MTV Katsomo – Heinäkuun uutuudet

Kesä ja lomapäivät ovat täydellinen aika rentoutua ja nauttia uusista sarjoista sekä dokumenteista. MTV Katsomo tarjoaa heinäkuussa monipuolisen kattauksen maksutonta katsottavaa, joka sisältää kansainvälisiä rikos- ja draamasarjoja, mielenkiintoisia dokumentteja ja viihdyttävää realityä. Tässä katsaus heinäkuun parhaisiin uutuuksiin.

Kansainvälisiä huippusarjoja

The Rookie

1.7. Supersuosittu amerikkalainen draamasarja ”The Rookie” palaa viidennen tuotantokauden jaksoin. Sarja seuraa John Nolania, joka aloittaa poliisiuransa myöhemmällä iällä, tuoden uutta näkökulmaa lainvalvontaan.

Täydellinen kesä

1.7. & 19.7. Norjalainen komediasarja ”Täydellinen kesä” palaa yhdeksännen ja kymmenennen kauden jaksoin. Sarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa, tai heistä huolimatta, tarjoten paljon naurua ja lämpöä.

Kauneutta hinnalla millä hyvänsä

3.7. Dokumenttisarjassa ”Kauneutta hinnalla millä hyvänsä” Olivia Attwood tutkii Z-sukupolven intohimoa kosmeettisia toimenpiteitä kohtaan. Sarja tarjoaa silmiä avaavan katsauksen nykypäivän kauneusihanteisiin ja niiden vaikutuksiin.

Murhaklubi ratkaisee

9.7. Murhamysteerisarja ”Murhaklubi ratkaisee” perustuu Robert Thorogoodin menestysromaaniin. Sarjassa ystäväkolmikko yrittää selvittää, kuka murhasi Judithin naapurin, tarjoten jännittäviä hetkiä ja käänteitä.

Midsomerin murhat

14.7. Rikosylikomisario Barnaby palaa selvittämään synkkiä murhia kauniissa Midsomerin kylissä. Suosittu brittisarja tarjoaa nyt katsottavaksi 19. tuotantokauden.

Bali 2002

18.7. Australialainen draamasarja ”Bali 2002” perustuu tositapahtumiin ja kuvaa lokakuun 2002 terrori-iskuja Balilla. Sarja kertoo lomailijoiden kokemuksista keskellä kaaosta ja selviytymistaistelusta.

Suurmestari Ruotsi

19.7. Ruotsalainen versio ”Suurmestari”-sarjasta tarjoaa jälleen hauskoja ja hullunkurisia tehtäviä kilpailijoilleen. Heinäkuussa katsottavissa on sarjan 7. kausi, joka lupaa paljon naurua ja viihdettä.

Harry Wild

31.7. Jane Seymourin tähdittämä ”Harry Wild” kertoo eläkkeelle jääneestä englannin kielen professorista, joka alkaa ratkoa rikoksia poliisipoikansa harmiksi. Sarjan toinen kausi tarjoaa jännitystä ja terävää huumoria.

Reality- ja Dokumenttitärpit

Ensitreffit alttarilla Australia

11.7. Suosittu realitysarja ”Ensitreffit alttarilla Australia” palaa uusilla jaksoilla. Ohjelmassa seurataan, kuinka naiset ja miehet valmistautuvat häihin ja kokevat suuria tunteita alttarilla.

Ensimmäinen orgasmini

25.7. Yewande Biala, joka tuli tunnetuksi Love Island UK, tutkii orgasmin salaperäistä maailmaa dokumenttisarjassa ”Ensimmäinen orgasmini”. Hän yrittää saavuttaa orgasmin ensimmäistä kertaa itsekin, tarjoten katsojille rehellisen ja intiimin katsauksen aiheeseen.

Yhteenveto

Heinäkuun tarjonta MTV Katsomossa on monipuolinen ja laadukas, tarjoten jokaiselle jotakin. Kansainväliset huippusarjat, mielenkiintoiset dokumentit ja viihdyttävät realitysarjat tekevät kesäpäivistä nautinnollisempia ja tarjoavat täydellistä viihdettä lomalle.

Suosittuja artikkeleita:

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tarjoaa ennennäkemättömän laajan kattauksen sisältöjä viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun. 

Eturivin paikan koko MTV:n ohjelmakattaukseen tarjoavat MTV Katsomo+ -tilaukset, joilla näet MTV-alkuperäissarjoja, MTV:n ohjelmia ennakkoon sekä kansainvälistä draamaa ja reality-ohjelmia.