Max - Katsaus uudistuneen HBO Maxin tarjontaan (2024)

Max Arvostelu

WBD korvasi HBO Maxin uudelleenbrändätyllä palvelulla, joka lanseerattiin ensin Yhdysvalloissa 23. toukokuuta 2023. Palvelun nimeksi lyhennettiin ”Max”, sen käyttöliittymä uudistettiin ja siihen lisättiin enemmän Discovery-sisältöä sekä muita uusia sarjoja ja elokuvia.

HBO vs. HBO Max vs. Max

Tänä vuonna HBO Max muuttuu parannelluksi suoratoistopalveluksi nimeltä Max. Mutta mitkä ovat erot Maxin ja HBO Maxin välillä? Lue lisää saadaksesi selville.

HBO Max – suosittuja elokuvia ja sarjoja kaikille

Tässä artikkelissa käsittelemme Maxin saatavuutta Suomessa, sen ilmaista kokeilujaksoa ja palvelun peruuttamista. Lähteenä käytämme Muropaketin artikkelia ”Miten hyvin HBO Max toimii? 80 lukijaa kertoi mielipiteensä – sentään parempi kuin HBO Nordic” sekä HBO Maxin virallista sivustoa.

HBO Max tarjoaa katsottavaa kaikenikäisille ja kaikenlaisesta TV-viihteestä kiinnostuneille. Palvelun tarkoituksena on tarjota huippuluokan katselukokemus asiakkailleen. Parhailta yhtiöiltä, saman palvelun alla.

HBO Max on palvelu viihteen rakastajille. Kattava ohjelmavalikoima on saatavilla kaikilla laitteilla, myös mobiilissa. Jos käytössäsi on HBO Max tarjouskoodi, kannattaa se hyödyntää palvelun käyttöönoton yhteydessä.

Valitse sinulle täydellinen tilaus

Tutustu uusiin kuukausitilausvaihtoehtoihin

Basic (mainoksilla)

Basic-tilauksella voit katsoa sisältöä kahdella laitteella samanaikaisesti. Videoresoluutio on Full HD, joten voit nauttia terävästä kuvanlaadusta. Basic-tilauksella pääset myös seuraamaan Pariisin olympialaisia 2024. Hinta on 5,99 € kuukaudessa.

Standard

Standard-tilauksella voit katsoa sisältöä kahdella laitteella samanaikaisesti Full HD -resoluutiolla. Lisäksi tilaukseen kuuluu 30 latausta, joten voit katsoa suosikkiohjelmiasi myös offline-tilassa. Tämä tilaus kattaa myös Pariisin olympialaisten 2024 katselun. Hinta on 9,99 € kuukaudessa.

Premium

Premium-tilauksella voit katsoa sisältöä neljällä laitteella samanaikaisesti. Videoresoluutio on 4K UHD ja ääni Dolby Atmos, jos se on saatavilla. Tilaus sisältää 100 latausta, joihin sovelletaan tiettyjä rajoituksia. Lisäksi tilaus kattaa kanavat kuten TV5 ja Kutonen. Voit myös seurata Pariisin olympialaisia 2024. Hinta on 19,99 € kuukaudessa.

Tutustu uusiin vuositilausvaihtoehtoihin

Basic (mainoksilla)

Basic-vuositilauksella voit katsoa sisältöä kahdella laitteella samanaikaisesti. Videoresoluutio on Full HD, joten voit nauttia terävästä kuvanlaadusta. Basic-tilauksella pääset myös seuraamaan Pariisin olympialaisia 2024. Hinta on 59,90 € vuodessa.

Standard

Standard-vuositilauksella voit katsoa sisältöä kahdella laitteella samanaikaisesti Full HD -resoluutiolla. Lisäksi tilaukseen kuuluu 30 latausta, joten voit katsoa suosikkiohjelmiasi myös offline-tilassa. Tämä tilaus kattaa myös Pariisin olympialaisten 2024 katselun. Hinta on 99,90 € vuodessa.

