Bookbeat kokeilu 2024 - Laaja maailma kirjojen äärellä

HBO Max Arvostelu

Kirjallisuuden ystävät ovat aina kaivanneet uusia tapoja sukeltaa tarinoiden maailmaan. Digitaalisten palveluiden kasvaessa BookBeat kokeilu tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden tutustua laajaan valikoimaan äänikirjoja ja e-kirjoja. Tässä artikkelissa tarkastelemme, mitä kaikkea BookBeat kokeilu pitää sisällään ja miten voit hyödyntää sen tarjoamia etuja. 

Uppoudu äänikirjojen maailmaan – BookBeatin monipuolinen valikoima

Kirjallisuuden taika avautuu aivan uudella tavalla BookBeatin laajan äänikirjojen valikoiman kautta. Äänikirjat tarjoavat ainutlaatuisen tavan kokea tarinat ja seikkailut, antaen lukijalle vapauden nauttia kirjoista missä ja milloin tahansa. Olipa kyse sitten työmatkasta, rentouttavasta lenkistä luonnon helmassa tai rauhallisesta neulontahetkestä kotisohvalla, äänikirjat rikastuttavat arkea ja antavat mahdollisuuden uppoutua tarinoiden maailmaan mitä ikinä teetkin. 

BookBeatin äänikirjavalikoima on erittäin laaja. Jännityksen ystävät voivat sukeltaa koukuttaviin mysteereihin, romantiikan nälkäiset voivat seurata sydänten sykähdyttäviä tarinoita, ja scifin intohimoiset löytävät itsensä toisista maailmoista. Tietokirjallisuus tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta ja laajentaa tietämystä niin tutuista, kun tuntemattomammistakin aiheista. 

Kuuntele, opi tai rentoudu – Äänikirjojen monikäyttöisyys

Moderni elämäntyyli vaatii monenlaisten tehtävien jonglööraamista, ja äänikirjat ovat loistava tapa yhdistää kirjallisuus arjen rutiineihin. Olipa kyse sitten työmatkasta, ruuanlaitosta tai lenkkeilystä, äänikirjat kulkevat mukanasi ja tarjoavat aivoillesi piristystä ja mielikuvituksellesi siivet. Voit heittäytyä romaaniin tai kuunnella kiinnostavia faktoja samalla kun suoritat askareita, mikä tekee arjesta entistäkin nautinnollisempaa. 

Kuunnellessasi äänikirjoja voit myös oppia uutta, sillä ne tarjoavat mahtavan mahdollisuuden oppia uusia asioita miltei missä tahansa tilanteessa. Pitkä automatka tai junamatka voi muuttua oppimisen mahdollisuudeksi, kun voit uppoutua tietokirjan sisältöön. Äänikirjat laajentavat tiedon saantiin sopivia hetkiä ja tekevät oppimisesta joustavaa ja mielenkiintoista. 

Kun kuuntelet äänikirjaa, astut tarinan sisään aivan uudella tavalla. Äänen vivahteet ja lukijan tulkinta tuovat tarinan henkiin, luoden syvemmän yhteyden tarinan hahmoihin ja tapahtumiin. Tämä vuorovaikutus luo mielenkiintoisen siltojen verkoston lukijan ja kirjoittajan välille, antaen kuitenkin tilaa omalle tulkinnalle ja kuvitelmille. 

Äänikirjat ovat vallankumouksellinen tapa nauttia kirjallisuudesta, ja BookBeat tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja eri genreistä ja aiheista. Olipa kyse rentoutumisesta, oppimisesta tai yksinkertaisesti tarinan upottavasta nautinnosta, äänikirjojen monikäyttöisyys tekee niistä korvaamattoman välineen nykyaikaiselle lukijalle. Astu siis äänikirjojen maailmaan ja anna niiden rikastuttaa jokapäiväistä elämääsi!

Plussat

Miinukset

E-kirjat BookBeatissa – Digitaalisen lukemisen laaja maailma

Digitaalinen aikakausi on mullistanut myös kirjojen lukemisen, ja BookBeat tarjoaa kiehtovan tavan kokea kirjallisuus e-kirjojen avulla. E-kirjat ovat toinen BookBeatin monipuolisuuden helmi, tarjoten perinteisen lukukokemuksen uudessa, modernissa muodossa. BookBeatin e-kirjavalikoima on laaja ja houkuttelee lukijoita erilasista genreistä ja mieltymyksistä, mikä tekee siitä loistavan paikan löytää niin suorittuja bestsellereitä kuin myös piilotettuja lukuelämyksiä. 

