HBO Max – Kattava katsaus suosittuun suoratoistopalveluun

Päivitetty: 25.8.2023

HBO Max screenshot

HBO Max on suosittu suoratoistopalvelu, joka on saavuttanut nopeasti suuren suosion eri puolilla maailmaa. Se on tällä hetkellä saatavilla Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla ja palvelun laajentamista suunnitellaan myös muille alueille.. Tässä artikkelissa käsittelemme HBO Maxin saatavuutta Suomessa, sen ilmaista kokeilujaksoa ja palvelun peruuttamista. Lähteenä käytämme Muropaketin artikkelia ”Miten hyvin HBO Max toimii? 80 lukijaa kertoi mielipiteensä – sentään parempi kuin HBO Nordic” sekä HBO Maxin virallista sivustoa.

HBO Max on ikonisten palkittujen sarjojen ja elokuvien koti.

HBO Max tarjoaa katsottavaa kaikenikäisille ja kaikenlaisesta TV-viihteestä kiinnostuneille. Palvelun tarkoituksena on tarjota huippuluokan katselukokemus asiakkailleen. Parhailta yhtiöiltä, saman palvelun alla.

HBO Max on palvelu viihteen rakastajille. Kattava ohjelmavalikoima on saatavilla kaikilla laitteilla, myös mobiilissa. Jos käytössäsi on HBO Max tarjouskoodi, kannattaa se hyödyntää palvelun käyttöönoton yhteydessä.

HBO Max Suomi - Mitä on tarjolla suomalaiseen makuun?

HBO Max on lanseerattu Suomessa, ja se on korvannut HBO Nordicin. HBO Max tarjoaa laajan valikoiman sisältöä, kuten elokuvia, sarjoja ja dokumentteja, sekä eksklusiivisia Max Originals -tuotantoja. Palveluun kuuluvat myös Warner Brosin elokuvat, DC:n supersankarisisällöt, Cartoon Networkin animaatiosarjat ja paljon muuta.

Kaikkea sitä mitä suomalaisissa kotitalouksissa paljon katsellaankin. HBO Maxin sisältö on monipuolista ja niinpä mitään kohderyhmää ei voida rajata palvelun ulkopuolelle.

HBO Maxilta on aikaisemmin löytynyt pohjoismaista tuotantoa, mutta esimerkiksi tanskalaiset, ruotsalaiset ja suomalaiset tuotannot on poistettu palvelusta kokonaan. Niinpä se ei enää suomalaisten sarjojen tai elokuvien osalta näytä juurikaan suomalaista tuotantoa. Aiemmin käytössä oli HBO Nordic tarjous, kun Nordic vielä oli olemassa.

Kuitenkin suomalaiseen makuun löytyy runsaasti katsottavaa muunmaalaisen tuotannon muodossa. Palvelussa onkin kaikentyyppistä katsottavaa draamasta komedioihin ja toiminnasta kauhuun. Tarjontaa löytyy sekä vanhan että uuden tuotannon muodossa. Palveluun myös lisätään säännöllisesti uutta katsottavaa. Elokuvia lisätään palveluun jopa reilu kuukausi niiden ensi-illan jälkeen, joka on huikeaa palvelun asiakkaile.

Muropaketin lukijoiden mukaan HBO Max on parantunut merkittävästi verrattuna aikaisempaan HBO Nordic -palveluun. Muun muassa käyttöliittymä on kehuttu selkeämmäksi ja toimivammaksi. Myös laiteyhteensopivuus on parantunut, ja palvelu toimii nyt useimmilla älytelevisioilla, pelikonsoleilla, tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla.

Viihdettä sovelluksessa

HBO Maxin käyttäjät pääsevät selaamaan ja katsomaan kaikkea sovelluksen kautta. Myös HBO ilmainen 2 viikkoa on mahdollista ottaa käyttöön mobiilissa silloin, kun sellainen HBO tarjous on saatavilla.