Premium

Premium-vuositilauksella voit katsoa sisältöä neljällä laitteella samanaikaisesti. Videoresoluutio on 4K UHD ja ääni Dolby Atmos, jos se on saatavilla. Tilaus sisältää 100 latausta, joihin sovelletaan tiettyjä rajoituksia. Lisäksi tilaus kattaa kanavat kuten TV5 ja Kutonen. Voit myös seurata Pariisin olympialaisia 2024. Hinta on 139 € vuodessa.

HBO Max Suomi - Mitä on tarjolla suomalaiseen makuun?

HBO Max on lanseerattu Suomessa, ja se on korvannut HBO Nordicin. HBO Max tarjoaa laajan valikoiman sisältöä, kuten elokuvia, sarjoja ja dokumentteja, sekä eksklusiivisia Max Originals -tuotantoja. Palveluun kuuluvat myös Warner Brosin elokuvat, DC:n supersankarisisällöt, Cartoon Networkin animaatiosarjat ja paljon muuta.

Kaikkea sitä mitä suomalaisissa kotitalouksissa paljon katsellaankin. HBO Maxin sisältö on monipuolista ja niinpä mitään kohderyhmää ei voida rajata palvelun ulkopuolelle.

HBO Maxilta on aikaisemmin löytynyt pohjoismaista tuotantoa, mutta esimerkiksi tanskalaiset, ruotsalaiset ja suomalaiset tuotannot on poistettu palvelusta kokonaan. Niinpä se ei enää suomalaisten sarjojen tai elokuvien osalta näytä juurikaan suomalaista tuotantoa. Aiemmin käytössä oli HBO Nordic tarjous, kun Nordic vielä oli olemassa.

Kuitenkin suomalaiseen makuun löytyy runsaasti katsottavaa muunmaalaisen tuotannon muodossa. Palvelussa onkin kaikentyyppistä katsottavaa draamasta komedioihin ja toiminnasta kauhuun. Tarjontaa löytyy sekä vanhan että uuden tuotannon muodossa. Palveluun myös lisätään säännöllisesti uutta katsottavaa. Elokuvia lisätään palveluun jopa reilu kuukausi niiden ensi-illan jälkeen, joka on huikeaa palvelun asiakkaile.

Muropaketin lukijoiden mukaan HBO Max on parantunut merkittävästi verrattuna aikaisempaan HBO Nordic -palveluun. Muun muassa käyttöliittymä on kehuttu selkeämmäksi ja toimivammaksi. Myös laiteyhteensopivuus on parantunut, ja palvelu toimii nyt useimmilla älytelevisioilla, pelikonsoleilla, tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla.

Plussat

Miinukset

Viihdettä sovelluksessa

HBO Maxin käyttäjät pääsevät selaamaan ja katsomaan kaikkea sovelluksen kautta. Myös HBO ilmainen 2 viikkoa on mahdollista ottaa käyttöön mobiilissa silloin, kun sellainen HBO tarjous on saatavilla.

Voit asentaa HBO Max -sovelluksen Android-puhelimeen tai tabletille, iPhoneen, iPadiin tai iPod Touchiin. Löydät sovelluksen oman laitteesi sovelluskaupasta. Kirjaudu sisään sovellukseen tai rekisteröidy, jos et ole vielä tehnyt sitä. Kun rekisteröidyt, kannattaa vielä tarkistaa, onko tarjolla HBO Max alennuskoodi.

Mobiilisovellus on nykyaikainen tapa hallinnoida omaa tilausta tai selata ohjelmia. Ohjelmia on mahdollista myös ladata myöhemmin katseltavaksi. Ladattavissa on suurin osa valikoimasta. Voit myös lisätä ohjelmia ja elokuvia Omalle Listallesi, jota voit käyttää myös mobiilissa. Listalle voit lisätä kaikkia sellaisia ohjelmia, joita haluat katsella nyt tai myöhemmin. Löydät lempiohjelmasi kätevästi myöhemminkin.

HBO Max ilmainen kokeilu

HBO Max tarjoaa ilmaisen kokeilujakson uusille käyttäjille. Kokeilujakso kestää yleensä 7 päivää, jonka aikana käyttäjä pääsee tutustumaan koko palvelun sisältöön. Ilmaisen kokeilujakson aikana voi perua tilauksen milloin tahansa ilman kuluja. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti kuukausimaksullisena, ellei käyttäjä ole peruuttanut tilausta.

