GetResponse arvostelu ja kokemuksia (2024)

GetResponse Arvostelu

Tutustu tehokkaisiin automaatio-ominaisuuksiin, tekoälyavusteiseen sisällöntuotantoon, monipuolisiin integraatioihin ja kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Opi, miten GetResponse voi tehostaa sähköpostimarkkinointiasi, parantaa käyttäjäkokemusta ja tukea liiketoimintasi kasvua.

Mikä on GetResponse?

GetResponse on markkinoinnin automaatioalusta, joka mahdollistaa arvokkaan markkinointilistan luomisen potentiaalisista asiakkaista, kumppaneista ja asiakkaista. Tämän avulla voit kehittää suhteita heihin ja rakentaa vastaanottavaisen ja tuottoisan asiakaskunnan. Sen toimitettavuusaste on 99,5 %, varmistaen että viestisi saavuttavat määränpäänsä.

GetResponse mahdollistaa yhteyksien lisäämisen, kontaktien hallinnan, olemassa olevien kontaktien tuonnin ja GetResponse-tilin integroimisen muiden palveluiden kanssa toistuvia tuontitoimintoja varten. Voit kasvattaa kontaktien listojasi ja pitää asiakastiedot ajan tasalla laskeutumissivujen ja lomakkeiden avulla sekä hyödyntää sosiaalisen median työkaluja, jotka tarjoavat helpon tavan hyödyntää sosiaalisen suosittelun listanrakennusvoimaa.

Markkinointikampanjoiden suunnittelu ja myynnin hallinta onnistuu käyttämällä vetämällä ja pudottamalla toimivaa uutiskirjeeditoria valmiiden mallien kanssa. Voit myös suunnitella oman mallisi tai käyttää HTML-editoria. Automaattivastaajien avulla voit seurata automaattisesti asiakkaita tarjoten tietoa, tarjouksia ja kaikenlaisia ystävällisiä viestintöjä. Konversiofunnelin avulla voit myydä enemmän tuotteita, hallita ja kehittää online-myyntiä. GetResponse-konversiofunneli on sähköpostimarkkinointiohjelmisto, joka auttaa sinua edistämään ja myymään tuotteita verkossa, löytämään potentiaalisia ostajia, rakentamaan kontaktien listojasi, pitämään asiakkaasi ja parantamaan myyntituloksia.

Voit luoda automaatiovirtoja, jotka heijastavat asiakkaidesi kokemuksia. Tämä skaalautuva työkalu mahdollistaa asiakkaiden vastaanottaa viestejä heidän toimiensa perusteella ja palkita heidän sitoutumisensa. Voit myös testata markkinointistrategioitasi A/B-testauksen avulla uutiskirjeissä ja laskeutumissivuilla.

Tulosten analysointi ja uusien strategioiden suunnittelu on mahdollista etsimällä kontakteja ja luomalla rajoittamattomia segmenttejä tiettyjen demografisten ja asiakaskäyttäytymiskriteerien perusteella. Voit hyödyntää analytiikkatyökaluja, jotka mahdollistavat kohdennettujen tarjousten luomisen konversioasteiden parantamiseksi.

GetResponse:n tärkeimmät ominaisuudet

Plussat

Miinukset

GetResponse-sähköpostimarkkinointi ohjelma

GetResponse on tehokas sähköpostimarkkinointityökalu, joka tarjoaa älykkäitä automaatio-ominaisuuksia. Kampanjoiden pystyttäminen on erittäin helppoa, ja GetResponse tukee sinua jokaisessa vaiheessa. Tarjolla on runsaasti malleja sähköposteille, laskeutumissivuille, suppiloille ja lomakkeille, vaikka jotkin niistä kaipaavatkin päivitystä. Arvostan erityisesti helppoa integraatiota analytiikkaan ja muihin ohjelmistoihin. Hinnoittelu on kilpailukykyistä, ja liiketoiminnan kasvaessa palvelun skaalaaminen on vaivatonta.

Vuonna 1998 Puolassa perustetun yrityksen alkuperäinen keskittyminen oli e-uutiskirjeiden lähettämisen helpottamisessa. Viime vuosina GetResponse on kuitenkin muuttanut merkittävästi painopistettään — tuote pyrkii nyt olemaan enemmän ’kaikki yhdessä’ -ecommerce ja online-markkinointiratkaisu, eikä ’perinteinen’ sähköpostimarkkinointityökalu.

GetResponse hinnat

Uudet tekoälytyökalut GetResponsessa

GetResponse on äskettäin lisännyt uusia tekoälytyökaluja, jotka helpottavat e-uutiskirjeiden nopeaa luomista.

Tekoälyn voimalla toimiva aihegeneraattori

Tämä työkalu luo sähköpostien aiheita valitsemiisi avainsanoihin perustuen, tarjoten viisi ehdotusta valittavaksi. Valitun aiheen voi jättää sellaisenaan tai muokata GetResponse-sähköpostieditorissa.

AI Sähköpostigeneraattori

Open AI:n ChatGPT-4-teknologiaa hyödyntävä työkalu luo koko sähköpostin kopion, asettelun ja suunnittelun perustuen antamiisi ohjeisiin.

AI Automaattivastaajageneraattori

Tämä uusi työkalu mahdollistaa nopean toimialakohtaisten automaattivastaajaviestien luomisen tilaajillesi, jälleen käyttäen ChatGPT-4-teknologiaa.

Automaattivastaajat

Automaattivastaajat ovat e-uutiskirjeitä, jotka lähetetään tilaajillesi valitseminasi aikaväleinä. GetResponse tarjoaa erittäin kattavan automaattivastaajatoiminnallisuuden, mikä on yksi sen myyntivaltteja.

Markkinoinnin Automaatiotyökalut

GetResponse tarjoaa perinteisten ’tiputus’-tyylisten automaattivastaajien lisäksi monimutkaisemman vaihtoehdon sähköpostien automaattiseen sekvensointiin, kutsuttuna ’Markkinoinnin Automaatio’. Tämä ominaisuus mahdollistaa automaatiovirtojen luomisen vetämällä ja pudottamalla editorissa.

Jakotestaus

Jakotestauksessa lähetetään variantteja e-uutiskirjeistäsi osalle tilaajalistasi, seurataan kunkin suorituskykyä ja lähetetään ’paras’ versio lopuille listastasi. GetResponse mahdollistaa jakotestien suorittamisen jopa viidellä eri otsikolla TAI sisältövariantilla.

Tämä yhteenveto ja uudelleennimettyjen väliotsikoiden käyttö tarjoavat selkeän ja tiivistetyn kuvauksen GetResponse-palvelun ominaisuuksista, tekoälytyökaluista, automaattivastaajista, markkinoinnin automaatiosta ja jakotestauksesta, mikä tekee siitä sopivan vertailuartikkeleihin.