Disney+ Uusimmat herkut (Kesäkuu 2024)

Disney+ logo

Disney+ on jälleen laajentanut sisältöään kiehtovilla ja monipuolisilla uutuuksilla. Kesä on täydellinen aika tutustua näihin uutuuksiin ja valmistautua syksyn pimeneviin iltoihin, jotka voi viettää laadukkaan viihteen parissa. Tässä muutamia kohokohtia viimeaikaisista lisäyksistä Disney+ -palveluun.

Dramaattisia Tarinoita ja Rikoksia

Under the Bridge Rebecca Godfreyn kirjaan perustuva ”Under the Bridge” kertoo tositarinan Reena Virkistä, joka katosi vuonna 1997 ystävien juhlista ja jonka murhaan liittyy yllättäviä käänteitä. Riley Keough ja Lily Gladstone esittävät pääosia tässä jännittävässä sarjassa, joka paljastaa totuuksia nuorten tyttöjen piilotetusta maailmasta.

The Acolyte Sijoittuen aikaan ennen Imperiumin nousua, ”The Acolyte” vie katsojat galaktiseen mysteeriin ja jännitykseen, jossa jedimestari kohtaa menneisyydestään tutun vaarallisen soturin. Leslye Headlandin luoma sarja lupaa viedä katsojat syvälle Galaktisen tasavallan aikakauteen.

The Veil Steven Knightin luoma ”The Veil” on kansainvälinen vakoojasarja, jossa kaksi naista pelaa hengenvaarallista peliä totuuden ja valheiden välillä Istanbulista Pariisiin ja Lontooseen. Elisabeth Moss ja Yumna Marwan loistavat pääosissa tässä jännittävässä draamassa.

Musiikkia ja Dokumentteja

Camden ”Camden” sukeltaa Lontoon musiikkielämän sykkivään sydämeen ja paljastaa ikonisten artistien elämää ja uria. Sarjassa käytetään arkistomateriaalia, haastatteluja ja havaintokuvausta, jotka tuovat esiin Camdenin rikkaan musiikkihistorian ja sen vaikutukset maailman tunnetuimpiin muusikoihin.

Becoming Karl Lagerfeld ”Becoming Karl Lagerfeld” kertoo muotilegenda Karl Lagerfeldin noususta ja hänen kilpailustaan Yves Saint Laurentin kanssa. Sarja kuvaa glamouria, egojen taistelua ja Lagerfeldin muotimaailman huipulle nousua.

Jännitystä ja Toimintaa

Sons of Anarchy Tämä suosittu sarja palaa Disney+

valikoimaan, tarjoten rikosdraamaa ja toimintaa. ”Sons of Anarchy” seuraa lainsuojattomien moottoripyöräkerhoa, joka suojelee pikkukaupunkiansa ja sen laitonta asekauppaa.

Tracker ”Tracker” esittelee Justin Hartleyn tähdittämän sarjan, jossa yksinäinen selviytyjä Colter Shaw käyttää jäljitystaitojaan ratkaistakseen mysteerejä ja auttaakseen yksityisiä kansalaisia sekä lainvalvontaa.

Koskettavia Tositapahtumia ja Historiallisia Draamoja

The Good Mothers ”The Good Mothers” kertoo kolmen rohkean naisen tarinan, jotka kasvavat ’Ndrangheta-mafiaperheissä ja päättävät tehdä yhteistyötä syyttäjän kanssa tuhotakseen rikollisimperiumin. Sarja perustuu tositapahtumiin ja seuraa naisten kamppailua vapauden puolesta.

Oussekine ”Oussekine” on neliosainen minisarja, joka kertoo Malik Oussekinen traagisesta kuolemasta ja hänen perheensä taistelusta oikeuden puolesta. Tämä biografinen draama kuvaa vuoden 1986 tapahtumia ja Ranskan yhteiskunnan kuohuntaa.

Lisää Viihdettä ja Jännitystä

Laura Whitmore: Rajun seksin jäljillä Laura Whitmore tutkii rajua seksiä eri näkökulmista ja perehtyy myös ilmiön pimeään puoleen tässä kiehtovassa dokumentissa.

Väkivaltainen vaimoni Tämä brittiläinen dokumentti kertoo Richard Spencerin tarinan, joka eli painajaismaista arkea väkivaltaisen vaimonsa kanssa.

Disney+ tarjoaa laajan valikoiman uutuuksia, jotka vievät katsojat jännittäviin ja koskettaviin maailmoihin. Näiden sarjojen ja dokumenttien parissa riittää katsottavaa niin kesäiltoihin kuin syksyn viileneviin päiviin.

Suosittuja artikkeleita:

Disney Plus on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman sisältöä kaikenikäisille katsojille. Palvelu lanseerattiin marraskuussa 2019, ja siitä lähtien se on kasvanut nopeasti yhdeksi maailman johtavista suoratoistopalveluista.

Saat nyt 12 kuukautta 10 kuukauden hinnalla vuosittaisella tilauksella verrattuna kuukausittaiseen maksamiseen Premium- tai Standard-suunnitelmassasi.