Ilmaisen kokeilujakson lunastaminen edellyttää luottokortin tai muun hyväksytyn maksutavan liittämistä käyttäjätiliin. Tämä on tavanomainen käytäntö monissa suoratoistopalveluissa, ja se helpottaa jatkuvuuden tarjoamista kokeilujakson päätyttyä.

Kun aktivoit itsellesi ilmaisen kokeilujakson, näet samalla, minkähintainen palvelu tulee olemaan kokeilun jälkeen. Ilmaista kokeilua ei ole tarjolla jatkuvasti, joten tarjouksia kannattaa seurata, milloin HBO tarjous on voimassa.

On hyvä tietää, että silloin tällöin ulkopuoliset palveluntarjoajat, kuten vaikkapa Elisa tai muu taho, tarjoavat etuja asiakkailleen. Tällaisia etuja on esimerkiksi HBO Max tarjouskoodi tai kahden viikon ilmaiskokeilu. Jos saat omalta palveluntarjoajaltasi vastaavan edun, se kannattaa tietysti hyödyntää. Palvelua ei kuitenkaan ole pakko tilata, mikäli ohjelmatarjonta ei miellytäkään.

Max banneri

HBO Max peruutus - Milloin ja miten tilaus tulee peruuttaa?

HBO Maxin tilauksen peruuttaminen on helppoa ja nopeaa. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa tilausjakson aikana, kuitenkin vähintään 24 tuntia ennen kuin ilmainen kokeilujakso päättyy. Mikäli tilaus peruutetaan ennen kokeilujakson päättymistä, käyttäjältä ei veloiteta maksuja. Jos tilauksen peruuttaa kokeilujakson jälkeen, palvelu pysyy käytettävissä jo maksetun tilausjakson loppuun asti, mutta uusia maksuja ei enää veloiteta.

Peruutuksen jälkeen pääsy palveluun päättyy heti, mikäli kokeilujakso on päättynyt. Jos olet peruuttanut tilauksen kokeilujakson aikana, pääsy palveluun päättyy kokeilujakson lopussa. Saat siis joka tapauksessa katsella ohjelmia aina kokeilujakson loppuun saakka.

Yhteenveto

HBO Max on saanut positiivista palautetta suomalaisilta käyttäjiltä, ja se tarjoaa laadukasta sisältöä monipuolisesti eri genreistä. Ilmainen kokeilujakso mahdollistaa palvelun kattavan testaamisen ennen sitoutumista kuukausimaksulliseen tilaukseen. Lisäksi HBO Maxin tilauksen peruuttaminen on helppoa ja joustavaa, kunhan muistat peruuttaa tilauksen ajoissa.

Ilmainen kokeilu on HBO Max tarjous vain uusille asiakkaille eli sitä ei voi hyödyntää enää sen jälkeen, kun olet jo ollut palvelun asiakkaana.

Tutustu HBO Maxin laajaan sisältövalikoimaan ja hyödynnä ilmaista kokeilujaksoa, jotta voit itse arvioida, onko palvelu sinulle sopiva. HBO Maxin ansiosta voit nauttia monista suosituista sarjoista, elokuvista ja muista ohjelmista kätevästi yhden palvelun kautta. Ilmaiseen kokeilujaksoon kuuluu koko HBO Maxin tarjonta eli pääset katselemaan kaikkea tarjolla olevaa viihdettä.

HBO Maxin tarjontaa voit katsella niin monella laitteella kuin haluat. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että suoratoistoja voi tehdä samanaikaisesti vain tietyn määrän kerrallaan. Yhtäaikaisten suoratoistojen määrää on rajoitettu turvallisuussyistä.

Usein kysytyt kysymykset

Max on suoratoistopalvelu, joka yhdistää HBO Maxin sisällön Warner Brosin, Cartoon Networkin ja DC-universumin tarjontaan. Palvelu tarjoaa myös liveurheilua sekä TV5:n, Discoveryn ja TLC:n kaltaisia kanavia. Lisäksi Max näyttää kokonaan Pariisin olympialaiset 2024 kaikilla tilauksilla.

