Valitse toiveitasi vastaava kotisivupaketti

Alla olevat paketit ovat esimerkkejä, ja pakettihinnat voivat vaihdella kotisivujen toiveiden, webhotellien hintojen sekä työtuntimäärän mukaan. Valitse lähin toiveitasi vastaava paketti, ja pyydä meiltä tarkempi tarjous

Usein kysytyt kysymykset

Ostamme .fi verkkotunnukset hostingpalvelu.fi:lta ja muut (.com, .net tms) GoDaddy:sta. Pakettihintaan kuuluu verkkotunnusmaksut vuodeksi. Mikäli asiakkaalla on omat verkkotunnukset tai asiakas haluaa vastata itse verkkotunnusten hankinnasta, huomioidaan se loppuhinnassa. 

Käytämme yleensä Hostingerin tai Hostaan:n webhotellipalveluita, mutta myös suomalaisten webhotellien, kuten Capnova, XetNet, Hostingpalvelu käyttäminen onnistuu varsin hyvin. Mikäli asiakkaalla on oma webhotelli tai asiakas haluaa vastata itse webhotellin hankinnasta, huomioidaan se loppuhinnassa. 

Pakettiin kuuluu vuoden verkkotunnus- ja webhotellimaksut. Myös pienet ylläpitopäivitykset (tekstien muutokset, WordPressin ja lisäosien päivitykset) sisältyvät paketin hintaan ensimmäisen vuoden ajan. Vuoden jälkeen ylläpitopalvelut sekä verkkotunnus- ja webhotellimaksut määräytyvät ajan markkinahinnan ja työtuntien mukaan.

Paketit sisältävät normaalit lyhyehköt perustekstit. Laajempi sisältö teksteineen hinnoitellaan sanamäärän mukaan. Teemme yhteistyötä ammattikirjoittajien kanssa. 

Käytämme Premium Elementor Pro- sivunrakentajaa kaikissa projekteissamme. Asiakkaan tyytyväisyys on meille todella tärkeää, ja sivut suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Luomme aina asiantuntevasti optimoidut kotisivut, jotta kotisivusi tuottaa tulosta ja kävijämäärä olisi mahdollisimman hyvä. Mikäli asiakas haluaa lisää optimointia, kuten (ei sisälly pakettihintaan, hinnat sovittava erikseen sopimusta tehdessä

  1. Laajan hakusana- ja kilpailija-analyysin
  2. Laajemman sivujen sisältöjen optimoinnin (Otsikot, kuvat, tekstit yms.)
  3. Sivujen latausnopeuden maksimointi
  4. Ulkoisten ja sisäisten linkkien rakentaminen 
  5. Google Search Consolen kautta sivujen kehittäminen

Meillä onnistuu maksaminen kerralla tai useammassa erässä. Lähetämme laskut Ukko.fin kautta.