Zoom arvostelu ja kokemuksia 2024)

Zoom arvostelu

Zoom on monipuolinen yhteistyöalusta, joka tarjoaa videoneuvottelut, tiimichat, VoIP-puhelut ja webinaarit. Se mahdollistaa merkitykselliset yhteydet yhdessä paketissa, sisältäen innovatiivisia ratkaisuja kokoustiloihin ja virtuaalitapahtumiin. Zoom tukee työskentelyä AI:n avulla, parantaen työntekijöiden, tiimien ja asiakkaiden välistä yhteistyötä.

Mikä on Zoom?

Zoom on monipuolinen yhteistyöalusta, joka tarjoaa luotettavia työkaluja työn modernisointiin. Se sisältää videoneuvottelut, tiimichat, VoIP-puhelut, webinaarit, valkotaulut, yhteydenottokeskukset ja tapahtumat. Zoomin avulla käyttäjät voivat luoda merkityksellisiä yhteyksiä kokousten, tiimichattien, valkotaulujen, puheluiden ja muun tarjonnan kautta yhdessä paketissa. Alusta tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja jokaiseen kokoustilaan, mukaan lukien konferenssihuonejärjestelmät ja yhteydessä olevat konferenssihuoneet, sekä ratkaisuja vaikuttavien virtuaalisten ja hybridikokemusten isännöintiin, kuten online-webinaarit ja yksittäiset tapahtumat. Lisäksi Zoom tarjoaa modernin asiakastuen omnichannel-pilviyhteydenottokeskuksen ratkaisun, joka on optimoitu videolle.

Zoomin kehittäjille suunnattu osio mahdollistaa innovatiivisten sovellusten ja integraatioiden luomisen Zoomin alustaa käyttäen. Tämä sisältää markkinapaikan, API:t, SDK:t ja alustaratkaisut. Zoom on tunnustettu johtaja yhtenäisen viestinnän alalla ja sitä käyttävät yritykset ympäri maailmaa eri toimialoilla, kuten koulutuksessa, rahoituspalveluissa, hallinnossa, terveydenhuollossa, valmistuksessa ja vähittäismyynnissä.

Zoom pyrkii yksinkertaistamaan työskentelyä tarjoamalla AI:n voimalla toimivan alustan, joka mahdollistaa yhteydenpidon, yhteistyön ja luomisen. Se valtuuttaa työntekijöitä, tiimejä ja asiakkaita työskentelemään paremmin yhdessä ja saamaan enemmän aikaan.

Parhaat Zoomin ominaisuudet

Nämä ominaisuudet tekevät Zoomista monipuolisen ja käyttäjäystävällisen alustan, joka tukee tehokasta yhteistyötä ja kommunikaatiota eri kielillä ja formaateissa.

Plussat

Miinukset

Zoomin yleiskatsaus

Zoom Video Communications, joka tunnetaan yleisesti nimellä ”Zoom”, on Eric Yuanin, entisen Cisco Systemsin johtajan ja insinöörin, luomus. Zoom toteutti listautumisannin (IPO) vuonna 2019 ja liittyi NASDAQ-100 -indeksiin vuonna 2020.

Vaikka on totta, että Zoomin käyttö räjähti maailmanlaajuisen pandemian myötä, yritys oli aina kasvun tiellä. Zoomin menestys perustuu vankkaan palveluun, joka tarjoaa erinomaisia video- ja webinaarineuvottelutyökaluja sekä muita huippulaadukkaita palveluita.

Zoom kokoukset

Zoomin kokousalusta on yksi maailman suosituimmista videoneuvottelujärjestelmistä. Tämä videoneuvotteluohjelmisto tarjoaa erinomaista video- ja äänen suoratoistoa ilmaiseksi. Palvelu on skaalautuva, alkaen ilmaisesta Basic-suunnitelmasta ja päättyen vaihtoehtoihin, jotka tuovat pöytään valtavasti integraatioita ja datan tallennusvaihtoehtoja.

Zoom screenshot

Perustason tarjonta

Lisäksi ilmainen versio sisältää pääsyn moniin yritysintegraatioihin, mukaan lukien Asana, Salesforce, Alexa, HubSpot ja Workplace, monien muiden joukossa. Zoom ei myöskään vaadi maksamaan lisää valkotaulutyökaluista, näytön jakamisesta, audio- ja videotaltioinneista tai Google Kalenterin integraatiosta.

Ammattilaisille suunnattu

Pro-suunnitelma maksaa 15,99 dollaria per lisenssi kuukaudessa; Zoom suosittelee sitä pienille tiimeille, sillä voit ostaa enintään yhdeksän lisenssiä.