Max tarjoaa monipuolisemman sisällön kuin HBO Max, mukaan lukien paremman personoinnin ja tehokkaamman hakutoiminnon. Palvelu sisältää laajemman valikoiman ohjelmia, kuten true crimea, dokumentteja, reality-ohjelmia, ruokaohjelmia, perheviihdettä ja asumisohjelmia. Lisäksi Max tarjoaa liveurheilua.

Kyllä, kaikki HBO Maxin tilaajat saavat automaattisesti pääsyn Maxiin ilman lisäkustannuksia.

Maxin voi tilata verkkosivuilta tai suurimmista sovelluskaupoista. Palvelu on saatavilla myös eri palveluntarjoajien kautta. Tilaa täältä helposti

Max on saatavilla Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla sekä Yhdysvalloissa. Euroopassa palvelu on saatavilla esimerkiksi Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Latinalaisessa Amerikassa palvelu kattaa muun muassa Brasilian, Argentiinan ja Meksikon. Yhdysvalloissa Max on käytettävissä myös Amerikan Samoalla, Guamilla ja Puerto Ricossa.

Max toimii useilla eri laitteilla, kuten puhelimilla, tableteilla, tietokoneilla, televisioilla, suoratoistosoittimilla, digibokseilla ja pelikonsoleilla. Esimerkkejä yhteensopivista laitteista ovat:

  • Amazon Fire TV
  • Android TV
  • Apple TV
  • LG Smart TV (tietyissä maissa)
  • PlayStation (tietyissä maissa)
  • Roku (vain Ranskassa)
  • Samsung TV
  • Vodafone TV (tietyissä maissa)
  • Xbox (tietyissä maissa)
 

HBO Nordic ja HBO Max ovat molemmat WarnerMedian omistamia suoratoistopalveluja. Eroina ovat sisältö, käyttöliittymä ja markkinat. HBO Max on korvannut HBO Nordicin monissa maissa, mukaan lukien Suomessa, tarjoten laajemman sisältövalikoiman ja parannelun käyttökokemuksen.

 

Kyllä, HBO Max on saatavilla Suomessa ja se on korvannut aiemman HBO Nordic -palvelun.

 

Saat HBO Maxin televisioon lataamalla HBO Max -sovelluksen älytelevision sovelluskaupasta tai käyttämällä suoratoistoa tukevaa laitetta, kuten Chromecastia, Apple TV:tä tai pelikonsolia, jossa on HBO Max -sovellus.

 

HBO Max mahdollistaa samanaikaisesti katsomisen kolmella eri laitteella yhdellä tilauksella.

Kyllä, HBO Maxin tilillä voi olla enintään viisi erillistä käyttäjäprofiilia, ja kolme laitetta voi katsoa sisältöä samanaikaisesti. Eli kaksi ihmistä voi ehdottomasti katsoa eri ohjelmia eri laitteilla samaan aikaan.

HBO Max on yhdysvaltalainen suoratoistopalvelu, ja se on osa HBO:ta, joka on myös yhdysvaltalainen kaapelitelevisioverkko.

HBO Max tarjoaa laajan valikoiman viihdettä, joka kattaa paitsi HBO:n omat suositut sarjat ja elokuvat, myös monia muita TV-suosikkeja ja menestyselokuvia. Palvelu sisältää lisäksi Maxin omia alkuperäistuotantoja, jotka ovat katsottavissa vain HBO Maxissa. Vaihtoehtoja on yli 10 000 tunnin edestä, joten tarjonnasta löytyy jotakin kaikille, olipa kyseessä sitten lapsiperhe tai aikuiset eri ikäluokista.

Kyllä. Kokeilujakson voi peruuttaa. Kun peruutat sen ennen kokeilujakson päättymistä, varsinainen tilaus ei ehdi alkaa eikä sinulta veloiteta mitään. Kokeilujakso tulee peruuttaa viimeistään 24 tuntia ennen kokeilujakson päättymistä.

Max tuo yhteen kaikki suosikkisi HBO Maxilta – mukaan lukien Warner Bros., Cartoon Network ja DC-universumi – sekä odotettua liveurheilua ja huippukanavia kuten TV5, Discovery ja TLC. Lisäksi näet Pariisin olympialaiset 2024 kokonaan kaikilla Max-tilauksilla!