Wallester arvostelu ja kokemuksia (2024)

Wallester Arvostelu

Wallester on fintech-alaan keskittyvä yritys, jonka kotipaikka on Tallinnassa, Virossa. Yhtiö on virallinen Visan kumppani ja kuuluu Visa FinTech Fast Track -ohjelmaan pääjäsenenä. Wallester tarjoaa fyysisiä ja virtuaalisia yrityskortteja yrityksille Euroopan talousalueella (EEA) ja Iso-Britanniassa. 

Mikä on Wallester?

Wallester on fintech-alaan keskittyvä yritys, jonka kotipaikka on Tallinnassa, Virossa. Yhtiö on virallinen Visan kumppani ja kuuluu Visa FinTech Fast Track -ohjelmaan pääjäsenenä. Wallester tarjoaa fyysisiä ja virtuaalisia yrityskortteja yrityksille Euroopan talousalueella (EEA) ja Iso-Britanniassa. Yritys räätälöi tuotteensa vastaamaan yksittäisten yritysten tarpeita ja tarjoaa myös maksuttoman palvelupaketin. Lisäksi asiakkaat hyötyvät monipuolisesta ja helppokäyttöisestä kustannusten seuranta- ja hallintajärjestelmästä.

Ominaisuudet

Wallesterin tarjoamat edut yrityksille

Fyysiset ja virtuaaliset yrityskortit

Wallester Businessin pääetu on fyysisten ja virtuaalisten yrityskorttien myöntäminen, jotka on linkitetty IBAN-tiliin. Wallester Business -tilin kautta yritykset voivat nopeasti myöntää maksukortteja haluamassaan määrässä, ja virtuaalikorttien myöntäminen tapahtuu välittömästi. Kaikki kortit voidaan yhdistää mobiilimaksutapoihin, kuten Apple Pay, Google Pay ja Samsung Pay.

Tämä järjestelmä tarjoaa yrityksille joustavuutta ja nopeutta maksukorttien hallinnassa, mikä on erityisen hyödyllistä nopeasti kasvaville yrityksille ja niille, jotka tarvitsevat useita maksuvälineitä eri tarkoituksiin.

Tehokas budjetinhallinta

Wallester Business -alustan avulla yrityksen budjettia hallitaan yhdestä paikasta. Kaikki digitaaliset tilit ovat helposti saatavilla, ja taloudellisten virtojen seuranta on suoraviivaista ja mukavaa. Yrityksen johtaja tai talousjohtaja saa yksityiskohtaiset tiedot jokaisesta tapahtumasta tai maksupyynnöstä viiveettä, mikä eliminoi sopimattoman kulutuksen mahdollisuuden. Ratkaisu auttaa optimoimaan budjetinhallintaa niin pienissä startupeissa kuin suurissa yrityksissäkin.

Lisäedut ja joustavuus

Wallester tarjoaa useita lisäetuja, kuten 300 virtuaalikorttia ilmaiseksi, 0% komissiota täydennyksistä, toimivuuden kaikille EEA:n ja UK:n yrityksille, rajattoman määrän korttien välitöntä myöntämistä, ei kortin myöntämismaksuja eikä palvelumaksuja. Eurooppalaiset BIN-koodit toimivat erinomaisesti esimerkiksi Facebookin ja Googlen kanssa. Alusta on käyttäjäystävällinen kulujen seurannassa ja uusien korttien luomisessa, tarjoten API:n, mahdollisuuden ostaa henkilökohtainen BIN sekä kauppiaiden valkolistauksen. Rekisteröityminen on nopeaa ja standardin KYC:n hyväksyntä tapahtuu 24 tunnin kuluessa.

Plussat

Miinukset

Hinnoitteluvaihtoehdot ja kustannukset

Valitse sopivin hinnoittelusuunnitelma

Wallester tarjoaa useita hinnoittelusuunnitelmia, jotka sopivat eri yritysten tarpeisiin: Ilmainen, Premium, Platinum tai Enterprise Suite. Riippumatta valitusta suunnitelmasta, käyttäjillä on pääsy koko alustan toiminnallisuuteen. Premium- ja Platinum-suunnitelmien hinnat ovat kuukausimaksullisia, kun taas Enterprise Suite lasketaan yksilöllisesti ottaen huomioon yrityksen kaikki tarpeet. Ilmaisella tilillä yritys voi myöntää jopa 300 virtuaalista VISA-korttia. Jos yritys tarvitsee enemmän kortteja tai lisäominaisuuksia Wallester Business -alustalla, he voivat valita PREMIUM-suunnitelman, joka maksaa 199 €/kuukausi, tai Platinum-suunnitelman 999 €/kuukausi.

Wallester screenshot

Wallesterin toimintaperiaate

Wallester toimii kuin puskuripankkitili, joka mahdollistaa yritysjohtajille kaikkien työntekijöiden kulujen keskittämisen. Tämä tili on ladattava pankkisiirrolla (maksutta) summalla, joka on yhtä suuri tai suurempi kuin arvioitu budjetti kaikkien liiketoimintakulujen kattamiseksi (kuten toimistotarvikkeiden ostot, markkinointikulut tai ohjelmistotuotteet).

Kun tili on ladattu, virtuaaliset ja fyysiset pankkikortit voidaan myöntää välittömästi ja antaa jokaiselle tarvitsevalle työntekijälle. Wallester-tilin avulla johtaja voi hallita työntekijöiden kortteja: maksurajoituksia, rajoituksia kulutustyypin mukaan, nostorajoja jne. Mobiilisovelluksen avulla työntekijät voivat hallita budjettiaan ja skannata kuitteja.

Vakuutus ja Tuki

Wallester tarjoaa sähköpostituen osoitteessa info@wallester.com. ”Custom plan” -asiakkaat hyötyvät premium-tason teknisestä tuesta. Lisäksi asiakaspalvelun lisäksi Wallester-kortinhaltijat ja heidän kulunsa ovat suojattu Visa Classicin ja Visa Businessin vakuutuksilla.