Listasimme nousevat suomalaiset verkkokaupat

Nousevat suomalaiset verkkokaupat

Verkkokauppojen suosio on ollut erityisessä nousussa viime vuosina, eikä merkkejä suosion laantumiselle ole havaittavissa. Tutustu alla olevan artikkelin avulla nouseviin suomalaisiin verkkokauppoihin, joilla on tarjota tuotteita aivan laidasta laitaan.

Finnish Design Shop

Finnish Design Shop logo

Finnish Design Shop on vuonna 2004 perustettu verkkokauppa, joka tarjoaa aitoa pohjoismaista designia. Maailman suurimman pohjoismaisen design verkkokaupan tarjontaa tähdittävät esimerkiksi Artek, Marimekko, Hay sekä Iittala.

Finnish Design Shopin verkkokaupasta löytyy tuotteita laidasta laitaan; aina huonekaluista tekstiileihin ja koriste-esineisiin. Finnish Design Shopin ideana onkin siis viedä pohjoismaista designia myös maailmalle, sillä verkkokaupasta toimitetaan tuotteita yli 180 eri maahan.

Finnish Design shopin outletista löydät pohjoismaista designia alennetuin hinnoin. Outletista on mahdollista löytää esimerkiksi valikoimasta poistuvia tuotteita, joita on saatavilla kuitenkin vain hyvin rajoitettu erä. Mikäli etsit siis aitoa pohjoismaista muotoilua alehinnoin, on Finnish Design Shopin outlet varmasti oikea paikka!

Finnish Design Shopin toimitusaika on hyvinkin nopea, vain 1–2 päivää. Verkkokaupan toimitus on myös ilmainen yli 100 euron tilauksille. Toimitusvaihtoehtoja on erittäin monta, ja paketit onkin mahdollista tilata muun muassa Postin, Budbeen, Kaukokiidon, UPS:n, DHL:n sekä FedExin kautta.

Kondomiverkkokauppa

Kondomiverkkokauppa logo

Kondomiverkkokaupasta tilaat kondomit helposti ja huomaamattomasti. Vuonna 2013 perustettu Suomalainen kondomituotteisiin erikoistunut verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman kondomeja, sekä muita oheistuotteita. Valikoimasta löytyy tunnetuimpien brändien, kuten Pasanten, Durexin, RFSU:n ja Sultanin lisäksi myös hieman tuntemattomampiakin valmistajia.

Hyvin suunnitellun verkkokaupan ansiosta tuotteet löytyvät jaoteltuina lukuisiin eri kategorioihin ja osioihin. Osioita löytyy aina esimerkiksi kondomien maun, koon, paksuuden, materiaalin ja värin perusteella. Verkkokauppa tarjoaakin suuremman valikoiman, kuin mitä apteekeista tai marketeista on mahdollista löytää.

Kondomiverkkokaupasta on kondomien lisäksi tilattavissa myös esimerkiksi liukuvoiteita, sheivaustarvikkeita sekä hierontaöljyjä. Verkkokaupasta on saatavilla myös säästöpakkauksia, joista riittää kumeja pidemmäksikin aikaa.

Kondomiverkkokaupasta tilatut tilaukset pyritään lähettämään postitse niin pian kuin mahdollista, useimmiten jo vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta. Tilausta tehdessä on mahdollista valita tilauksen toimitustavaksi kirjetoimitus, paketti valitsemaasi noutopisteeseen, Postin kotipaketti tai Matkahuollon lähellä paketti.

Jimms

Jimms logo

Jimms on erikoistunut etenkin tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokaupaksi. Jimmsin verkkokaupasta löytyykin kaikkea esimerkiksi pelaajille ja omaa tietokonetta rakentavalle harrastelijalle.

Verkkokaupan valikoimasta löytyy komponenttien ja viihde-elektroniikan lisäksi myös esimerkiksi pöytiä, tuoleja ja muita hieman suurempia tarvikkeita. Verkkokaupasta on mahdollista ostaa myös erilaisia lisenssejä, sekä esimerkiksi Windows- ohjelmistoja.

Jimmsin tilatut tuotteet pyritään toimittamaan 1–4 arkipäivän kuluessa, kuitenkin riippuen tilatuista tuotteista ja muun muassa niiden sen hetkisestä saatavuudesta.

Muumi Baby

Muumi Baby logo

Suomalaisesta Muumi Baby- verkkokaupasta vaippojen ja hoitotuotteiden tilaus käy nopeasti ja vaivatta. Verkkokaupan valikoima koostuu laadukkaista Muumi Baby- vaipoista, sekä Helmi Baby- hoitotuotteista. Kaikki verkkokaupan tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa turvallisista raaka-aineista.

Verkkokaupassa voit tilata Muumi Baby- vaippoja joko yksittäistilauksina, tai vaihtoehtoisesti helpottaa vaippa-arkea jatkuvalla kuukausitilauksella. Kuukausitilauksella vaipat toimitetaan automaattisesti kotiovelle juuri niin usein, kun sinä haluat. Tilauksessa on myös helposti vaihdettavissa tuotteiden toimitussykli, sekä esimerkiksi vaippojen koko lapsen kasvaessa.

Erilaisia vaippavaihtoehtoja on Muumi Baby- verkkokaupassa tilattavissa paljon. Newborn, Diapers ja Walkers vaippoja on tilattavissa eri kokoluokissa, sekä myös eri pakkauskoossa.

Verkkokaupasta voi vaippojen lisäksi tilata myös Helmi Baby- hoitotuotteita, kuten biohajoavat puhdistuspyyhkeet, suoja-alustat, käsidesipyyhkeet sekä ruokalaput.

Muumi Baby- verkkokaupan tilaukset lähetetään useimmiten 2–4 arkipäivän sisällä tilauksen vastaanotosta, ja kuljetusaika riippuu täysin kuljetuskumppanista. Eri kuljetustapoja Muumi Baby- verkkokaupalla ovat esimerkiksi Budbeen kotiinkuljetus, sekä Matkahuollon kotipaketti.

Slurp

Slurp logo

Slurp on vuonna 2014 perustettu kahvialan yritys, jonka tavoitteena on muuttaa kahvinkulutusta etenkin kestävämpään suuntaan. Yhdessä pienpaahtimoiden kanssa Slurp tarjoaa kuluttajille kestävästi tuotettuja, herkullisia laatukahveja sekä teetä.

Slurpin verkkosivuilta pääset tilaamaan kahvia suoraan kotiisi! Valittavana on neljä eri tilausvaihtoehtoa; SLURP original, SLURP rare, SLURP luomu sekä SLURP decaf. Kaikki tilaukset sisältävät korkealaatuisia vastapaahdettuja kahveja suomalaisilta pienpaahtimoilta.

Slurpin verkkosivuilta on mahdollista tilata myös yksittäisiä pienpaahtimoiden kahveja, joita löytyy valikoimasta erittäin runsaasti. Yksittäisiä kahveja on mahdollista tilata eri kokoisissa pakkauksissa, kuten 200 ja 400 gramman kokoisissa pusseissa. Yksittäiskahveissa myös jauhatuskarkeus on valittavissa yli kymmenestä vaihtoehdosta, joita ovat muun muassa papu-, presso-, pannu-, ja suodatinkahvi.

Slurpin verkkokaupan tilaukset lähetetään paahtimolta pääsääntöisesti noin 2–3 arkipäivän kuluessa tilauksesta, ja Postin kuljetusaika kahveilla on noin 2–4 arkipäivää. Tarkemmat paahtimokohtaiset toimitusajat löytyvät kuitenkin jokaisen kahvin yhteydestä.

Suosittuja artikkeleita: