MTV Katsomo – Kattava katsaus suosittuun suoratoistopalveluun (2024)

MTV Katsomo arvostelu

MTV Katsomo tarjoaa laajan valikoiman viihdettä ja urheilua, pääasiassa Suomessa, mutta myös EU-alueella MTV Katsomo+ -tilaajille. VPN:n käyttö on estetty, ja sujuvaan katseluun suositellaan vähintään 10 Mbit/s nettiyhteyttä. Live-lähetyksissä on viivettä, ja sisältöjä voi katsoa samanaikaisesti useammalla laitteella riippuen tilauksesta.

Mikä on MTV Katsomo

MTV Katsomo, tunnettu myös nimellä MTV Katsomo, tarjoaa laajan valikoiman Suomen suosituimpia viihdeohjelmia ja ajankohtaisia puheenaiheita. Se on suunnattu katsojille, jotka arvostavat laadukasta sisältöä ja haluavat pysyä ajan tasalla kotimaisten ja kansainvälisten sarjojen, uutis- ja ajankohtaisohjelmien sekä liveurheilutapahtumien parissa. MTV Katsomo mahdollistaa monipuolisen ohjelmatarjonnan katselun, sisältäen MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmat sekä kattavan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja. Palvelu tarjoaa myös ilmaisen sisällön katselumahdollisuuden, johon sisältyy mainoksia, tarjoten näin käyttäjilleen joustavan ja monipuolisen katselukokemuksen.

MTV Katsomon käyttöliittymä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, mahdollistaen helpon pääsyn eri ohjelmiin ja liveurheilutapahtumiin, kuten Liigan peleihin, ATP Tennis -otteluihin ja UEFA Champions League -otteluihin. Lisäksi palvelu tarjoaa erityisiä sisältöjä ja suosituksia ystävänpäivän kaltaisiin teemapäiviin, sekä palkittuja ohjelmia, kuten Kultainen Venla 2023 -voittajat, vahvistaen MTV Katsomon asemaa yhtenä Suomen johtavista viihde- ja urheilusisällön tarjoajista.

MTV Katsomo banneri 2
Kuvalähde: facebook.com/mtvkatsomo

MTV Katsomo:n parhaat ominaisuudet

Nämä ominaisuudet tekevät MTV Katsomosta houkuttelevan vaihtoehdon eri tyylilajien ja sisältöjen ystäville, jotka arvostavat joustavuutta ja laajaa saatavuutta suoratoistopalveluiltaan.

Plussat

Miinukset

MTV Katsomon tuotteet ja hinnat

MTV Katsomon tarjonta ja jäsenyydet

MTV Katsomo tarjoaa laajan kirjon viihdettä suoraan internetin välityksellä, yhteensopivana useiden laitteiden, kuten älytelevisioiden, mobiililaitteiden ja tietokoneiden kanssa.

Joustavat jäsenyysvaihtoehdot

Jäsenyytemme ovat jatkuvia kuukausitilauksia, jotka laskutetaan automaattisesti maksukortiltasi joka kuukausi samana päivänä. Jäsenyyksillä ei ole määräaikaa tai irtisanomisaikaa, ja voit helposti tehdä muutoksia tai peruuttaa jäsenyytesi ”Oma tili” -sivun kautta. Aloita tilaaminen täältä.

MTV Katsomon viihdepaketit

Perusnäkymä - MTV Katsomo ilmaiseksi

MTV Katsomon perustaso tarjoaa laajan valikoiman suosittuja ohjelmia, kuten ”Salatut elämät” ja ”Putous”, täysin maksutta. Tämä paketti sisältää mainoksia, mutta tarjoaa pääsyn kotimaisiin ja kansainvälisiin sarjoihin, lastenohjelmiin sekä ajankohtaisiin uutisohjelmiin.

Edistynyt Viihde - MTV Katsomo+ edullisesti

MTV Katsomo+ tuo lisää sisältöä edulliseen kuukausihintaan, mahdollistaen ennakkokatselun suosikkisarjoistasi ja laajemman valikoiman draamoja ja dokumentteja. Tämä tilaus sisältää mainoksia ja tarjoaa ennennäkemättömän pääsyn MTV:n alkuperäissarjoihin ja suosittuihin ohjelmiin.

Premium Viihde - MTV Katsomo+ mainoksetta

Täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia sarjoista ja elokuvista ilman keskeytyksiä. Tämä paketti tarjoaa laajimman valikoiman viihdettä ilman mainoksia, sisältäen eksklusiivisen pääsyn brittidraamaan ja realitysarjoihin sekä kaikkiin MTV:n alkuperäissarjoihin.

