NordPass arvostelu ja kokemuksia (2024)

NordPass arvostelu

NordPass on moderni salasanojen hallintajärjestelmä, joka on suunniteltu helpottamaan digitaalisen elämäsi turvallisuutta ja hallintaa. Se tarjoaa käyttäjilleen monipuolisen valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia, jotka tekevät salasanojen, turvallisten muistiinpanojen ja henkilökohtaisten tietojen hallinnasta sekä turvallisempaa että helpompaa.

Mikä on NordPass?

NordPass on helppokäyttöinen salasanojen hallintatyökalu, joka on suunniteltu tehostamaan online-turvallisuuttasi. Se muistaa monimutkaiset salasanat, täyttää automaattisesti kirjautumistiedot ja online-lomakkeet, ja mahdollistaa kaiken tämän pääsyn mistä tahansa, myös offline-tilassa. NordPass tarjoaa hallinnan herkän tiedon suojaamiseen, mahdollistaa tärkeiden tilitietojen jakamisen ja hallinnan vaivattomasti, ja pitää sinut ajan tasalla mahdollisista tietoturvariskeistä reaaliaikaisilla rikkomisilmoituksilla.

NordPassin ominaisuudet on suunniteltu sekä yksityishenkilöiden että yritysten käyttöön. Sen tarjoama suojaus perustuu huippuluokan turvallisuusarkkitehtuuriin, joka takaa turvalliset online-vuorovaikutukset. NordPass käyttää nollatietämysarkkitehtuuria, mikä tarkoittaa, että vain sinä näet salasanasi ja arkaluontoiset tietosi. Lisäksi NordPass on riippumattomasti auditoitu ja NordPass Business on ISO 27001 ja SOC 2 Tyyppi 2 -sertifioitu sekä HIPAA-yhteensopiva, mikä takaa korkeimmat kansainväliset tietosuojastandardit.

Erityisenä turvallisuusominaisuutena NordPass käyttää XChaCha20-salausalgoritmia, joka suojaa tietojasi kaikilta tunnetuilta kryptografisilta hyökkäyksiltä. NordPassin avulla voit synkronoida salasanasi, avainkoodisi, maksukorttisi ja turvalliset muistiinpanosi saumattomasti laitteiden ja alustojen välillä, tarjoten paitsi poikkeuksellista turvallisuutta myös vaivatonta pääsyä tärkeisiin tietoihisi.

NordPass on palkittu ratkaisu, johon luottavat sekä yksityishenkilöt että organisaatiot ympäri maailmaa, tarjoten turvallisen ja helppokäyttöisen tavan hallita salasanoja ja suojata online-identiteetti.

NordPassin tärkeimmät ominaisuudet

Plussat

Miinukset

NordPassin hinnoittelu - Mitä käyttäjän tulee tietää

NordPassin hinnoittelu

Aloittaminen NordPassin kanssa

NordPass tarjoaa selainlaajennuksia Chrome-, Edge-, Firefox- ja Opera-selaimille; mobiilisovelluksia Androidille ja iOS:lle; sekä työpöytäsovelluksia Linuxille, macOS:lle ja Windowsille. Aloittaminen on helppoa: rekisteröidy, luo vahva ja ainutlaatuinen pääsalasana, lataa tarvittavat sovellukset tai laajennukset ja aloita tunnistetietojen tallentaminen.

Vaikka NordPass ei tarjoa kattavaa opasta kuten 1Password, hyödylliset ohjeet verkkovaultin ja selainlaajennuksen ikkunoissa ohjaavat uusia käyttäjiä salasanojen luonnissa tai tunnistetietojen tuonnissa.

NordPass voi tuoda tunnistetietoja 1Passwordista, Bitwardenista, Dashlanesta, KeePassista, KeePassX:stä, Keeperista, LastPassista, Remembearista, Roboformista ja TrueKeysta, sekä selaintuonnit Brave-, Chrome-, Edge-, Firefox-, Opera- ja Safari-selaimista. Vaikka tämä kattaa useimmat johtavat salasananhallintapalvelut, se ei ole yhtä laaja kuin Bitwardenin yli 50 kilpailijalta tuontimahdollisuus. Jos vaihdat vanhasta salasananhallintapalvelustasi NordPassiin ja se ei ole listalla, NordPass hyväksyy tuodut CSV-tiedostot.

NordPassin autentikointivaihtoehdot

Kirjauduttuasi vaultiisi on aika asettaa monivaiheisen todennuksen (MFA) menetelmä. Siirry Asetukset-valikkoon, joka on saavutettavissa hammasrattaan kuvakkeen kautta NordPass-vaultin kojelaudalla.