Yrityksille

Tämä suunnitelma on suunnattu pienille yrityksille, jotka tarvitsevat 10–99 lisenssiä. Hinta on 19,99 dollaria per lisenssi, ja voit odottaa investoivasi vähintään noin 199,90 dollaria kuukaudessa.

Suuryrityksille

Zoomilla on suurille yrityksille tarkoitettu suunnitelma, joka on tarkoitettu yrityksille, joilla on 1 000 tai enemmän työntekijää ja jotka tarvitsevat enemmän kuin mitä alemmilla tasoilla on tarjolla. Se vaatii vähintään 50 lisenssin ostamisen.

Enterprise-taso on räätälöity hinnoiteltu, ja Zoomin myyntiosastoon on otettava yhteyttä suoraan oston etenemiseksi. Enterprise on ainoa premium-taso, jossa vuosisopimukset ovat pakollisia; voit maksaa koko summan etukäteen tai sopia kuukausittaisesta maksusta.

Enterprise on epäilemättä kallein vaihtoehto saatavilla. Kuitenkin ominaisuudet, kuten rajaton pilvitallennustila, tekevät paketista houkuttelevan suuremmille tiimeille.

Tärkeät huomioitavat seikat ennen Zoomin käyttöönottoa

Vaikka Zoom tarjoaa monia etuja, on olemassa muutamia seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen maksullisen suunnitelman hankkimista. Ensinnäkin on tärkeää arvioida, kuinka monta lisenssiä tarvitset ja mihin palvelutasoon yrityksesi kuuluu. Esimerkiksi, jos tiedät yrityksesi tarvitsevan 15 lisenssiä, tarvitset Business-suunnitelman, koska se ylittää Pro-tason lisenssien määrän.

Erityisenä huomionkohtana Zoomissa on teknisen tuen käsittely. Basic-suunnitelman käyttäjänä paras vaihtoehtosi on Help Center. Pro-tason asiakkaana voit lähettää tukipyynnön ja saada apua chatin kautta, mutta jos haluat puhua suoraan henkilökunnan kanssa, sinun on päivitettävä suunnitelmasi Business-tasolle tai sitä korkeammalle.

Vaikka kuukausisopimukset ovat saatavilla Business-tasolla, Zoom tekee monivuotiset sopimukset mahdollisiksi tässä vaiheessa. Vuosisopimus muuttuu pakolliseksi Enterprise-tason asiakkaille. Joissakin tapauksissa saattaa olla mahdollista muokata suunnitelmaasi, vaihtamalla vuosittaisesta kuukausittaiseen tai päinvastoin. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, sinun on tehtävä se ennen seuraavaa laskutusjaksoa, muuten sinua laskutetaan automaattisesti.

Turvallisuushuolet

Yhtä nopeasti kuin Zoom saavutti suosionsa, se sai myös osakseen kritiikkiä yksityisyys- ja turvallisuusongelmistaan. Näin ollen, vaikka Zoom pysyykin arvostettuna web-konferenssialustana, sen epävarma turvallisuushistoria saattaa saada jotkut epäröimään tilin luomista.

Tutkimuksemme aikana huomasimme, että jotkut asiakkaat valittivat kyvyttömyydestä poistaa online-trollien luomia kommentteja, jotka tunkeutuvat kokoustiloihin käytännössä, jota kutsutaan ”Zoombombingiksi”. Zoom on onnistunut käsittelemään useimmat ongelmat viime vuoden aikana. Yksi tapa välttää ei-toivotut vieraat kokouksissasi on vaatia kaikkien osallistujien liittyvän käyttäen salasanaa.

Onko Zoom oikea valinta sinulle tai yrityksellesi?

Zoomin palvelut ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, ja jos et halua kuluttaa rahaa, se tarjoaa ilmaisia web-konferenssityökaluja. Näin ollen Zoom sopii sekä pienille että suurille yrityksille. Sanottuasi, jos pyörität suurta yritystä etkä ole vakuuttunut pakollisista sopimuksista, tai et pidä ajatuksesta, että luotettavan teknisen tuen saamiseksi on päivitettävä, Zoom ei ehkä ole ihanteellinen valinta sinulle.

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tarjoaa ennennäkemättömän laajan kattauksen sisältöjä viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun. 

Eturivin paikan koko MTV:n ohjelmakattaukseen tarjoavat MTV Katsomo+ -tilaukset, joilla näet MTV-alkuperäissarjoja, MTV:n ohjelmia ennakkoon sekä kansainvälistä draamaa ja reality-ohjelmia.