OmaWatti arvostelu ja kokemuksia (2024)

OmaWatti Arvostelu

Omawatti on vuonna 2015 perustettu sähköalan yritys, joka tarjoaa monipuolisia, laadukkaita ja mukavia energiaremontteja  omakotitaloasujille, taloyhtiöille sekä yrityksille. 

Mikä on OmaWatti?

OmaWatti on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut kotitalouksien aurinkosähköjärjestelmiin. Yritys toimii pääasiassa Pirkanmaan, Etelä-Suomen, Päijät-Hämeen ja Satakunnan alueilla, ja sen tavoitteena on työllistää paikallisia asiantuntijoita. OmaWatti tarjoaa asiakkailleen kattavan ”avaimet käteen” -palvelun, joka sisältää aurinkopaneelien ja ilma-vesilämpöpumppujen suunnittelun, toimituksen ja asennuksen.

Yritys on tunnustettu luotettavuudestaan, vastuullisuudestaan ja korkeasta ammattitaidostaan. Se on toteuttanut yli 1500 asennusta kahdeksan vuoden aikana, mikä todistaa sen vankasta kokemuksesta ja osaamisesta alalla. Lisäksi OmaWatti tarjoaa asiakkailleen erityisenä etuna 60 kuukauden korottoman rahoituksen, mikä tekee investoinnista aurinkoenergiaan entistä houkuttelevamman.

OmaWatin visio on ”luoda parempi maailma paneeli kerrallaan”. Yrityksen päätoimiala keskittyy aurinkosähköjärjestelmien suunnitteluun ja asennukseen. Se pyrkii aina löytämään kullekin asiakkaalle parhaiten sopivan ratkaisun, tavoitteenaan tarjota laadukasta ja toimivaa palvelua. OmaWatti on sitoutunut laadukkaaseen työnjälkeen ja asiakastyytyväisyyteen, mikä näkyy kaikessa toiminnassaan.

Tässä ovat OmaWatin tarjoamat palvelut ja ominaisuudet

Plussat

Miinukset

OmaWatin aurinkopaneelien valintaopas omakotitaloille

Aurinkoenergian hyödyntäminen kotona: Kun harkitset aurinkopaneelien hankintaa omakotitaloosi, on ensiarvoisen tärkeää valita paneelit, jotka vastaavat sekä tarpeitasi että alueesi olosuhteita. Suomalainen OmaWatti tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita aurinkopaneeleja ja asiantuntevia asennuspalveluja, jotka auttavat sinua hyödyntämään aurinkoenergiaa tehokkaasti.

Aurinkoenergian tehokas käyttö: OmaWatti, aurinkosähköjärjestelmiin erikoistunut kotimainen yritys, tarjoaa kestäviä ja ympäristöystävällisiä energiaratkaisuja, jotka auttavat sinua maksimoimaan aurinkopaneeliesi tuoton. Tavoitteenamme on tehdä omakotitalostasi energiatehokkaampi ja vähentää energiakustannuksiasi pitkällä tähtäimellä.

Aurinkopaneelit taloudellisena investointina: OmaWatti tarjoaa omakotitaloille kestäviä ja ympäristöystävällisiä aurinkosähköratkaisuja. Aurinkopaneelit ovat houkutteleva sijoitus, sillä ne tuottavat ilmaista energiaa, vähentäen merkittävästi sähkölaskujasi. Aurinkoenergian tuotto vaihtelee sijainnin ja paneelien määrän mukaan, mutta kesäisin tuotto voi olla erityisen korkea.

Aurinkosähkön vuosituotto: OmaWatti, aurinkopaneelien ja ilmavesilämpöpumppujen asennukseen erikoistunut yritys, tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia aurinkopaneeleja ja lämpöpumppuja. Yrityksemme missiona on tarjota iloista ja luotettavaa palvelua, varmistaen, että saat parhaan mahdollisen laadun kohtuulliseen hintaan.

Aurinkopaneelien energiantuotannon ABC: Aurinkopaneelit muuntavat auringonvalon suoraan sähköksi käyttäen hyväksi aurinkokennoja. Nämä kennot imevät auringon säteilyn, joka synnyttää sähkövarauksen. Tämä prosessi mahdollistaa uusiutuvan energian tehokkaan hyödyntämisen omakotitalossasi.

