MTV Katsomon toukokuun viihdekattauksen esittely

MTV Katsomo banneri 2

Alkuperäissarjat – Kymmenen Klassikkosarjaa

MTV Katsomon toukokuussa julkaistaan kymmenen alkuperäissarjan ensimmäiset tuotantokaudet. Näitä ovat muun muassa Roba, Onnela, Hotel Swan Helsinki, Sunnuntailounas ja Aallonmurtaja. Sarjojen kaikki jaksot julkaistaan kerralla, joten katsojat pääsevät nauttimaan kokonaisista kausista ilman odottelua.

Rantabaari – Kuudes Kausi Alkaa Kesäkuussa

Kesäkuun alussa (3.6. lähtien) alkaa Rantabaarin kuudes kausi. Sarjan uudet jaksot ovat katsottavissa maksutta maanantaista torstaihin. Tarjolla on jälleen rakkautta ja draamaa kesän kuumimmilla rannoilla, kun Alissa palaa aiheuttamaan ongelmia ja hahmot kohtaavat elämänsä myrskyjä.

Sarjavinkit – Draamaa ja Realityä

  • Valheet ja viettelijät (alkaa 9.5.): Klassikkoromaaniin perustuva draamasarja nuorista ex-rakastavaisista, jotka juonittelevat Pariisissa.
  • Kunnes kuolema meidät erottaa (alkaa 19.5.): Islantilainen draama, jossa vauva-arkeen väsynyt säveltäjä kaipaa entistä elämäänsä ja saa yllättävää apua.
  • Kolmiodraama Australia (alkaa 21.5.): Australialainen reality, jossa kuusi sinkkua tutustuu kumppaniehdokkaisiinsa tekstiviesteillä ja puheluilla.

Dokumentit ja Star Wars -elokuvat

  • Murhaoikeudenkäynti TikTokissa (3.5.): Zara McDermott tutkii opiskelijoiden murhaa ja sen herättämää valtavaa kiinnostusta TikTokissa.
  • Incel – naisvihaa ja väkivaltaa (17.5.): Dokumentti incel-kulttuurista, sen kasvusta ja vaikutuksista.
  • Star Wars -elokuvat (31.5. – 3.6.): Touko-kesäkuun vaihteessa katsottavissa neljä Star Wars -elokuvaa.

Kotimainen viihde – Stand-Upia ja Talk Show

  • Komediaklubi (alkaa 24.5.): Jaakko Saariluoman isännöimä stand-up -show tuo lavalle Suomen tunnetuimmat koomikot.
  • Joonas Nordman Show: Grillikausi (alkaa 24.5.): Joonas Nordman grillaa suomalaisia julkkiksia tulisilla hiilillä.

Lue meidän arvostelu palvelusta MTV Katsomo

Suosittuja artikkeleita:

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tarjoaa ennennäkemättömän laajan kattauksen sisältöjä viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun. 

Eturivin paikan koko MTV:n ohjelmakattaukseen tarjoavat MTV Katsomo+ -tilaukset, joilla näet MTV-alkuperäissarjoja, MTV:n ohjelmia ennakkoon sekä kansainvälistä draamaa ja reality-ohjelmia.