Hostinger arvostelu 2024 – paras hinta-laatusuhde

Hostinger arvostelu

Hostinger tarjoaa webhotellipalveluita, jotka on suunniteltu helpoiksi aivan jokaiselle. Hostingerin tehtävänä on tuoda menestystä kaikille käyttäjille, tarjoamalla käyttäjilleen ajantasaista palvelintekniikkaa ja ammattimaista tukea missä sitä ikinä tarvitaankaan.

Tarvitsitpa siis webhotellia omalle nettisivullesi, verkkokaupallesi tai vaikkapa Minecraft serverillesi, onnistuu kaikki helposti ja nopeasti Hostingerin kautta.

Hostingerin tarjoamat palvelut

Hostinger tarjoaa asiakkailleen webhotellien lisäksi myös ammattimaisen yrityssähköpostin, sekä domainin.

Hostinger wehbotelli paketit

Hostinger tarjoaa käyttäjilleen lukuisia eri webhotelli-paketteja, joista riittää valinnanvaraa niin aloittelijalle kuin myös pienille ja keskisuurille yrityksille. Saatavilla on perinteisen webhotellin lisäksi myös esimerkiksi Minecraft Hosting, VPS-virtuaalipalvelin, CyberPanel VPS- webhotelli, jaettu Webhotelli, pilvipalvelu sekä cPanel webhotelli. Etkö tiedä, mikä olisi sinulle paras webhotelli? Ei hätää, sillä Hostingerin ammattitaitoinen henkilöstö auttaa myös pakettien valinnassa mielellään. 

Hostinger jaettu webhotelli

Single-Webhotelli

Single-Webhotelli-paketti on mukautettu sopimaan etenkin aloittelijan tarpeisiin. Paketti sisältää kokonaisuudessaan 1 verkkosivuston, 30 GB tallennustilaa, 10000 kävijää kuukausittain sekä yhden postilaatikon. Tilaukseen sisältyy myös ilmainen SSL, ympärivuorokautinen tuki sekä lukuisia muita lisäominaisuuksia. 

Hinta: alkaen 1,99 eur/kk

Premium-Webhotelli

Hostingerin Premium-Webhotelli-paketti on täydellinen paketti henkilökohtaisille verkkosivuille. Se sisältää yhteensä 100 sivustoa ja 100 GB tallennustilaa. Pakettiin sisältyy lisäksi 25 000 kuukausittaista verkkosivukävijää, ilmainen sähköposti, maksuton domain sekä rajattomasti siirtonopeutta. 

Hinta: alkaen 2,99 eur/kk

Business-Webhotelli

Etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu Business-Webhotelli-paketti pitää sisällään kaikki Hostingerin tarjoamat lisäominaisuudet, sekä mahdollistaa vilkkaammankin nettisivun hostaamisen. Pakettiin kuuluu yhteensä 100 sivustoa, 200 GB tallennustilaa, 100000 kävijää kuukausittain, sähköposti, domain sekä WordPress hallinnointi. 

Hinta: alkaen 5,99 eur/kk

Pilvipalvelut

Hostinger Pilvipalvelu

Hostinger tarjoaa myös suurempia paketteja pilvipalvelimien teholla, kuitenkin säilyttäen webhotellien yksinkertaisuuden. Mikäli siis tarvitset webhotellillesi yhä enemmän tallennustilaa ja tehoja, on pilvipalvelu siihen oiva ratkaisu. 

Pilvipalveluita Hostingerilla on tarjota kolmessa eri paketissa – Cloud StartupCloud Professional sekä Cloud Enterprise

  • Cloud Startup -paketti pitää sisällään 300 sivustoa, yhteensä 200 GB tallennustilaa sekä 3 GB RAM- muistia. Pakettiin sisältyy myös ilmainen sähköposti, domain, SSL- varmenne sekä CDN.
  • Hieman suurempi Cloud Professional -paketti tarjoaa käyttäjälleen jopa 300 sivustoa, 250 GB tallennustilaa sekä 6 GB RAM- muistia. 
  • Suurin ja kattavin Cloud Enterprise -paketti pitää sisällään lukemattomia ominaisuuksia, sekä huimat 300 GB tallennustilaa yhdessä 12 GB RAM- muistin kanssa. Pilvipalveluiden pakettien valinta siis riippuukin lähinnä tarvittavasta tallennustilasta ja käyttötarkoituksesta. 