Aurinkoenergian vaikutus kotitalouden sähkölaskuun: OmaWatti, asiantuntija aurinkosähköjärjestelmissä, tarjoaa ratkaisuja, jotka vähentävät riippuvuuttasi perinteisestä sähköverkosta. Aurinkopaneelit tuottavat luotettavaa ja toimivaa aurinkosähköä, mikä vähentää merkittävästi kotitalouden sähkölaskuja.

Aurinkopaneelit kotikäyttöön: OmaWatti tarjoaa kotitalouksille ja yrityksille kestäviä ja ympäristöystävällisiä aurinkosähköjärjestelmiä. Yhteistyössä paikallisten asiantuntijoiden kanssa pyrimme tarjoamaan ratkaisuja, jotka tukevat sekä taloudellista että ekologista kestävyyttä.

Omakotitalojen aurinkoenergiaratkaisut: Omakotitalojen asukkaat voivat hyödyntää aurinkopaneelit tuottamaan puhdasta ja uusiutuvaa energiaa. OmaWatti, uusiutuvan energian edelläkävijä, tarjoaa asennus- ja huoltopalveluita, jotka tekevät aurinkoenergian käytöstä helppoa ja vaivatonta.

Aurinkoenergiaratkaisut yrityksille OmaWatilta

Yritysten vihreä siirtymä aurinkoenergiaan: OmaWatti tarjoaa yrityksille mahdollisuuden vähentää hiilidioksidipäästöjä ja saavuttaa sähkön omavaraisuus. Kohonneiden sähkönhintojen aikakaudella, yrityksen oma sähköntuotanto tarjoaa merkittävää taloudellista hyötyä.

Pitkäaikainen hyöty laadukkaista aurinkopaneeleista: OmaWatin tarjoamat nykyaikaiset ja laadukkaat aurinkopaneelit takaavat yrityksellesi hyödyt jopa 25 vuoden ajaksi, jolloin paneelien tuottavuus säilyy vähintään 80 % maksimikapasiteetista. Aurinkosähköön siirtyminen on taloudellisesti järkevää useasta näkökulmasta.

Aurinkoenergian jatkuva tuotto: Aurinkopaneelit hyödyntävät auringon säteilyä tuottaakseen sähköä valoisaan aikaan, mutta kykenevät tuottamaan energiaa myös pilvisellä säällä, varmistaen jatkuvan energiansaannin yrityksellesi.

OmaWatti screenshot

Aurinkopaneelien hankinta ja asennus

Räätälöidyt aurinkopaneeliratkaisut: OmaWatti hankkii ja kilpailuttaa tarvittavat aurinkopaneelit ja tarvikkeet, suunnitellen ratkaisun yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Asiantunteva asennuspalvelu: OmaWatin kokeneet asentajat toteuttavat aurinkopaneelijärjestelmän asennuksen tehokkaasti ja jälkiä jättämättä, varmistaen laadukkaan lopputuloksen.

Järjestelmän luovutus ja ylläpito

Avaimet käteen -toimitus: Saat käyttöösi valmiin aurinkopaneelijärjestelmän, ja OmaWatti opastaa aurinkopaneelien ylläpidossa, varmistaen järjestelmän pitkäikäisyyden ja tehokkuuden.

Yksilöllinen suunnittelu ja mitoitus: OmaWatin asiantuntijat ovat mukana koko prosessissa suunnittelusta asennukseen, tarkasti mitoittaen järjestelmän yrityksesi kohteen ja kulut uksen mukaan. Käytössä oleva teknologia on huoltovapaata ja varmatoimista, mikä takaa aurinkopaneelien pitkän käyttöiän.

Kestävä sijoitus tulevaisuuteen: OmaWatin aurinkopaneelit ovat pitkäaikainen investointi, joka kestää vaivatta niin talvet kuin kylmät kelitkin. Kaikille tuotteille myönnetään pitkät takuut, mikä korostaa niiden luotettavuutta ja kestävyyttä.