Voit asentaa HBO Max -sovelluksen Android-puhelimeen tai tabletille, iPhoneen, iPadiin tai iPod Touchiin. Löydät sovelluksen oman laitteesi sovelluskaupasta. Kirjaudu sisään sovellukseen tai rekisteröidy, jos et ole vielä tehnyt sitä. Kun rekisteröidyt, kannattaa vielä tarkistaa, onko tarjolla HBO Max alennuskoodi.

Mobiilisovellus on nykyaikainen tapa hallinnoida omaa tilausta tai selata ohjelmia. Ohjelmia on mahdollista myös ladata myöhemmin katseltavaksi. Ladattavissa on suurin osa valikoimasta. Voit myös lisätä ohjelmia ja elokuvia Omalle Listallesi, jota voit käyttää myös mobiilissa. Listalle voit lisätä kaikkia sellaisia ohjelmia, joita haluat katsella nyt tai myöhemmin. Löydät lempiohjelmasi kätevästi myöhemminkin.

HBO Max ilmainen kokeilu

HBO Max tarjoaa ilmaisen kokeilujakson uusille käyttäjille. Kokeilujakso kestää yleensä 7 päivää, jonka aikana käyttäjä pääsee tutustumaan koko palvelun sisältöön. Ilmaisen kokeilujakson aikana voi perua tilauksen milloin tahansa ilman kuluja. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti kuukausimaksullisena, ellei käyttäjä ole peruuttanut tilausta.

Ilmaisen kokeilujakson lunastaminen edellyttää luottokortin tai muun hyväksytyn maksutavan liittämistä käyttäjätiliin. Tämä on tavanomainen käytäntö monissa suoratoistopalveluissa, ja se helpottaa jatkuvuuden tarjoamista kokeilujakson päätyttyä.

Kun aktivoit itsellesi ilmaisen kokeilujakson, näet samalla, minkähintainen palvelu tulee olemaan kokeilun jälkeen. Ilmaista kokeilua ei ole tarjolla jatkuvasti, joten tarjouksia kannattaa seurata, milloin HBO tarjous on voimassa.

On hyvä tietää, että silloin tällöin ulkopuoliset palveluntarjoajat, kuten vaikkapa Elisa tai muu taho, tarjoavat etuja asiakkailleen. Tällaisia etuja on esimerkiksi HBO Max tarjouskoodi tai kahden viikon ilmaiskokeilu. Jos saat omalta palveluntarjoajaltasi vastaavan edun, se kannattaa tietysti hyödyntää. Palvelua ei kuitenkaan ole pakko tilata, mikäli ohjelmatarjonta ei miellytäkään.

HBO Max on ikonisten palkittujen sarjojen ja elokuvien koti.

HBO Max peruutus - Milloin ja miten tilaus tulee peruuttaa?

HBO Maxin tilauksen peruuttaminen on helppoa ja nopeaa. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa tilausjakson aikana, kuitenkin vähintään 24 tuntia ennen kuin ilmainen kokeilujakso päättyy. Mikäli tilaus peruutetaan ennen kokeilujakson päättymistä, käyttäjältä ei veloiteta maksuja. Jos tilauksen peruuttaa kokeilujakson jälkeen, palvelu pysyy käytettävissä jo maksetun tilausjakson loppuun asti, mutta uusia maksuja ei enää veloiteta.

Peruutuksen jälkeen pääsy palveluun päättyy heti, mikäli kokeilujakso on päättynyt. Jos olet peruuttanut tilauksen kokeilujakson aikana, pääsy palveluun päättyy kokeilujakson lopussa. Saat siis joka tapauksessa katsella ohjelmia aina kokeilujakson loppuun saakka.

Yhteenveto

HBO Max on saanut positiivista palautetta suomalaisilta käyttäjiltä, ja se tarjoaa laadukasta sisältöä monipuolisesti eri genreistä. Ilmainen kokeilujakso mahdollistaa palvelun kattavan testaamisen ennen sitoutumista kuukausimaksulliseen tilaukseen. Lisäksi HBO Maxin tilauksen peruuttaminen on helppoa ja joustavaa, kunhan muistat peruuttaa tilauksen ajoissa.