WordPress -webhotellit

Hostinger WordPress Webhotelli

Olitpa sitten ammattilainen tai aloittelija, Hostingerin WordPress -webhotellipaketit ovat yksinkertaisia ja helppoja käyttää. Tarjottavana Hostingerilla ei ole pelkästään edullisia ja laajoja paketteja, vaan myös vahvaa ammattitaitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Hostinger osallistuu aktiivisesti WordPressin kooditietokannan kehittämiseen. Tämän ansiosta Hostingerilla on tarjota myös erityinen, WordPressille omistautunut tiimi. Tiimin jäsenet ovat kokeneita alan ammattilaisia, jotka auttavat asiakkaita WordPressin rakentamisessa 24/7. 

Hostingerilla on tarjota käyttäjilleen neljä eri WordPress webhotelli- pakettia:

Paketit eroavat toisistaan etenkin tallennustilan ja kuukausittaisten vierailijoiden mukaan. Esimerkiksi edullisimmassa Single WordPress -paketissa tallennustilaa sisältyy vain 30 GB, kun taas suurempaan WordPress Pro -pakettiin tallennustilaa sisältyy jopa 200 GB. Kuten siis Hostingerin muutkin paketit, myös WordPress -paketit on suunniteltu ajatellen jokaista asiakasta ja kaikkia tarpeita.

cPanel webhotelli

Hostinger cPanel Webhotelli

Käyttäjäystävällinen cPanel on ohjauspaneeli, joka yksinkertaistaa ja helpottaa verkkosivuston sekä palvelimen hallintaa. Sen avulla voidaan järjestellä verkkosivuston tiedostoja, luoda MySQL- tietokantoja, hallita verkkotunnuksia sekä sähköpostitilejä ja suorittaa muita hallinnointitoimintoja. cPanel siis tekee verkkosivun hallinnasta tehokkaampaa ja käyttäjäystävällisempää, eikä servereiden hallinnointia suositella edes tehtäväksi ilman hallintapaneelia. 

Hostinger tarjoaa kaksi eri cPanel -pakettia – cPanel Hosting Silverin, sekä cPanel Hosting Goldin

  • cPanel Hosting Silver tuo mukanaan 50 verkkosivua, 30 GB levytilaa sekä jopa 1 TB kaistannopeuden. Pakettiin sisältyy myös rajattomat MySQL- tietokannat, rajattomat FTP- käyttäjät sekä esimerkiksi DDoS -suojaus. Kuukausihinta cPanel Hosting Silverille on 1,75 euroa kuukaudessa. 
  • cPanel Hosting Gold sisältää 1 TB kaistannopeuden lisäksi 100 verkkosivua, sekä 50 GB levytilaa. Tilaukseen mukana tulee tietenkin myös rajattomat MySQL- tietokannat, rajattomat FTP-käyttäjät, DDoS- suojaus, automaattiset varmuuskopiot sekä lukuisia muita lisäosia. Paketin kuukausihinta on edullisempaa pakettia hieman korkeampi, noin 2,95 euroa kuukaudessa. 

Huippulaatuiset VPS- virtuaalipalvelimet

Hostinger VPS-virtuaalipalvelin

Mikäli etsit parhaita virtuaalipalvelimia erityisellä vakaudella ja suorituskyvyllä, on VPS- virtuaalipalvelimet siihen oikea valinta! Hostingerin palvelimia pyörittävät Intel Xeon prosessorit, jotka toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. 

Jopa 100 Mb/s:n verkkoyhteys takaa saumattoman ja toimivan sivustokokemuksen, joka auttaa sivustoasi menestymään kovassa kilpailussa. 

Erilaisia VPS- paketteja on Hostingerilla tarjottavana yhteensä jopa kahdeksan. Näiden kahdeksan eri paketin hintaluokat vaihtelevat aina 3,95–65,99 euron kuukausimaksuissa, riippuen täysin paketista. 

  • Edullisin VPS 1 -paketti sisältää yhden ytimen, 1 GB keskusmuistia, 20 GB levytilaa sekä 1 TB liikennettä.
  • Suurin VPS 8 -paketti puolestaan sisältää jopa 8 ydintä, 16 GB keskusmuistia, 250 GB levytilaa sekä 12 TB liikennettä.

Näiden pakettien väliltä jokainen löytää varmasti sen itselleen sopivan, sillä vaihtoehtoja on monia! Kaikki paketit sisältävät myös 24/7/365 tuen, joka auttaa vaikeimmissakin tilanteissa vuoden jokaisena päivänä.

Hostinger Minecraft server

Hostinger Minecraft-serverin webhotelli

Minecraft peliserverin pystyttäminen on Hostingerilla tehty erittäin helpoksi; valitse vain sopiva paketti ja palaa nopean asennuksen jälkeen pelin pariin vain muutamassa minuutissa. 