Laadukas suunnittelu- ja asennuspalvelu: OmaWatti tarjoaa kaikille aurinkopaneeleilleen tarkan ja ammattitaitoisen suunnittelu- ja asennuspalvelun, jossa laadusta ei tingitä. Tämä takaa, että yrityksesi saa parhaan mahdollisen hyödyn aurinkoenergiasta.

OmaWatti sitoutuu tarjoamaan yrityksille korkealaatuisia aurinkoenergiaratkaisuja, jotka tukevat sekä taloudellisia että ympäristöllisiä tavoitteita.

Vesi-Ilmalämpöpumput - Uuden sukupolven lämmitys- ja viilennysratkaisut

Vesi-Ilmalämpöpumppujen perusteet: Vesi-ilmalämpöpumput edustavat nykyaikaista ja ekologista lähestymistapaa kotitalouksien lämmitykseen ja viilennykseen. OmaWatti esittelee, kuinka nämä järjestelmät hyödyntävät ilman ja veden lämpöenergiaa, ottaen lämpöä ulkoilmasta ja siirtäen sen veteen, joka sitten käytetään lämmitykseen tai käyttöveteen.

Aurinkoenergia ja vesi-ilmalämpöpumput - ympäristöystävällinen yhdistelmä

Energiatehokkuuden ja mukavuuden parantaminen kotona: OmaWatti tarjoaa kestäviä energiaratkaisuja, joissa vesi-ilmalämpöpumput yhdistetään aurinkopaneeleihin. Tämä yhdistelmä tarjoaa sekä energiatehokkuutta että lisää kotisi mukavuutta, hyödyntäen ulkoilman lämpöä ja parantaen aurinkopaneelien energiantuotantoa.

Ilma-vesilämpöpumppu vs. ilmalämpöpumppu - Mikä ero?

Valitsemassa lämpöpumppua? Ymmärrä eroja: OmaWatti selventää, että ilma-vesilämpöpumput ja ilmalämpöpumput palvelevat eri tarpeita. Ilma-vesilämpöpumppu lämmittää kotisi vedet ja tarjoaa lämpimän käyttöveden, kun taas ilmalämpöpumppu keskittyy huoneilman lämmittämiseen tai viilentämiseen.

Ilma-vesilämpöpumppu - Ekologinen valinta kotiisi

Tehokkuutta ja säästöjä ilma-vesilämpöpumpuilla: Vertaillessa ilma-vesilämpöpumppuja maalämpöön, OmaWatti korostaa molempien ratkaisujen tehokkuutta lämmityskulujen pienentämisessä. Kuitenkin ilma-vesilämpöpumppu tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät ympäristöystävällistä ja taloudellisesti järkevää lämmitysratkaisua.

Oikean ilma-vesilämpöpumpun valinta

Näin valitset sopivan ilma-vesilämpöpumpun: OmaWatin asiantuntijat neuvovat, että oikean ilma-vesilämpöpumpun valinnassa tulee huomioida useita tekijöitä, kuten sähkönkulutus ja sijainti. OmaWatti tarjoaa vinkkejä, joiden avulla löydät kotiisi parhaiten sopivan ilma-vesilämpöpumpun, varmistaen tehokkaan ja mukavan lämmitysratkaisun.

OmaWatti pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kattavat tiedot ja tuen lämmitys- ja viilennysjärjestelmien valintaan, keskittyen erityisesti ekologisiin ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin, kuten vesi-ilmalämpöpumppuihin.

OmaWatti kokemuksia

OmaWatti on herättänyt keskustelua ja kiinnostusta monenlaisissa käyttäjissä, jotka etsivät kokemuksia ja tietoa yrityksen tarjoamista aurinkosähköjärjestelmistä. OmaWatti.fi:n referenssisivu tarjoaa kattavan kuvan yrityksen toiminnasta ja asiakkaiden tyytyväisyydestä. Yritys, joka on perustettu vuonna 2015, on erikoistunut energiaremontteihin, tarjoten monipuolisia ja laadukkaita ratkaisuja omakotitaloasujille. Asiakkaat ympäri Suomea, kuten Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja monilla muilla alueilla, ovat antaneet positiivista palautetta OmaWatin palveluista, kuten aurinkopaneelijärjestelmien ja ilma-vesilämpöpumppujen asennuksista.

Toisaalta, keskustelupalstoilla, kuten Suomi24:ssä, OmaWatti kokemuksia vaihtelevat suuresti. Jotkut käyttäjät ovat jakaneet positiivisia kokemuksia, kuten nopeita asennusaikoja ja hyvää asiakaspalvelua, kun taas toiset ovat kritisoineet yrityksen hinnoittelua ja tuotteiden laatua. Erityisesti Tampereen alueella käyttäjät ovat keskustelleet yrityksen tarjoamista ratkaisuista, joissa mielipiteet vaihtelevat suosittelevista kommentteista varoittaviin tarinoihin. Tämä osoittaa, että OmaWatti kokemuksia on monenlaisia, ja potentiaalisten asiakkaiden on hyvä tutkia eri lähteistä saatavaa tietoa ennen päätöksentekoa.

Blogissa ”Kokemuksia OmaWatti” taas tarjotaan toisenlaisia näkökulmia, joissa asiakkaat kertovat tyytyväisyydestään yrityksen palveluihin. Blogikirjoitukset heijastavat positiivisia kokemuksia aurinkosähköjärjestelmien toimivuudesta ja asennusprosessin sujuvuudesta. Asiakkaat kiittelevät erityisesti sitä, kuinka järjestelmät on saatu toimimaan tehokkaasti ja kuinka ne ovat vaikuttaneet sähkölaskujen pienentymiseen. Nämä kokemukset antavat arvokasta tietoa niille, jotka harkitsevat aurinkoenergian hyödyntämistä omassa kodissaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että OmaWatti kokemuksia löytyy laajasti eri foorumeilta ja lähteistä. Vaikka suurin osa palautteesta vaikuttaa positiiviselta, on tärkeää muistaa, että yksittäisten käyttäjien kokemukset voivat vaihdella. Potentiaalisten asiakkaiden kannattaa siksi tehdä huolellista taustatutkimusta ja harkita eri vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä. OmaWatin tarjoamat energiaratkaisut näyttävät kuitenkin tarjoavan monille asiakkaille toimivia ja taloudellisesti kannattavia vaihtoehtoja energiantuotantoon.

OmaWatti Arvonta

OmaWatti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden voittaa joko aurinkopaneelit tai vesi-ilmalämpöpumpun asennettuna suoraan omaan kotiisi. Tämä houkutteleva arvonta antaa sinulle mahdollisuuden päivittää kotisi energiaratkaisut nykyaikaan ilman, että sinun tarvitsee itse investoida euroakaan. Palkinnon arvo on huomattava, jopa 8000 euroa, mikä tekee voitosta erityisen merkittävän. Osallistuminen arvontaan on tehty erittäin helpoksi; sinun tarvitsee vain täyttää lomake OmaWatin verkkosivuilla, ja olet mukana kisassa.

Tärkeää on huomata, että osallistuminen arvontaan ei sido sinua mihinkään. Tämä tarkoittaa, että voit osallistua arvontaan täysin riskittömästi ja ilman, että sinun tarvitsee sitoutua mihinkään palveluihin tai ostoihin. Se tarjoaa loistavan tilaisuuden kokeilla onneaan ja samalla tutustua OmaWatin tarjoamiin palveluihin. Voittaminen ei ainoastaan tuo kotiisi uusinta teknologiaa energian tuotantoon ja lämmitykseen, vaan myös mahdollistaa merkittävät säästöt energiakuluissa pitkällä aikavälillä. Tämä arvonta on siis erinomainen tilaisuus kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kestävästä kehityksestä ja haluavat tehdä omasta kodistaan energiatehokkaamman.

Voita aurinkopaneelit tai vesi-ilmalämpöpumppu asennettuna

Osallistu alla olevalla lomakkeella OmaWatin arvontaan, jossa voit voittaa aurinkopaneelit tai vesi-ilmalämpöpumpun asennettuna omaan kotiisi. Palkinnon arvo on jopa 8000€.
 
Osallistuminen ei sido sinua mihinkään.