Viaplay Lahjakortti: Uusi tapa nauttia suoratoistosta

Viaplay Lahjakortti

Mikä on Viaplay lahjakortti?

Viaplay lahjakortti on erinomainen tapa antaa lahja elokuvien, sarjojen ja urheilun ystäville. Lahjakortti antaa saajalleen pääsyn Viaplayn laajaan valikoimaan, joka sisältää huippuelokuvia, sarjoja ja live-urheilua. Lahjakortin avulla voit valita haluamasi katselujakson, olipa kyseessä sitten kuukausi tai vuosi.

Viaplay ilmainen kokeilu: Kokeile ennen kuin sitoudut

Yksi Viaplayn suurimmista eduista on sen ilmainen kokeilujakso. Uudet käyttäjät voivat kokeilla palvelua ilmaiseksi ennen kuin he päättävät sitoutua tilaukseen. Tämä antaa heille mahdollisuuden tutustua Viaplayn tarjontaan ja päättää, onko se heille sopiva suoratoistopalvelu.

Miten lahjakortti toimii?

Viaplayn lahjakortin ostaminen ja käyttö on helppoa. Voit ostaa lahjakortin verkkokaupasta tai valikoiduista myymälöistä. Kun olet ostanut lahjakortin, saat koodin, jonka voit antaa lahjaksi. Lahjan saaja voi sitten lunastaa koodin Viaplayn sivustolla ja aloittaa katselun heti.

Viaplay Gigantissa

Gigantin sivustolla on tarjous, jossa asiakkaat voivat aktivoida Viaplayn etukoodin, jonka he saavat Gigantin kuitista. Tämä koodi antaa heille mahdollisuuden katsella Viaplayta 6 tai 12 kuukauden ajan ilmaiseksi. Koodi on lunastettavissa kolmen kuukauden ajan ostopäivästä. Kun rekisteröidyt Viaplayn tilille, sinun on lisättävä voimassa olevan luottokortin tiedot, mutta etujakson aikana luottokortilta ei veloiteta maksuja. Etujakson jälkeen Viaplayn tilaus jatkuu normaalihintaan, ellei tilausta peruuteta ennen jakson päättymistä.

Gigantin Viaplay-tarjous

Gigantin verkkokaupan sivulla on maininta Viaplaysta, mutta tarkempia tietoja tai tarjouksia ei ole esitetty. Sivulla mainostetaan myös muita Gigantin tarjouksia, kuten alennusta isoista kodinkoneista.

Suosittuja artikkeleita:

Katso elokuvia, sarjoja, lasten suosikkeja, urheilua ja paljon muuta. Popcornit valmiiksi, sillä pian on huippuviihteen aika. Katsele tietokoneella, tabletilla, Apple TV:llä, Chromecastilla tai pelikonsolilla. Offline tai online.