Apteekkiplus kokemuksia 2024

Apteekkiplus

Apteekkiplus on suomalainen apteekki, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluita sekä verkkokaupassa että lentokenttämyymälässä. 

Apteekkiplus on osa Apteekkiliiton verkkopalveluverkostoa ja sen toiminta on laillista ja luotettavaa. Tässä artikkelissa kerromme Apteekkiplus kokemuksia ja tarkastelemme erityisesti reseptituotteiden tilaamista verkosta sekä lentokenttämyymälän palveluita. Käsittelemme tietoja vain Fimean, Lily-blogista, Apteekkiplus.fi -sivustolta ja Apteekkiplus Facebook -sivulta.

Yrityksen kuvaus

Apteekkiplus on suomalainen apteekkiketju, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita apteekkituotteita ja palveluita niin verkossa kuin fyysisessä myymälässään. Apteekin verkkokauppa on osa laillisia apteekin verkkopalveluita, joten asiakkaat voivat luottaa sen turvallisuuteen ja laatuun. Apteekkiplus toimii Helsingin lentoasemalla, jossa se tarjoaa monipuoliset palvelut niin matkustajille kuin henkilökunnallekin.

Plussat

Miinukset

Reseptituotteiden tilaaminen verkosta

Apteekkiplus-verkkokaupassa asiakkaat voivat tilata reseptituotteita helposti ja nopeasti. Asiakkaan tulee rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi ja kirjautua sisään, jotta hän voi tilata reseptilääkkeitä. Tilatut reseptituotteet toimitetaan asiakkaalle suoraan kotiin tai toimituspaikkaan, joka on valittu tilauksen yhteydessä.

Reseptituotteiden tilaaminen Apteekkiplus-verkkokaupasta on helppoa, ja asiakkaat voivat valita laajasta valikoimasta erilaisia lääkkeitä. Lääkkeiden tilaamiseen tarvitaan sähköinen resepti, joka on lähetetty Kanta-palveluun. Asiakkaan tulee antaa suostumus reseptitietojen käsittelyyn ja tarkistaa tilattavat lääkkeet ennen tilauksen tekemistä.

Apteekkiplus kokemuksia löytyy esimerkiksi Lily-blogin kirjoituksesta, jossa asiakas kertoo positiivisesta ja vaivattomasta reseptilääkkeiden tilaamisesta verkkokaupasta. Asiakas kehui erityisesti helppokäyttöistä verkkosivua ja nopeaa toimitusta.

Lentokenttämyymälä

Apteekkiplus’n lentokenttämyymälä sijaitsee Helsingin lentoasemalla ja tarjoaa monipuoliset palvelut niin matkustajille kuin henkilökunnallekin. Myymälästä löytyy laaja valikoima lääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, vitamiineja, kosmetiikkaa ja muita hyvinvointituotteita. Lentokenttämyymälän erikoisuutena on tarjota asiakkailleen mahdollisuus ostaa tuotteita ennen matkaa ja noutaa ne paluumatkalla, mikäli he eivät halua kuljettaa niitä mukanaan matkan aikana.

Lentokenttämyymälän palvelut ovat hyvin joustavia, sillä asiakkaat voivat esimerkiksi noutaa tilaamansa reseptilääkkeet myymälästä, mikäli heillä on sähköinen resepti. Lisäksi myymälästä on saatavilla matkustajille tarkoitettuja terveys- ja hyvinvointipalveluita, kuten matkailijan rokotukset ja matkailijan ensiapupakkaukset.

Apteekkiplus kokemuksia lentokenttämyymälästä löytyy esimerkiksi yrityksen Facebook-sivulta, jossa asiakkaat kehuvat erityisesti ystävällistä ja ammattitaitoista henkilökuntaa sekä laajaa tuotevalikoimaa.

Apteekkiplus kokemuksia

Yhteenveto

Apteekkiplus tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja monipuolisia palveluita sekä verkossa että fyysisessä myymälässä. Verkkokaupasta voi tilata reseptituotteita helposti ja nopeasti, ja asiakkaat voivat luottaa verkkokaupan turvallisuuteen ja laatuun. Lentokenttämyymälä tarjoaa matkustajille ja henkilökunnalle monipuoliset palvelut, kuten lääkkeiden ja hyvinvointituotteiden myynnin sekä matkailijan terveyspalvelut. Apteekkiplus kokemuksia on saatavilla esimerkiksi Lily-blogista ja yrityksen Facebook-sivulta, ja ne ovat pääosin positiivisia.

On tärkeää muistaa, että tässä artikkelissa käsitellyt tiedot on saatu vain Fimean, Lily-blogista, Apteekkiplus.fi -sivustolta ja Apteekkiplus Facebook -sivulta. Vaikka näiden lähteiden perusteella Apteekkiplus vaikuttaa luotettavalta ja laadukkaalta toimijalta, on aina hyvä tehdä omaa taustatutkimusta ja vertailla eri apteekkien tarjontaa ennen ostopäätöksen tekemistä.

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tarjoaa ennennäkemättömän laajan kattauksen sisältöjä viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun. 

Eturivin paikan koko MTV:n ohjelmakattaukseen tarjoavat MTV Katsomo+ -tilaukset, joilla näet MTV-alkuperäissarjoja, MTV:n ohjelmia ennakkoon sekä kansainvälistä draamaa ja reality-ohjelmia.