HBO Max – Kattava katsaus suosittuun suoratoistopalveluun

Päivitetty: 23.4.2023

HBO Max screenshot

HBO Max on suosittu suoratoistopalvelu, joka on saavuttanut nopeasti suuren suosion eri puolilla maailmaa. Tässä artikkelissa käsittelemme HBO Maxin saatavuutta Suomessa, sen ilmaista kokeilujaksoa ja palvelun peruuttamista. Lähteenä käytämme Muropaketin artikkelia ”Miten hyvin HBO Max toimii? 80 lukijaa kertoi mielipiteensä – sentään parempi kuin HBO Nordic” sekä HBO Maxin virallista sivustoa.

HBO Max Suomi

HBO Max on lanseerattu Suomessa, ja se on korvannut HBO Nordicin. HBO Max tarjoaa laajan valikoiman sisältöä, kuten elokuvia, sarjoja ja dokumentteja, sekä eksklusiivisia Max Originals -tuotantoja. Palveluun kuuluvat myös Warner Brosin elokuvat, DC:n supersankarisisällöt, Cartoon Networkin animaatiosarjat ja paljon muuta.

Muropaketin lukijoiden mukaan HBO Max on parantunut merkittävästi verrattuna aikaisempaan HBO Nordic -palveluun. Muun muassa käyttöliittymä on kehuttu selkeämmäksi ja toimivammaksi. Myös laiteyhteensopivuus on parantunut, ja palvelu toimii nyt useimmilla älytelevisioilla, pelikonsoleilla, tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla.

HBO Max ilmainen kokeilu

HBO Max tarjoaa ilmaisen kokeilujakson uusille käyttäjille. Kokeilujakso kestää yleensä 7 päivää, jonka aikana käyttäjä pääsee tutustumaan koko palvelun sisältöön. Ilmaisen kokeilujakson aikana voi perua tilauksen milloin tahansa ilman kuluja. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti kuukausimaksullisena, ellei käyttäjä ole peruuttanut tilausta.

Ilmaisen kokeilujakson lunastaminen edellyttää luottokortin tai muun hyväksytyn maksutavan liittämistä käyttäjätiliin. Tämä on tavanomainen käytäntö monissa suoratoistopalveluissa, ja se helpottaa jatkuvuuden tarjoamista kokeilujakson päätyttyä.

HBO Max peruutus

HBO Maxin tilauksen peruuttaminen on helppoa ja nopeaa. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa tilausjakson aikana. Mikäli tilaus peruutetaan ennen kokeilujakson päättymistä, käyttäjältä ei veloiteta maksuja. Jos tilauksen peruuttaa kokeilujakson jälkeen, palvelu pysyy käytettävissä jo maksetun tilausjakson loppuun asti, mutta uusia maksuja ei enää veloiteta.

Peruutuksen jälkeen pääsy palveluun päättyy heti, mikäli kokeilujakso on päättynyt. Jos olet peruuttanut tilauksen kokeilujakson aikana, pääsy palveluun päättyy kokeilujakson lopussa.

Yhteenveto

HBO Max on saanut positiivista palautetta suomalaisilta käyttäjiltä, ja se tarjoaa laadukasta sisältöä monipuolisesti eri genreistä. Ilmainen kokeilujakso mahdollistaa palvelun kattavan testaamisen ennen sitoutumista kuukausimaksulliseen tilaukseen. Lisäksi HBO Maxin tilauksen peruuttaminen on helppoa ja joustavaa.

Tutustu HBO Maxin laajaan sisältövalikoimaan ja hyödynnä ilmaista kokeilujaksoa, jotta voit itse arvioida, onko palvelu sinulle sopiva. HBO Maxin ansiosta voit nauttia monista suosituista sarjoista, elokuvista ja muista ohjelmista kätevästi yhden palvelun kautta.

Usein kysytyt kysymykset

HBO Nordic ja HBO Max ovat molemmat WarnerMedian omistamia suoratoistopalveluja. Eroina ovat sisältö, käyttöliittymä ja markkinat. HBO Max on korvannut HBO Nordicin monissa maissa, mukaan lukien Suomessa, tarjoten laajemman sisältövalikoiman ja parannelun käyttökokemuksen.

Kyllä, HBO Max on saatavilla Suomessa ja se on korvannut aiemman HBO Nordic -palvelun.

Saat HBO Maxin televisioon lataamalla HBO Max -sovelluksen älytelevision sovelluskaupasta tai käyttämällä suoratoistoa tukevaa laitetta, kuten Chromecastia, Apple TV:tä tai pelikonsolia, jossa on HBO Max -sovellus.

HBO Maxin hinta vaihtelee maittain, mutta Suomessa kuukausihinta on yleensä noin 9,95 €. Tarkista ajantasainen hinta ja mahdolliset tarjoukset HBO Maxin viralliselta sivustolta.

HBO Max mahdollistaa samanaikaisesti katsomisen kolmella eri laitteella yhdellä tilauksella.

Suosittuja artikkeleita: