajankohtaiset tarjoukset ja ilmaiset kokeilujaksot ennen tilaamista. Näin voit hyödyntää parhaat mahdolliset tarjoukset ja tutustua Viaplayn sisältöön edullisesti tai jopa maksutta.

Jos olet saanut Viaplay-koodin esimerkiksi Gigantista ostamasi tuotteen yhteydessä, koodi löytyy ostokuitistasi. Koodi on lunastettavissa kolmen (3) kuukauden ajan ostopäivästä, joka näkyy myös kuitilla. Voit aktivoida koodin joko uuteen tai jo olemassa olevaan Viaplay-tiliin. Koodin käyttöön liittyvät ohjeet ja ehdot löytyvät yleensä kuitista tai erillisestä ohjeistuksesta, joka on annettu koodin yhteydessä. Muista tarkistaa, että koodi on voimassa ennen sen käyttämistä ja lunastamista.

Aktivoidaksesi Viaplay-koodin, toimi seuraavasti:

 1. Mene osoitteeseen viaplay.fi/redeem selaimen kautta (tietokoneella, puhelimella tai tabletilla).
 2. Syötä koodi sille osoitettuun kenttään ja valitse ”Jatka”.
 3. Syötä sähköpostiosoite, jolla haluat käyttää tarjouksen.
 4. Mikäli olet uusi asiakas, sinun tulee luoda tili koodin aktivoinnin yhteydessä. Seuraa sivuston ohjeita tilin luomiseen ja tarvittavien tietojen syöttämiseen.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, koodi aktivoituu ja pääset hyödyntämään tarjouksen Viaplay-palvelussa. Muista tarkistaa koodin voimassaoloaika ja muut mahdolliset käyttöehdot ennen sen aktivointia.

Netflix ja Viaplay ovat molemmat suosittuja suoratoistopalveluita, ja kumpi niistä on parempi, riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista. Tässä lyhyt vertailu molemmista palveluista:

Netflix:

 • Laaja valikoima elokuvia, sarjoja ja dokumentteja
 • Omia laadukkaita alkuperäissarjoja ja -elokuvia
 • Hyvä yleispalvelu, josta löytyy monipuolista sisältöä kaikille
 • Ei tarjoa liveurheilua
 • Mahdollisuus ladata sisältöä katsottavaksi offline-tilassa

Viaplay:

 • Laaja valikoima elokuvia, sarjoja ja urheilua
 • Erinomainen valinta, jos haluat katsella lähinnä elokuvia ja urheilua
 • Tarjoaa liveurheilua, kuten jalkapalloa, jääkiekkoa ja Formula 1 -lähetyksiä
 • Mahdollisuus tallentaa sarjoja ja elokuvia katsottavaksi offline-tilassa

Päätös siitä, kumpi palvelu on parempi, riippuu siis omista mieltymyksistä ja siitä, millaista sisältöä haluat katsella. Molemmilla palveluilla on omat vahvuutensa ja erikoisalansa. Voit myös harkita molempien palveluiden kokeilemista ilmaisten kokeilujaksojen aikana, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Elisa Viihde ja Viaplay eivät ole täysin sama asia, mutta niillä on yhteinen suoratoistopalvelu nimeltään Elisa Viihde Viaplay. Elisa Viihde Viaplay on joulukuusta 2020 lähtien Suomessa toiminut kuukausimaksullinen suoratoistopalvelu, joka on syntynyt suomalaisen Elisa Viihteen ja ruotsalaisen Viaplay Groupin yhteistyön tuloksena.

Elisa Viihde Viaplay tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, tv-sarjoja ja urheilulähetyksiä molempien palveluntarjoajien sisältövalikoimasta. Näin ollen Elisa Viihde Viaplay yhdistää kahden eri palvelun parhaat puolet ja tarjoaa monipuolista viihdettä yhdessä paketissa.

Vaikka Elisa Viihde ja Viaplay ovat eri palveluita, Elisa Viihde Viaplay toimii yhdistävänä suoratoistopalveluna, joka tuo näiden kahden palvelun sisällöt yhteen paikkaan.

Elisa Viihde Viaplay -palvelun hinta on 6 ensimmäisen kuukauden ajan 9,83 €/kk, ja tämän jälkeen hinta nousee 12,99 €/kk. Muista kuitenkin, että hinnat ja tarjoukset saattavat vaihdella ajan myötä, joten tarkista aina ajantasaiset tiedot ja mahdolliset erikoistarjoukset palvelun verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta ennen tilaamista.