Urheilun Ystäville - MTV Katsomo+ Urheilu

Tämä paketti on suunnattu urheilun suurkuluttajille, tarjoten kattavan valikoiman kotimaista ja kansainvälistä huippu-urheilua sekä viihdesisältöä edulliseen kuukausihintaan. Tilaus sisältää mainoksia ja tarjoaa pääsyn useille urheilukanaville.

Urheilu ja Viihde parhaimmillaan - MTV Katsomo+ urheilu mainoksetta

Ultimaattinen paketti urheilun ja viihteen ystäville, joka yhdistää laajan urheilutarjonnan ja viihteen ilman mainoksia. Tämä jäsenyys tarjoaa pääsyn kaikkiin urheilutapahtumiin ja viihdesisältöihin, mukaan lukien useat erikoiskanavat.

Tilausten sisältöerot selitettynä

Mitä tarkoittaa plus-merkintä?

Maksuttomassa MTV Katsomossa plus-merkintä ilmaisee maksullisen sisällön. Maksullisen tilauksen omistajana saatat myös kohdata näitä merkintöjä, mikä viittaa sisältöön, joka ei sisälly nykyiseen pakettiisi.

Ohjelman etsiminen ja sisältösopimukset

Joissakin tapauksissa ohjelmat voivat olla saatavilla vain tietyissä paketeissa sopimusehtojen mukaan, mikä voi aiheuttaa näkyvyysrajoituksia. Pyrimme tekemään tilausten väliset erot mahdollisimman selviksi ja tarjoamaan joustavia vaihtoehtoja ohjelmien katseluun eri paketeissa.

Katselukokemus MTV Katsomossa - Kotimaassa ja EU:ssa

MTV Katsomon sisältöjen katselu on pääsääntöisesti mahdollista ainoastaan Suomen rajojen sisäpuolella, poikkeuksena tietty sisältö, joka on katsottavissa myös ulkomailla.

MTV Katsomo+ ja EU:n sisäinen katselu

MTV Katsomo+ jäsenenä nautit sisällöistä Suomen lisäksi myös EU-maissa. EU-katseluoikeus aktivoituu itsestään, eikä vaadi sinulta lisätoimia. Tämä ominaisuus on suunniteltu erityisesti matkustaville, ilman erillistä käyttörajoitusta ajallisesti.

VPN käytön rajoitukset

Ohjelmien katselu VPN-yhteyden kautta on estetty sisältöoikeussopimusten vuoksi, vaikka VPN sijoittaisi virtuaalisen sijaintisi Suomeen.

Verkkoyhteyden vaatimukset optimaaliseen katseluun

Ohjelmien katselu VPN-yhteyden kautta on estetty sisältöoikeussopimusten vuoksi, vaikka VPN sijoittaisi virtuaalisen sijaintisi Suomeen.

Suositeltava nettiyhteys

Laadukkaan striimauskokemuksen varmistamiseksi suosittelemme vähintään 10 Mbit/s nopeutta. Urheilutapahtumien seuraajille suositellaan vielä nopeampaa yhteyttä. 

Vinkkejä yhteyden parantamiseen

Vaikka hitaammallakin yhteydellä pärjää, varmista, ettei verkkokaista ole ylikuormittunut muiden ohjelmien toimesta. Kiinteä verkkoyhteys on suositeltava mobiiliyhteyden sijaan, sillä se tarjoaa yleensä vakaamman yhteyden.

Striimauksen ja TV-lähetyksen viive

Live-lähetyksen viive

Live-urheilun striimaus netissä ja televisiolähetys eivät kulje täysin synkronissa, johtuen nettilähetyksen käsittelystä, mikä aiheuttaa 10-30 sekunnin viiveen. Viive on lyhyin, kun katsot suoraan mobiililaitteella tai tietokoneella, ja pidempi, kun käytät Chromecastia tai Apple TV:tä.

Vinkkejä viiveen minimointiin

Jos viive häiritsee, kokeile klikata ”Live”-painiketta kuvaruudun alalaidassa tai katso lähetystä suoraan suoratoistokanavien kautta.

Samanaikainen katselu MTV Katsomo+:ssa

MTV Katsomo+ jäsenyys on henkilökohtainen ja suunnattu yksittäisen kotitalouden käyttöön. Tässä tarkemmat ohjeet eri sisältötyyppien samanaikaisesta katselusta:

Elokuvat ja sarjat

Voit katsoa elokuvia ja sarjoja kahdella laitteella yhtä aikaa, mahdollistaen esimerkiksi elokuvailtan toisella laitteella ja lastenohjelmien katselun toisella.

Urheilulähetykset

Liveurheilua voi seurata kerrallaan vain yhdeltä laitteelta. Kuitenkin, voit katsoa kahta eri urheilutapahtumaa samanaikaisesti, esimerkiksi seurata kahta eri Liiga-ottelua samalla jäsenyydellä. Lisäksi on mahdollista katsoa yhtä liveurheilutapahtumaa samalla, kun toisella laitteella katsotaan sarjoja tai elokuvia.

