Podme ilmainen kokeilu 2024

Podme kokeilu

Podme on yritys, joka perustettiin vuonna 2017. Se tarjoaa palvelunaan podcastien kuuntelua, jonka tavoitteena on rikastuttaa ihmisten arkea tarjoamalla laadukasta, opettavaista ja vangitsevaa viihdettä. Podme on suunnattu niille, jotka rakastavat hyviä tarinoita ja haluavat tukea tekijöitä maksamalla pienen summan paremmista ja mainoksettomista podcast-jaksoista. Ja nyt on oiva hetki kokeilla palvelua, sillä tarjolla on podme ilmainen kokeilu.

Podmen tarina - podcastien tekijöiden tukeminen

Podme sai alkunsa epäoikeudenmukaisuudesta podcast-markkinoilla. Kun podcastit alkoivat yleistyä, lahjoitukset, sponsorit ja mainostulot olivat käytännössä ainoa tapa, jolla tekijät saattoivat ansaita työstään. Tämä tarkoitti, että monet podcastaajat joutuivat lopettamaan, tinkimään laadusta tai julkaisemaan jaksoja harvakseltaan. Podme halusi auttaa podcastien tekijöitä toteuttamaan unelmiaan ja luomaan laadukasta sisältöä.

Miten Podme toimii?

Podme tarjoaa kahdenlaisia tilauksia: ilmaisen tilauksen, joka sisältää mainoksia, ja Premium-tilauksen, joka on mainokseton ja tarjoaa enemmän ja parempia jaksoja. Premium-tilaajat tukevat suoraan podcastien tekijöitä, mahdollistaen heille enemmän aikaa ja resursseja laadukkaan sisällön luomiseen. Ja mikä parasta, palvelusta on saatavilla podme ilmainen kokeilu.

Plussat

Miinukset

Kattava valikoima - löydä uusia suosikkeja

Podme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia podcasteja, jotka kattavat monia aihealueita. Valikoimassa on tunnettuja suosikkeja sekä uusia julkaisuja. Jokaiselle löytyy varmasti jotain kiinnostavaa, oli kyse sitten viihteestä, opettavaisista tarinoista tai yhteiskunnan varjopuolista kertovista podcasteista. Käyttäjät voivat löytää uusia suosikkejaan ja seurata niitä vaivattomasti Podmen alustalla.

Podme ilmainen kokeilu - kokeile nyt!

Eikö olekin aika kokeilla Podmen palvelua? Tarjolla on nyt podme ilmainen kokeilu, jonka avulla voit tutustua palveluun ja sen tarjontaan täysin ilmaiseksi. Kokeilujakson aikana pääset nauttimaan monipuolisesta podcast-valikoimasta, ja voit löytää uusia suosikkeja ilman mainoksia. Kokeilujakson jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttöä ilmaisena versiona mainoksilla vai siirtyä Premium-tilaukseen, jolla tuet suoraan podcastien tekijöitä.

Podme ilmainen kokeilu

Kuuntele missä ja milloin vain

Podme on erinomainen kumppani arjen hetkiin, kuten bussi- ja automatkoille, koiran ulkoilutukseen tai vaikkapa rentoutumishetkiin kotona. Hyvä tarina tekee elämästä viihdyttävämpää, ja Podme haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden kuunnella laadukkaita podcasteja juuri silloin, kun sinulle sopii. Podme ilmainen kokeilu antaa sinun tutustua palveluun ja sen tarjontaan vaivattomasti.

Lupaamme kehittää podcast-markkinaa

Podmen tavoitteena on tarjota jatkuvasti jännittäviä uusia sarjoja, entistä enemmän ja parempia jaksoja ilman mainoksia sekä inspiroivan käyttäjäkokemuksen. Palvelun kehittäminen ja laadun parantaminen ovat keskeisiä tavoitteita, jotta käyttäjät saavat parasta mahdollista vastinetta rahoilleen ja voivat nauttia entistäkin paremmasta podcast-viihteestä.

Tervetuloa Podme-palveluun!