Lukeminen digitaalisessa muodossa

E-kirjat avaavat oven uuteen lukemisen maailmaan, missä perinteisen kirjan sivut vaihtuvat digitaaliseen näyttöön. BookBeat tarjoaa käyttäjilleen e-kirjojen kautta mahdollisuuden kulkea tarinoiden poluilla, oli kyse sitten jännityksen, romantiikan, fantasioiden tai tietämyksen maailmasta. E-kirjojen lukeminen on kätevää ja monipuolista – voit nauttia suosikkikirjojasi missä ikinä oletkin. 

BookBeatin e-kirjavalikoima tarjoaa kirjallisuuden ystäville upean tilaisuuden löytää uutta luettavaa. Suosittujen bestsellereiden lisäksi voit sukeltaa syvemmälle ja löytää piilotettuja helmiä eri kirjallisuuden genreistä. Ehkäpä oletkin aina haaveillut löytäväsi tuntemattoman kirjailijan mestariteoksen tai antavasi mielikuvituksesi lennellä uusiin maailmoihin – BookBeatin e-kirjavalikoima tekee sen mahdolliseksi. 

E-kirjojen ansiosta lukeminen on entistä joustavampaa ja henkilökohtaisempaa. Voit valita juuri sen hetken tai paikan, jossa haluat uppoutua tarinan pyörteisiin. E-kirjat BookBeatissa kulkevat mukanasi älypuhelimesi tai tablet-laitteesi avulla, antaen sinulle mahdollisuuden nauttia kirjallisuudesta juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. 

E-kirjat ovat osa BookBeatin ydintä, tarjoten modernin ja monipuolisen tavan kokea kirjallisuus. Sen laaja e-kirjavalikoima on täynnä mahdollisuuksia löytää uusia suosikkeja ja tutustua erilaisiin maailmoihin. Digitaalinen lukeminen tarjoaa vapauden ja joustavuuden, joka istuu täydellisesti nykypäivän elämäntyyliin.

Bookbeat kokeilu

BookBeat mobiiliapplikaatio – Kirjallisuus käden ulottuvilla

BookBeat mobiiliapplikaatio on avain kirjallisuuden jännittävään maailmaan, joka matkustaa kanssasi, minne ikinä menetkin.

Kun lataat BookBeat mobiiliapplikaation laitteellesi, voit selata lukemattomia kirjoja eri genreistä, valita suosikkisi ja aloittaa lukemisen tai kuuntelun missä ja milloin tahansa. Olipa kyse sitten jännityksestä, romantiikasta, fantasiasta tai tietokirjallisuudesta, BookBeat tuo tarinat taskuusi. 

BookBeat mobiiliapplikaatio mahdollistaa myös oman lukukokemuksen räätälöinnin. Voit luoda listoja suosikeistasi, merkitä luetut tai kuunnellut kirjat, ja pitää itsesi ajan tasalla kirjallisuuden maailmassa. Tämä ominaisuus auttaa sinua pitämään kirjaa siitä, mitä olet jo nauttinut ja mitä haluaisit tutkia seuraavaksi. 

Applikaatio mahdollistaa äänikirjojen kuuntelun juuri sinulle sopivalla tavalla. Voit säätää ääninopeutta, keskeyttää ja jatkaa kuuntelua helposti, sekä nauttia tarinoista kätevästi liikkeellä ollessasi. 

BookBeat mobiiliapplikaatio pitää myös kirjaa edistymisestäsi kirjojen parissa. Voit nähdä, kuinka paljon olet lukenut tai kuunnellut tietyssä kirjassa, mikä auttaa sinua seuraamaan omia tavoitteitasi ja nauttimaan kirjoista entistä enemmän. 

Applikaatio oppii mieltymyksistäsi ajan myötä ja tarjoaa sinulle henkilökohtaisia suosituksia kirjoista, joita voisit pitää mielenkiintoisina. Näin voit aina löytää uutta luettavaa, ja laajentaa lukuhorisonttiasi. 

BookBeat applikaatio on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja intuitiiviseksi. Kirjavalikoiman selaaminen, kirjojen valitseminen ja lukeminen on tehty helpoksi, jotta voit keskittyä täysin nauttimaan lukuhetkistäsi.

BookBeat ilmainen kokeilu – Rajaton pääsy tarinoiden maailmaan

Jos olet epävarma siitä, onko BookBeat juuri sinulle oikea valinta kirjallisuuden seikkailuihin, voit astua uusien lukumahdollisuuksien pariin hyödyntämällä BookBeat ilmaista kokeilujaksoa. Tämä houkutteleva BookBeat tarjous 45 päivää avaa eteesi rajattoman pääsyn BookBeatin kattavaan kirjavalikoimaan, täysin ilman sitoumuksia. BookBeat ilmaisen kokeilujakson ansiosta voit kurkistaa tarinoiden maailmaan siis täysin ilman taloudellista huolta tai riskiä. Bookbeat ilmainen kokeilu kestää peräti 45 päivää, tarjoten sinulle runsaasti aikaa upota kirjojen lumoavaan maailmaan ja kokea BookBeatin monipuoliset ominaisuudet käytännössä. Astu siis sisään tarinoiden lumoavaan maailmaan ja anna BookBeat tarjous 45 päivää johdattaa sinut uusiin kirjallisuuden seikkailuihin.