Usein kysytyt kysymykset

Jos haluat kirjautua MTV Katsomo -palveluun käyttäen aktivointikoodia, toimi seuraavasti:

  1. Käynnistä MTV Katsomo -sovellus laitteellasi.
  2. Valitse kirjautumisvaihtoehdoista ”Aktivointikoodi”.
  3. Katso televisiosi ruutua ja etsi sieltä näkyviin tuleva neljän merkin aktivointikoodi.
  4. Anna tämä koodi sovelluksessa sille varattuun kenttään.
  5. Tämän jälkeen sinua pyydetään syöttämään käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.
  6. Kun olet tehnyt tämän, kirjautumisesi on valmis. Nyt voit ottaa popcornit esiin ja aloittaa ohjelmien katselun!

MTV Katsomo tarjoaa ohjelmansa ilmaiseksi kaikille Suomessa. Ainoa vaatimus sisällön katsomiselle on nopea ja maksuton rekisteröityminen palveluun. Jos olet ulkomailla ja haluat katsella MTV3:n, Subin tai Avan ohjelmia, jotka ovat saatavilla myös Suomessa, voit tehdä sen käyttämällä VPN-yhteyttä.

MTV Katsomon koko ohjelmakirjaston katselu vaatii kirjautumisen, mutta kaikki sisällöt ovat käytettävissä ilmaiseksi kirjautuneille käyttäjille. 

MTV Katsomon koko ohjelmakirjaston katselu vaatii kirjautumisen, mutta kaikki sisällöt ovat käytettävissä ilmaiseksi kirjautuneille käyttäjille. 

MTV Katsomo -palvelua voi käyttää samanaikaisesti kahdella eri laitteella, mikä mahdollistaa joustavan katselukokemuksen. On kuitenkin hyvä huomioida, että tietyt urheilulähetykset ovat poikkeus, sillä niitä voi katsoa samanaikaisesti vain yhdellä laitteella. Palvelun sujuvan käytön kannalta on suositeltavaa, että internet-yhteyden nopeus on vähintään 10 Mbit/s. Tämä varmistaa, että sisältö toistuu ilman pätkimistä ja laadukkaasti.

MTV Katsomo ja C More ovat nyt yhdistyneet yhdeksi palveluksi. Uudistuksen myötä käyttäjät pääsevät nauttimaan molempien palveluiden tarjonnasta saman katon alla.

MTV Katsomo ja C More ovat nyt yhdistyneet yhdeksi palveluksi. Uudistuksen myötä käyttäjät pääsevät nauttimaan molempien palveluiden tarjonnasta saman katon alla.

Uusi MTV Katsomo -suoratoistopalvelu, joka yhdistää C Moren ja aiemman MTV Katsomon sisällöt, on osittain maksullinen. Palvelun voi hankkia käyttöönsä hintaan 3,95 euroa kuukaudessa, mikä tarjoaa käyttäjille pääsyn laajempaan sisältövalikoimaan. Kuitenkin MTV Katsomo tarjoaa myös maksuttomia sisältöjä, mukaan lukien laajan valikoiman MTV:n omia kanavia, kuten MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan ohjelmia. Tämä mahdollistaa käyttäjille pääsyn sekä ilmaiseen että maksulliseen sisältöön samassa palvelussa.

MTV3-kanavaa, samoin kuin Subia, AVAa ja MTV:n maksukanavia, voi katsella internetissä Katsomo-palvelun kautta. Tämä palvelu tarjoaa mahdollisuuden seurata sekä suoria lähetyksiä, kuten urheilutapahtumia ja uutisia, että televisiossa jo näytettyjä ohjelmia. Katsomo siis mahdollistaa monipuolisen ohjelmatarjonnan nauttimisen verkossa.

Jos huomaat, että MTV Katsomossa ei näy tekstitystä, syynä voi olla, että olet vahingossa painanut kaukosäätimen tekstityspainiketta. Tämä voi johtaa tekstityksen poistumiseen kokonaan tai tekstityksen näkymiseen väärällä kielellä. Ensimmäisenä toimenpiteenä kannattaa tarkistaa ja varmistaa, että tekstitys on kytketty päälle ja että valittuna on oikea kieli, esimerkiksi suomi.

MTV Katsomon uutuuksia

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tarjoaa ennennäkemättömän laajan kattauksen sisältöjä viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun. 

Eturivin paikan koko MTV:n ohjelmakattaukseen tarjoavat MTV Katsomo+ -tilaukset, joilla näet MTV-alkuperäissarjoja, MTV:n ohjelmia ennakkoon sekä kansainvälistä draamaa ja reality-ohjelmia.