Fixura kokemuksia ja arvostelu 2024

Fixura Arvostelu

Fixura tarjoaa 1000-20,000 euron lainoja 9,9% aloituskorolla ja 2-6vvuoden (24-72kk) maksuajalla. 

Lainapäätös tehdään heti ja rahat maksetaan 1-2 arkipäivän kuluessa tilille, kun lainanantaja sekä ottaja ovat hyväksyneet tarjouksen.

Fixura on lainapalvelu, joka tarjoaa yksityishenkilöille monipuolisia P2P lainavaihtoehtoja. P2P -lainat on varsin suosittu vaihtoehto perinteisille pankkilainoille. Fixuran palvelu perustuu innovatiiviseen vertaislainaamisen malliin, joka mahdollistaa suoran yhteyden lainanhakijoiden ja sijoittajien välillä. Tämä lähestymistapa tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja ja joustavia lainaehtoja lainanottajille.

Fixura toimii luotettavana välittäjänä, joka yhdistää lainanottajat ja sijoittajat, luoden molemmille osapuolille hyödyllisiä mahdollisuuksia. Heidän laaja valikoimansa P2P lainavaihtoehtoja varmistaa, että asiakkaat voivat valita juuri itselleen sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan.

Fixura tarjoaa helpon ja turvallisen tavan hankkia rahoitusta vertaislainaamisen avulla, luoden suoran yhteyden ihmisten välille rahoitustarpeiden täyttämiseksi. Heidän ammattitaitoinen tiiminsä ja kattavat palvelut auttavat asiakkaita saamaan tarvitsemansa rahoituksen nopeasti ja luotettavasti.

Minkälaisia lainavaihtoehtoja Fixura tarjoaa?

Fixura tarjoaa kulutusluottoja, joissa lainan määrä voi vaihdella 1 000 eurosta aina 20 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika voi olla valittavissa 24–72 kuukauden väliltä, joten se antaa asiakkaille mahdollisuuden valita juuri heidän taloudelliseen tilanteeseensa sopivan takaisinmaksuajan.

Fixuralla on myös erityinen ”Laskeva korko” -laina, jossa korko pienenee lainan takaisinmaksun edetessä. Tämä antaa lainanottajalle mahdollisuuden säästää korkokuluissa pitkällä aikavälillä.

Plussat

Miinukset

Mitkä ovat Fixuran korko- ja kulutasot?

Fixuran lainanhoitomaksut perustuvat selkeään ja läpinäkyvään hinnoitteluun. Lainanhoitomaksut lasketaan päivittäin alkuperäisestä lainapääomasta 0,01 %:n perusteella, mikä varmistaa tasapuolisen kustannusten jakautumisen lainanottajien kesken. Kuukausittain veloitetaan 0,30 % ja vuosittain 3,65 % lainasopimuksen mukaisesti. Lainanhoitomaksujen yhteissumma voi olla enintään 150,00 euroa vuodessa, mikä auttaa pitämään kustannukset hallinnassa.

Ensimmäisen vuoden lainanhoitomaksut veloitetaan etukäteen lainan nostamisen yhteydessä, joten asiakkaat tietävät selkeästi mitkä ovat kustannukset lainan alkuvaiheessa. Tämä läpinäkyvyys antaa asiakkaille mahdollisuuden suunnitella taloutensa ja budjettinsa tarkasti lainanhoitomaksujen perusteella.

Millainen on Fixura -laina laskevalla korolla?

Fixura-laina laskevalla korolla on erityinen lainatuote, joka tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden hyötyä korkokulujen säästöstä pitkällä aikavälillä. Tämä tarkoittaa, että lainan takaisinmaksun edetessä korko pienenee ajan myötä.

Laskeva korko -laina toimii siten, että alussa maksetaan korkeampaa korkoa ja sitä mukaa kun lainaa lyhennetään, korko pienenee. Tämä voi tuoda merkittäviä etuja lainanottajalle, koska mitä pidempään lainaa maksetaan, sitä vähemmän korkoa tulee maksettavaksi.

Laskeva korko -laina tarjoaa asiakkaille taloudellista joustavuutta ja mahdollisuuden säästää korkokuluissa pitkällä aikavälillä. Se voi olla houkutteleva vaihtoehto niille, jotka suunnittelevat pidempää laina-aikaa ja haluavat hyötyä korkojen alenemisesta takaisinmaksun edetessä.

Fixura kokemuksia

Kuinka voin kilpailuttaa Fixuralta parhaan mahdollisen lainatarjouksen?