Aktivoi MFA-osiossa oleva vaihtoehto ja syötä sovelluksen lähettämä kuusinumeroinen koodi käyttämääsi sähköpostiin. Tämän jälkeen NordPass mahdollistaa autentikaattorisovelluksen tai fyysisen turva-avaimen lisäämisen tilillesi. MFA-menetelmän asettamisen jälkeen NordPass kehottaa kirjautumaan ulos ja takaisin sisään asetuksen aktivoimiseksi.

Asetusvalikossa on ainutlaatuinen ominaisuus, joka mahdollistaa NordPass-kohteidesi poistamisen leikepöydältä säännöllisin väliajoin. Voit valita ajanjakson 30 sekunnista ikuiseen. Leikepöydän tyhjentäminen estää salasanojen pääsyn muiden sovellusten käyttöön. Tämä on hyödyllinen ominaisuus, jonka useamman salasanojen hallintayrityksen tulisi sisällyttää tulevaisuudessa.

NordPass screenshot

NordPassin tietosuoja ja turvallisuus

Ennen salasananhallintapalvelun arvostelua ja testausta lähetämme joukon kysymyksiä kyseiselle yritykselle tiedustellaksemme sen tietosuoja- ja turvallisuuskäytäntöjä. Haluamme, että kuluttajilla on kattavasti tietoa heidän tietojaan käsittelevistä yrityksistä. Lähde: pcmag.com

Kaikki, mitä asiakkaat tallentavat NordPass-vaulteihinsa, on salattu — olipa kyseessä sähköpostit, turvalliset muistiinpanot, luottokorttitiedot, tiedostoliitteet, salasanat, passkeyt tai muut todennustiedot.

Kuluttajatuotteessa pääsalasanan on oltava vähintään 9 merkkiä pitkä ja sisällettävä ainakin yksi erikoismerkki. Jos se katoaa, salasanaa on mahdotonta palauttaa, paitsi jos käyttäjällä on säilytettynä palautuskoodi, joka annetaan pääsalasanan luomisen yhteydessä. Muussa tapauksessa tilin palauttaminen ei ole mahdollista, koska NordPassin ratkaisu perustuu nollatietämysarkkitehtuuriin, mikä tarkoittaa, että vain käyttäjä tietää, mitä hänen vaultissaan on. Liiketoimintatuotteessa jokainen yritys voi asettaa oman pääsalasanakäytäntönsä.

Kaikki datan säilytyskäytännöt on määritelty NordPassin tietosuojakäytännössä. NordPassilla ei ole teknisiä keinoja päästä käsiksi salattuihin salasanoihin, turvallisiin muistiinpanoihin tai muihin käyttäjien vaulteissa säilytettäviin kohteisiin, koska NordPass perustuu nollatietämysarkkitehtuuriin. Asiakkaiden hyväksynnällä keräämme vain anonymisoitua dataa, jota tarvitaan sovelluksen diagnostiikkaan, sovelluksen käyttötilastoihin (esim. tallennettujen kohteiden määrä), laitetietoihin, jotka auttavat meitä valvomaan ja kehittämään NordPass-palveluita, ja muihin vastaaviin tietoihin. Emme myy dataa kolmansille osapuolille.

NordPass käyttää vahvaa salausalgoritmia — XChaCha20. Sitä pidetään salauksen tulevaisuutena, ja yhä useammat teknologiajätit Silicon Valleysta…ottavat sen käyttöön palveluissaan. Yritykset kuten Google ja Cloudflare käyttävät XChaCha20-salausta varmistaakseen nopeat ja turvalliset yhteydet käyttäjilleen.

Yrityksenä Nord Security ylläpitää tiukkoja kontrollimekanismeja keräämämme henkilötiedon yli. Omistautunut IT-turvatiimimme on toteuttanut asianmukaisia fyysisiä, teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojellakseen sinua koskevia tietoja vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta tai katoamiselta, muuttamiselta, luvattomalta paljastamiselta tai pääsyltä ja kaikilta muilta laittomilta käsittelymuodoilta.

Kaikkien käyttäjätietoja koskevien pyyntöjen on noudatettava asianmukaista virallista oikeudellista prosessia, jota tunnustavat Panaman tasavallan lait (esim. keskinäinen oikeusapu, kirjeenvaihto). Tarkastelemme jokaista pyyntöä huolellisesti varmistaaksemme, että se täyttää yrityksemme soveltuvat lait, pyytävän maan lait, kansainväliset normit ja sisäiset käytäntömme. On kuitenkin tärkeää huomata, että Panaman tasavallan lait eivät velvoita meitä säilyttämään käyttäjien online-toiminnan lokeja.