Minecraft- servereitä on saatavilla erilaisien pakettien muodossa. Mieti pakettia valitessasi mahdollisia serverin tavoitteita ja tarpeita. Jos mielessäsi on pienen serverin hallinnoiminen pienellä peliporukalla, soveltuu tähän myös hieman edullisempi ja pienempi paketti. Mikäli et ole täysin varma paketin valinnasta, auttaa Hostingerin asiantunteva tiimi mielellään myös tässä. 

  • Minecraft Hosting -pakettien kuukausihinnat ovat paketista riippuen noin 8,95 – 65,99 euron välillä. 

Yrityssähköposti

Hostinger Yrityssähköposti

Hostinger tarjoaa palveluna myös sähköpostihotellia projekteillesi. Henkilökohtaisen verkkotunnuksen käyttäminen yrityssähköpostissa antaa asiakkaillesi ammattitaitoisen ja hyvän vaikutelman.

Tällä hetkellä Hostinger tarjoaa yrityssähköposteille kahta tilausta – Business Starterin, sekä Business Premiumin

  • Business Starter -paketti pitää sisällään 10 GB sähköpostitilaa, sekä 50 sähköpostitiliä. Lisäksi pakettiin sisältyy myös antivirustarkistus, kehittynyt anti-spam sekä yhteensä 5000 sähköpostia päivittäin. Hintaa kyseisellä paketilla on vain 0,99 eur/kuukaudessa. 
  • Tallennustilaltaan ja lisäominaisuuksiltaan laajempi Business Premium -paketti taas sisältää 30 GB tallennustilaa, 50 sähköpostitiliä, 50 välityssääntöä, antivirustarkistuksen yhdessä kehittyneen anti-spam- toiminnon kanssa, 5000 sähköpostia päivittäin sekä pilveen pohjautuvan infrastruktuurin. Business Premium -paketin kuukausimaksu on 2,49 eur/kk. 

Domain

Hostinger domainit

Hostingerin kautta myös domainin hankkiminen on helppoa, yksinkertaista ja edullista. Domain on verkkosivusi osoite internetissä, jonka avulla ihmiset löytävät sinut kaikkien muiden sivujen joukosta. 

Hostinger tarjoaa domaineja lukuisilla eri päätteillä, kuten suosituilla .info-, .online-, .com-, ja .net -päätteillä. Hinnat ovat myös erittäin edulliset, sillä .com -päätteen voit lunastaa itsellesi Hostingerin kautta vain 8,99 euron vuosihintaan. 

Plussat

Miinukset

Yhteenveto

Hostinger tarjoaa paljon erilaisia palveluita, kuten webhotellin, domainin sekä yrityssähköpostin. Palveluista on saatavilla myös lukuisia eri tilausvaihtoehtoja, joiden joukosta löytyy pakettiratkaisu varmasti aivan jokaiselle. 

Edulliset hinnat, ammattitaitoinen henkilöstö sekä suuri valinnanvapaus tekevät Hostingerista etenkin hinta-laatusuhteeltaan loistavan palveluntarjoajan. Jos etsit siis loistavia webhotelli kokemuksia, on Hostinger varmasti kokeilemisen arvoinen!

Usein kysytyt kysymykset

Ilmaisen domainin saat monien pakettien mukana. Näitä paketteja ovat esimerkiksi Premium-Webhotelli, sekä Business-Webhotelli.

SSL- sertifikaatin avulla saadaan salattua yhteys nettisivulla kävijän ja palvelimen välillä. Näin ulkopuoliset henkilöt eivät pääse katselemaan sivuilla annettuja tietoja, kuten esimerkiksi henkilö- ja pankkitietoja.

SSL- sertifikaatti sisältyy myös Hostingerin edullisimpiin paketteihin, jolloin verkkosivusi ja sivuston käyttäjät ovat turvassa.

Hostingerilla on käytössä 30 päivän tyytyväisyystakuu, joten voit huoletta kokeilla palvelua. Jos et olekaan tyytyväinen palveluun, palautetaan rahasi sinulle pikimmiten. Pääset myös lukemaan asiakkaiden jättämiä Hostinger kokemuksia verkkosivuilta, sekä esimerkiksi Trustpilotin kautta.

Hostingerilla ei valitettavasti vielä tällä hetkellä ole tarjota asiakaspalvelua suomeksi. Voit kuitenkin esittää kysymyksesi millä tahansa kielellä, ja asiantunteva tiimi yrittää ratkaista ongelmasi esimerkiksi kääntäjän avulla.