Nyt on aika tarttua tilaisuuteen ja kokeilla Podmen tarjoamaa viihdettä. Podme ilmainen kokeilu on oiva tapa tutustua palveluun ja sen sisältöön ilman sitoumuksia. Mikäli pidät palvelusta, voit siirtyä Premium-tilaukseen ja tukea samalla podcastien tekijöitä. Ei muuta kuin kuulokkeet korville ja nauttimaan laadukkaista podcasteista Podmen kautta!

Usein kysytyt kysymykset

Anteeksi, tarkennetaan hieman. Podme tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voit tutustua palveluun ja sen tarjontaan maksutta. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu kuitenkin automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana, jolloin palvelun hinta on 7,99€/kk. Eli Podme ei ole täysin ilmainen palvelu, vaan ilmaisen kokeilujakson jälkeen siitä tulee maksullinen. Mikäli et halua jatkaa tilausta kokeilujakson jälkeen, muista peruuttaa se ennen kokeilujakson päättymistä.

Podme Premium -tilaus maksaa 7,99€/kk kokeilujakson jälkeen. Tämä hinta ei sisällä määräaikaista sitoutumista, joten voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat. Jos irtisanot tilauksesi, voit silti jatkaa sovelluksen käyttöä kuunnellaksesi niitä podcasteja, jotka ovat vapaassa jakelussa. Jos haluat myöhemmin uudelleenaktivoida Premium-tilauksesi, voit tehdä sen silloin, kun sinulle sopii. Tällöin pääset jälleen nauttimaan mainoksettomista ja laajemmasta podcast-valikoimasta.

Podcastin tekemisen kustannukset voivat vaihdella suuresti sen mukaan, mitä resursseja ja palveluita käytät tuotannossa ja markkinoinnissa. Esimerkiksi mainitsemiesi kampanjahintojen mukaan pienimmillään markkinointikustannukset voivat alkaa noin viidestä sadasta eurosta.

Kuitenkin, jos valitset edullisen julkaisualustan ja hoidat markkinoinnin itse, voit säästää rahaa ja hallita kustannuksia paremmin. Toinen vaihtoehto on antaa markkinointi ammattilaisten hoidettavaksi, mikä voi olla hyödyllistä, jos sinulla ei ole aikaa tai osaamista hoitaa sitä itse.

Podcastin tuotantokustannukset riippuvat monista tekijöistä, kuten laitteista, ohjelmistoista, studiotiloista ja mahdollisista palkkioista vieraille tai yhteistyökumppaneille. Halvimmillaan voit tehdä podcastin käyttämällä ilmaisia tai edullisia työkaluja ja ohjelmistoja sekä omia laitteitasi. Kuitenkin, jos haluat panostaa laatuun ja ammattimaisuuteen, kustannukset voivat nousta huomattavasti.

Yhteenvetona, podcastin tekemisen kustannukset vaihtelevat laajasti sen mukaan, mitä resursseja käytät ja kuinka paljon haluat panostaa tuotantoon ja markkinointiin. Voit minimoida kustannuksia käyttämällä edullisia tai ilmaisia työkaluja ja hoitamalla markkinointia itse tai investoida enemmän rahaa saadaksesi ammattimaisemman lopputuloksen ja paremman markkinointikampanjan.

Mikäli olet luonut Premium-tilauksen podme.com-sivustolla, voit perua sen kirjautumalla sisään käyttäjäprofiiliisi podme.comissa ja löytämällä tilauksesi yksityiskohdat sekä Peruuta tilaus -nappi kohdasta ”Hallitse tilaustasi.”

Jos olet tehnyt tilauksen sovelluksen kautta Apple- tai Google-tiliä käyttäen, peruutus onnistuu napsauttamalla ”Hallitse tilaustasi” -kohtaa sovelluksessa tai menemällä suoraan Tilaukset-osioon Apple- tai Google-tilissäsi.

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tarjoaa ennennäkemättömän laajan kattauksen sisältöjä viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun. 

Eturivin paikan koko MTV:n ohjelmakattaukseen tarjoavat MTV Katsomo+ -tilaukset, joilla näet MTV-alkuperäissarjoja, MTV:n ohjelmia ennakkoon sekä kansainvälistä draamaa ja reality-ohjelmia.