Jos BookBeatin maailma kiehtoo myös kokeilujakson jälkeen, tarjolla on myös paljon BookBeat alennuskoodi -koodeja. Nämä alennuskoodit mahdollistavat tilauksen jatkamisen edullisemmalla hinnalla. Bookbeat alennuskoodi on hieno tapa pidentää lukuelämysten iloa myös ilmaisen kokeilujakson jälkeen. 

Usein kysytyt kysymykset

Voit lisätä profiilin BookBeat-palveluun seuraavasti:

 1. Kirjaudu ensin sisään BookBeat-tilillesi.
 2. Etsi ja navigoi kohtaan ”Profiilit” käyttäjätililläsi.
 3. Tässä osiossa näet vaihtoehdon ”Lisää profiileja”. Klikkaa sitä.
 4. Noudata sitten ruudulla näkyviä ohjeita profiilin luomiseksi.

Näin voit helposti ja nopeasti lisätä useita profiileja, jos haluat eriyttää kuunteluhistoriasi tai suosituksesi muiden perheenjäsenten tai ystävien kanssa.

BookBeatilla on kaksi eri hinnoittelupakettia:

 1. Basic-paketti: Tällä paketilla voit kuunnella ja lukea kirjoja jopa 20 tuntia kuukaudessa, ja se maksaa 9,99 € kuukaudessa.
 2. Premium-paketti: Tämä paketti mahdollistaa kirjojen kuuntelun ja lukemisen jopa 100 tuntia kuukaudessa, ja sen hinta on 16,99 €/kk.

Kuitenkin hinnat ja tarjoukset saattavat ajoittain muuttua, joten on suositeltavaa tarkistaa viimeisimmät hinnat BookBeatin verkkosivuilta varmistaaksesi ajankohtaiset tiedot.

Kyllä, BookBeat on tunnettu e-kirjojen ja äänikirjojen streaming-palvelu, joka perustuu kuukausimaksuun. Vaikka se on saavuttanut suosiota, se ei ole yhtä suosittu kuin Storytel, osittain koska se tarjoaa vähemmän englanninkielistä kirjallisuutta. Lisäksi, toisin kuin jotkut muut palvelut, BookBeatin e-kirjoja ei voi lukea erillisellä lukulaitteella.

BookBeat on ruotsalaisen mediayhtiön Bonnierin omistuksessa. Lisäksi on huomionarvoista, että Supla tiedotti yhdistymisestä BookBeatin kanssa 28. maaliskuuta 2023.

Kyllä, BookBeat on suunniteltu ensisijaisesti käytettäväksi mobiililaitteissa, kuten puhelimissa ja tableteissa, käyttämällä heidän sovellustaan. Tällä hetkellä et voi lukea tai kuunnella BookBeatin kirjoja tietokoneella tai erillisellä lukulaitteella.

BookBeat tarjoaa Premium-paketin hintaan 16,99 €/kk, joka antaa käyttäjilleen 100 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa. He tarjoavat myös ilmaisen kokeilujakson, joka kestää 45 päivää. Erityisenä ominaisuutena BookBeatissa on mahdollisuus luoda jopa neljä lisäprofiilia. Tämä tarkoittaa, että eri profiilit voivat kuunnella kirjoja yhtäaikaisesti. Joten useampi käyttäjä voi nauttia palvelusta samanaikaisesti.

BookBeat on kirjallisuuden suoratoistopalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden sekä lukea että kuunnella kirjoja kuukausimaksua vastaan. Palvelun valikoimaan kuuluu yli 700 000 teosta, mukaan lukien viimeisimmät uutuudet, perinteiset klassikot, erilaiset tietokirjat sekä lastenkirjat. Joten kyllä, BookBeatissa voi ehdottomasti lukea kirjoja laajasta ja monipuolisesta valikoimasta.

Jos haluat irtisanoa BookBeat-tilauksesi, toimi seuraavasti:

 1. Avaa BookBeat-sovellus.
 2. Mene valikkoon ja valitse ”Profiili”.
 3. Tämän jälkeen valitse ”Käyttäjätilin tiedot”.
 4. Yläoikealla näet kaksi vaakapalkkia. Klikkaa niitä ja etsi ”Tilaus”-kohta.
 5. Kun olet ”Tilaus”-osiossa, vieritä sivun alaosaan, missä näet ”Peruuta tilaus” -vaihtoehdon.

Klikkaamalla ”Peruuta tilaus” voit aloittaa tilauksesi irtisanomisprosessin.