Mitä ehtoja Fixura asettaa lainanhakijalle?

Mikä yritys toimii Fixuran taustalla?

Fixuran taustalla toimii suomalainen rahoitusyhtiö nimeltään Fixura AB Oy. Yhtiö on perustettu vuonna 2009 ja se tarjoaa vertaislainapalveluita Suomessa. Fixura AB Oy toimii välittäjänä lainanottajien ja sijoittajien välillä, mahdollistaen suorat lainasopimukset ilman perinteistä pankkiväliintuloa.

Yhtiö noudattaa luotonantotoiminnassaan tiukkoja sääntelyjä ja standardeja varmistaakseen lainanhakijoiden ja sijoittajien turvallisuuden.

Fixuran taustalla oleva yritys pyrkii tarjoamaan joustavia ja luotettavia lainapalveluita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita erilaisissa taloudellisissa tilanteissa. Yrityksen toimintaan liittyy vahva sähköinen alusta, joka helpottaa lainan hakemista, käsittelyä ja takaisinmaksua.

Asiakkaat voivat luottaa siihen, että Fixuran taustalla toimiva yritys noudattaa alan parhaita käytäntöjä ja sitoutuu tarjoamaan turvallisen ja läpinäkyvän lainapalvelun.

Mitkä ovat Fixuran yhteystiedot ja miten saa yhteyden asiakaspalveluun?

Fixuran monipuolinen asiakaspalvelu on valmiina auttamaan kaikissa lainoihin ja sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissä. Yhteydenotto on mahdollista niin chatin, puhelimen kuin sähköpostin välityksellä. Fixuran verkkosivusto tarjoaa kuitenkin kattavasti tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa, joten useimmissa tapauksissa asiakaspalveluun ei ole tarvetta ottaa yhteyttä.

Asiakaspalvelun aukioloajat vaihtelevat riippuen laina- ja sijoitusasioista:

Laina-asioissa asiakaspalvelu palvelee puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 9–15 välisenä aikana. Voit ottaa yhteyttä numeroon +358 6 361 2111 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@fixura.com.

Sijoittajille on tarjolla puhelinpalvelua kaikkina arkipäivinä klo 9–15 välisenä aikana. Voit soittaa numeroon +358 6 361 2112 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen invest@fixura.com.

Chatin ja sähköpostin kautta voit olla yhteydessä Fixuraan kaikkina arkipäivinä.

Fixura kokemuksia - Luottamuksen ja tyytyväisyyden tarinoita

Fixura on rakentanut vahvan maineen luotettavana lainapalveluna, joka tarjoaa monipuolisia lainavaihtoehtoja yksityishenkilöille. Yksi tapa arvioida palvelun luotettavuutta ja asiakastyytyväisyyttä, on kuunnella asiakkaiden omia kokemuksia. Muiden asiakkaiden jakamat kokemukset ovatkin arvokas mittari yrityksen toiminnan onnistumiselle

Monet asiakkaat ovat jakaneet positiivisia kokemuksiaan Fixuran palvelusta. He ovat kiitelleet palvelun joustavuutta, kilpailukykyisiä korkoja ja selkeitä ehtoja. Fixuran vertaislainaamisen malli on saanut erityiskiitosta, sillä se mahdollistaa suoran yhteyden lainanottajien ja sijoittajien välillä. Asiakkaat kertovat löytäneensä juuri heille sopivan lainan määrän ja takaisinmaksuajan Fixuran kattavasta valikoimasta.

Fixuran asiakkaiden positiiviset kokemukset vahvistavat palvelun mainetta luotettavana ja asiakaslähtöisenä vaihtoehtona lainanottoa harkitseville. Näiden kokemusten pohjalta voidaan todeta, että Fixura on onnistunut luomaan asiakkailleen positiivisia ja tyytyväisiä kokemuksia monipuolisilla lainavaihtoehdoillaan.

Usein kysytyt kysymykset

Fixura on suomalainen P2P-lainapalvelu (peer-to-peer), joka on perustettu vuonna 2009. Se on Pohjoismaiden vanhin toimija tällä alalla. Fixuran liikeidea on yhdistää lainanhakijat ja sijoittajat toisiinsa, toisin sanoen se toimii välittäjänä henkilöiden välisessä lainaustoiminnassa.

Tämä tarkoittaa, että jos haluat lainata rahaa, voit hakea lainaa Fixuran kautta. Toisaalta, jos sinulla on ylimääräistä rahaa, jonka haluat sijoittaa ja saada sille tuottoa, voit sijoittaa rahasi Fixuraan. Sijoituksesi käytetään sitten lainaamaan rahaa muille ihmisille, ja saat sijoituksellesi tuottoa heidän maksamistaan koroista.

Fixuran toimintamalli on siis eräänlainen digitaalinen rahoitusmarkkinapaikka. Sen avulla yksityishenkilöt voivat lainata rahaa toisilleen ilman pankkia tai muuta perinteistä rahoituslaitosta. Lainasummat, korot ja laina-ajat vaihtelevat, ja ne määräytyvät osittain sijoittajien ja lainanhakijoiden välisen kysynnän ja tarjonnan perusteella.

On tärkeää huomata, että vaikka Fixura toimiikin lainojen välittäjänä, se ei itse ota riskejä lainoista. Mikäli lainanottaja ei maksa lainaansa takaisin, sijoittaja menettää sijoituksensa. Toisaalta, sijoittaja voi myös saada huomattavan tuoton, jos lainanottaja maksaa lainansa takaisin sovitusti.

Fixura lainapalvelun kautta lainaa voi hakea henkilö, joka täyttää seuraavat ehdot:

  • Hakijan on oltava täysivaltainen, eli hänellä on oltava oikeus tehdä lainasopimus. Suomessa tämä tarkoittaa, että hakijan on oltava vähintään 18-vuotias. Fixura kuitenkin edellyttää, että hakijan on oltava vähintään 21-vuotias.

  • Hakijan on asuttava vakituisesti Suomessa. Fixura edellyttää, että hakija on asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta.

  • Hakijalla on oltava säännölliset tulot. Tämä takaa, että hakijalla on mahdollisuus maksaa laina takaisin.

  • Hakijan on annettava Fixuralle tarvittavat tiedot luottokelpoisuuden arvioimiseksi. Tämä tarkoittaa esimerkiksi tietoja hakijan tuloista, menoista, veloista ja muista taloudellisista seikoista.

  • Hakijalla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä tai maksamattomia erääntyneitä lainoja. Tämä tarkoittaa, että hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää luottotietorekisterissä, eikä hän saa olla maksamatta aiempia lainojaan.

  • Hakijan ei saa olla hallituksen jäsenenä yrityksessä, jolla on maksuhäiriöitä. Tämä rajoitus on asetettu, koska yrityksen taloudellinen tilanne ja maksukyky voivat vaikuttaa hakijan omaan maksukykyyn.

Nämä vaatimukset ovat tärkeitä, jotta Fixura voi varmistaa, että lainaa hakeva henkilö on luotettava ja kykenee maksamaan lainan takaisin. Jos hakija ei täytä kaikkia näitä vaatimuksia, hän ei todennäköisesti saa lainaa Fixuran kautta.

Kyllä, voit maksaa Fixuran kautta otetun lainan takaisin ennenaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa koko jäljellä olevan lainasumman pois ennen lainasopimuksen mukaista eräpäivää.

Ennenaikaisen takaisinmaksun yhteydessä sinun on maksettava:

  • Jäljellä oleva pääoma, eli lainan pääasiallinen osuus, jota et ole vielä maksanut takaisin.
  • Kertynyt mutta maksamaton korko. Tämä on lainasumman korko, joka on kertynyt siitä hetkestä lähtien, kun viimeksi maksoit lainaa takaisin, mutta jota et ole vielä maksanut.
  • Kertyneet mutta maksamattomat tilinhoitomaksut. Nämä ovat maksuja, jotka peritään lainan hallinnoinnista.

On tärkeää huomata, että ennenaikaisen takaisinmaksun yhteydessä sinun ei tarvitse maksaa tilinhoitomaksuja tai korkoa jäljellä olevalta laina-ajalta. Eli jos maksat lainasi takaisin ennenaikaisesti, säästät rahaa, koska et joudu maksamaan korkoa tai tilinhoitomaksuja koko laina-ajalta.

Koska ennenaikaisen takaisinmaksun loppusumma voi olla monimutkainen laskea, Fixura pyytää ottamaan yhteyttä asiakaspalveluunsa, jotta he voivat tarkistaa lopullisen summan. He voivat myös antaa lisätietoja ennenaikaisesta takaisinmaksusta ja ohjeita siitä, miten se tehdään.

Kyllä. Kokeilujakson voi peruuttaa. Kun peruutat sen ennen kokeilujakson päättymistä, varsinainen tilaus ei ehdi alkaa eikä sinulta veloiteta mitään. Kokeilujakso tulee peruuttaa viimeistään 24 tuntia ennen kokeilujakson päättymistä.