Viaplayn käyttörajoitukset ovat seuraavat:

 • Voit rekisteröidä ja käyttää Viaplayta enintään viidellä (5) laitteella.
 • Et voi vaihtaa useampaa kuin yhtä (1) rekisteröityä laitetta yhdeksänkymmenen (90) kalenteripäivän aikana.

Nämä rajoitukset on asetettu palvelun käyttöehtojen mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit katsoa Viaplayn sisältöä useammalla laitteella, mutta et voi rekisteröidä enempää kuin viittä laitetta tilillesi tai vaihtaa laitteita liian usein.

Viaplay on ruotsalainen suoratoistopalvelu. Se kuuluu Viaplay Groupiin, joka on Ruotsista kotoisin oleva mediakonserni. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Viaplay tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja urheilulähetyksiä Pohjoismaissa ja Itämeren alueella.

Viaplayssa on maksullisia elokuvia, koska elokuvaoikeudet vaikuttavat siihen, milloin elokuvat ovat saatavilla tilauspalveluissa kuten Viaplay. Elokuvien tekijänoikeudet ja lisenssisopimukset rajoittavat sitä, mitä sisältöä voidaan tarjota tilaajille ilman lisäkustannuksia.

Viaplay haluaa tarjota käyttäjilleen mahdollisimman laajan valikoiman elokuvia ja mahdollistaa pääsyn uusimpiin elokuviin, joista kaikki puhuvat. Tämän vuoksi palvelu tarjoaa myös vuokra- ja ostoelokuvia. Maksamalla erikseen valitusta elokuvasta käyttäjät pääsevät nauttimaan uusimmista menestysleffoista nopeammin kuin odottamalla niiden saapumista tilauspalveluun.

Kyllä, Viaplay tarjoaa mahdollisuuden ladata sisältöä offline-katseluun, eli voit katsoa elokuvia ja sarjoja ilman nettiyhteyttä. Tämä ominaisuus toimii iPhoneissa, iPadeissa sekä Android-laitteissa. Offline-katselu on erityisen hyödyllinen tilanteissa, joissa internet-yhteys ei ole saatavilla tai se on epävakaa, kuten lentokoneessa, junassa tai hotellissa.

Lataamalla sisältöä etukäteen laitteellesi voit nauttia Viaplayn tarjonnasta missä ja milloin tahansa ilman, että tarvitset jatkuvaa verkkoyhteyttä. Muista kuitenkin, että ladatut elokuvat ja sarjat vievät tilaa laitteeltasi, joten huomioi tämä latausten määrää suunnitellessasi.

Jos Viaplay ei näy televisiossa, voi syynä olla useita eri tekijöitä. Tässä muutamia vinkkejä ongelman ratkaisemiseksi:

 1. Tarkista internet-yhteyden tila televisiosi asetuksista. Mikäli yhteyttä ei ole, kokeile yhdistää TV:si wifiin uudelleen tai tarkista langallisen yhteyden toimivuus.
 2. Pakkosulje Viaplay-sovellus. Useimmilla TV-malleilla tämä onnistuu painamalla takaisin/return-painiketta (taittuva nuoli) kunnes sovellus sulkeutuu ja päädyt takaisin sovellusvalikkoon.
 3. Käynnistä Viaplay-sovellus uudelleen ja tarkista, näkyykö se nyt televisiossasi.
 4. Jos ongelma jatkuu, kokeile käynnistää televisio uudelleen ja yritä uudestaan.
 5. Varmista, että televisiosi on yhteensopiva Viaplayn kanssa ja että Viaplay-sovellus on asennettu oikein. Jos et ole varma, tarkista tämä valmistajan ohjeista tai Viaplayn tukisivuilta.

Mikäli ongelma ei ratkea näiden vinkkien avulla, suositellaan ottamaan yhteyttä Viaplayn asiakaspalveluun tai televisiosi valmistajan tekniseen tukeen saadaksesi lisäapua.

Katso elokuvia, sarjoja, lasten suosikkeja, urheilua ja paljon muuta. Popcornit valmiiksi, sillä pian on huippuviihteen aika. Katsele tietokoneella, tabletilla, Apple TV:llä, Chromecastilla tai pelikonsolilla. Offline tai online.