Ilmainen kokeilu on HBO Max tarjous vain uusille asiakkaille eli sitä ei voi hyödyntää enää sen jälkeen, kun olet jo ollut palvelun asiakkaana.

Tutustu HBO Maxin laajaan sisältövalikoimaan ja hyödynnä ilmaista kokeilujaksoa, jotta voit itse arvioida, onko palvelu sinulle sopiva. HBO Maxin ansiosta voit nauttia monista suosituista sarjoista, elokuvista ja muista ohjelmista kätevästi yhden palvelun kautta. Ilmaiseen kokeilujaksoon kuuluu koko HBO Maxin tarjonta eli pääset katselemaan kaikkea tarjolla olevaa viihdettä.

HBO Maxin tarjontaa voit katsella niin monella laitteella kuin haluat. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että suoratoistoja voi tehdä samanaikaisesti vain tietyn määrän kerrallaan. Yhtäaikaisten suoratoistojen määrää on rajoitettu turvallisuussyistä.

Usein kysytyt kysymykset

HBO Nordic ja HBO Max ovat molemmat WarnerMedian omistamia suoratoistopalveluja. Eroina ovat sisältö, käyttöliittymä ja markkinat. HBO Max on korvannut HBO Nordicin monissa maissa, mukaan lukien Suomessa, tarjoten laajemman sisältövalikoiman ja parannelun käyttökokemuksen.

Kyllä, HBO Max on saatavilla Suomessa ja se on korvannut aiemman HBO Nordic -palvelun.

Saat HBO Maxin televisioon lataamalla HBO Max -sovelluksen älytelevision sovelluskaupasta tai käyttämällä suoratoistoa tukevaa laitetta, kuten Chromecastia, Apple TV:tä tai pelikonsolia, jossa on HBO Max -sovellus.

HBO Maxin hinta vaihtelee maittain, mutta Suomessa kuukausihinta on yleensä noin 9,95 €. Tarkista ajantasainen hinta ja mahdolliset tarjoukset HBO Maxin viralliselta sivustolta.

HBO Max mahdollistaa samanaikaisesti katsomisen kolmella eri laitteella yhdellä tilauksella.

HBO Max -tilin käyttöä voidaan jakaa seuraavasti perustuen antamaasi tietoon:

  • Käyttäjäprofiileja voi olla yhteensä viisi.
  • Samanaikainen katselu on mahdollista kolmella laitteella.
  • Sisältöjä voi ladata offline-tilassa katseltavaksi.
  • Osa sisällöstä on saatavilla 4K- ja HDR-laadulla sekä 5.1- ja Dolby Atmos -tilaäänellä.

Toivottavasti tämä auttaa!

Kyllä, HBO Maxin tilillä voi olla enintään viisi erillistä käyttäjäprofiilia, ja kolme laitetta voi katsoa sisältöä samanaikaisesti. Eli kaksi ihmistä voi ehdottomasti katsoa eri ohjelmia eri laitteilla samaan aikaan.

HBO Max on yhdysvaltalainen suoratoistopalvelu, ja se on osa HBO:ta, joka on myös yhdysvaltalainen kaapelitelevisioverkko.

HBO Max tarjoaa laajan valikoiman viihdettä, joka kattaa paitsi HBO:n omat suositut sarjat ja elokuvat, myös monia muita TV-suosikkeja ja menestyselokuvia. Palvelu sisältää lisäksi Maxin omia alkuperäistuotantoja, jotka ovat katsottavissa vain HBO Maxissa. Vaihtoehtoja on yli 10 000 tunnin edestä, joten tarjonnasta löytyy jotakin kaikille, olipa kyseessä sitten lapsiperhe tai aikuiset eri ikäluokista.

Kyllä. Kokeilujakson voi peruuttaa. Kun peruutat sen ennen kokeilujakson päättymistä, varsinainen tilaus ei ehdi alkaa eikä sinulta veloiteta mitään. Kokeilujakso tulee peruuttaa viimeistään 24 tuntia ennen kokeilujakson päättymistä.

Suosittuja artikkeleita: