Estateguru kokemuksia ja arvostelu (2024)

estateguru Arvostelu

EstateGuru tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sijoittaa kiinteistövakuudellisiin lainoihin Euroopassa. Tutustu sijoituskohteisiin, alustan tunnuslukuihin ja yrityslainoihin.

Mikä on Estateguru?

Estateguru on kansainvälinen joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa lyhytaikaisiin, kiinteistövakuudellisiin lainoihin Suomessa ja muualla Euroopassa. Palvelu mahdollistaa sijoittajien kasvattaa hajautettua sijoitusportfoliota kiinteistökiinnitysten tuoman mielenrauhan tukemana, tarjoten vakaita tuottoja vakuudellisista lainoista. Estateguru erottuu markkinoilla tarjoamalla sisäänrakennetun portfolion hajautuksen, lyhyen aikavälin tulokset ja varhaiset exit-mahdollisuudet, sekä helppokäyttöisen ja intuitiivisen sijoitusalustan. Yli 150 000 sijoittajan yhteisö on jo liittynyt alustalle, joka tarjoaa selkeät takaisinmaksuaikataulut ja historiallisesti keskimäärin 10.42% vuotuisen tuoton.

Estateguru keskittyy pienille ja keskisuurille yrityksille ympäri Eurooppaa tarjottavaan nopeaan ja vaivattomaan rahoitukseen, jossa korkomäärät alkavat 0,6 prosentista kuukaudessa. Alusta käyttää huipputeknologiaa jokaisen hakemuksen analysointiin ennen sen julkaisua sijoittajille, varmistaen kiistattoman läpinäkyvyyden ja turvallisuuden sijoituksille. Lisäksi Estateguru tarjoaa erityisiä palveluita institutionaalisille sijoittajille, kuten family office -yrityksille ja rahastoille, tarjoten heille erityisen sijoittajatiimin tuen.

Estategurun toimintaa sääntelee ja valvoo Viron finanssivalvonta- ja kriisinratkaisuviranomainen (Finantsinspektsioon), ja se on lisensoitu eurooppalainen joukkorahoituspalveluntarjoaja. Maksupalveluiden tarjoajana toimii Lemonway, joka on Ranskan Keskuspankin yhteydessä toimivalta Vakavaraisuus- ja Selvitysviranomaiselta (ACPR – Banque de France) toimiluvan saanut maksulaitos.

Estategurun tärkeimmät ominaisuudet

Nämä ominaisuudet tekevät Estategurusta houkuttelevan vaihtoehdon niin kokeneille sijoittajille kuin aloittelijoillekin, jotka etsivät tuottoisia ja turvallisia sijoitusmahdollisuuksia kiinteistömarkkinoilla.

Plussat

Miinukset

EstateGuru - Avainluvut ja tilastot

Tutustu EstateGurun suorituskykyyn

Harkitsetko sijoittamista EstateGuruun? Suosittelemme tutustumaan alustan tilastotietoihin, jotka tarjoavat kattavan kuvan EstateGurun historiallisesta suorituskyvystä. Tämä antaa arvokasta tietoa ja auttaa ymmärtämään, miten lainat ovat suoriutuneet eri maissa.

EstateGurun lainaportfolion analyysi

EstateGurun tilastot-sivulta löydät ”Erinomainen Portfoliokatsaus” -välilehden, josta voit tarkastella lainojen suorituskykyä maakohtaisesti. On hyvä käytäntö arvioida alustan lainaportfolion historiallista suorituskykyä ja luottotappioasteita sijoittaessasi joukkorahoitusplatformeille.

Luottotappioiden nykytila

EstateGurun avoimen portfolion luottotappioaste oli [kuukausi] [vuosi] 47%. Lisätietoja nykyisestä luottotappioasteesta ja avoimen portfolion suorituskyvystä saat siirtymällä EstateGurun tilastot-sivulle.

Keskimääräinen takaisinmaksuaika

Historiallisesti keskimääräinen takaisinmaksuaika on ollut noin 12 kuukautta. Tämä ei kuitenkaan päde Saksassa oleviin luottotappioihin, joiden odotettu takaisinmaksuaika on todennäköisesti vuonna 2025.

Estateguru screenshot

EstateGurun käyttäjävaatimukset

Liittyminen EstateGuruun - Mitä tarvitset?

Rekisteröityäksesi EstateGuruun ja sijoittaaksesi kiinteistövakuudellisiin lainoihin, sinun tulee täyttää seuraavat uuden käyttäjän vaatimukset:

  • Oltava vähintään 18-vuotias
  • Omistettava eurooppalainen pankkitili

Voit sijoittaa EstateGuruun myös Euroopan ulkopuolelta, kunhan sinulla on eurooppalainen pankkitili, joka vaaditaan varojen tallettamiseen uudelle Lemonway-pankkitilillesi EstateGurussa. Tämä lisää sijoittamattomien varojesi turvallisuutta alustalla.

EstateGuru tarjoaa huomattavasti korkeampia tuottoja verrattuna useimpiin Yhdistyneen kuningaskunnan tai Yhdysvaltojen P2P-lainausalustoihin, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon.

Verotus EstateGurussa

EstateGuru ei pidätä veroja. Sinun on ilmoitettava tulot siinä maassa, jossa olet verovelvollinen. EstateGuru mahdollistaa verotodistusten lataamisen vuosittaiseen veroilmoitukseesi lisättäväksi.

Sijoitusmahdollisuudet ja alustan esittely

EstateGuru tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sijoittaa monenlaisiin kiinteistöprojekteihin, mukaan lukien rakennusprojektien rahoitus, kiinteistöjen kunnostus ja laajennushankkeet. Alustan kautta sijoittajat voivat hajauttaa sijoitussalkkunsa kiinteistövakuudellisiin yrityslainoihin ja bridgerahoitukseen, tarjoten historiallisesti vakaan tuoton.

EstateGurun keskeiset tunnusluvut

EstateGuru erottuu kansainvälisenä sijoitusalustana, joka yhdistää rahoitusta etsivät rakennusprojektit ja kiinteistöalan yritykset sijoittajiin ympäri Eurooppaa. Vuodesta 2013 lähtien alusta on kasvattanut mainettaan yhtenä Euroopan johtavista vertaislainojen tarjoajista. EstateGurun ainutlaatuisuus piilee siinä, ettei se itse myönnä lainoja, vaan toimii välittäjänä, varmistaen, että kaikki lainasopimukset ovat suoraan sijoittajan ja lainanottajan välisiä.

Sijoittamisen taloudelliset ehdot estateGurussa

EstateGurun kautta sijoittaminen tarjoaa houkuttelevan keskimääräisen tuoton, joka on historiallisesti ollut 10,88%. Sijoittajat voivat aloittaa pienellä, vain 50 euron minimisijoituksella, ja sijoitusten kesto vaihtelee tyypillisesti kuudesta kahteenkymmeneenneljään kuukauteen. Alustan tarjoamat sijoitusstrategiat mahdollistavat sijoitussalkun kriteerien automatisoidun määrittelyn.

Kiinteistövakuudelliset lainat - Turvallinen sijoitusvaihtoehto

Kaikki EstateGurun kautta rahoitetut lainat ovat turvattu kiinteistövakuudella, mikä pienentää sijoitusten riskiä. Alusta tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa erilaisiin lainatyyppeihin, kuten siltarahoitukseen ja yrityslainoihin, jotka kaikki hyödyntävät kiinteistöjen arvoa vakuutena.

Yrityslainat EstateGurun kautta

EstateGuru tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hakea kiinteistövakuudellista lainaa, joka voi kattaa jopa 75% kiinteistövakuuden arvosta. Lainan hakeminen on mahdollista kehitys-, siltalainaa tai käyttöpääomalainaa varten, ja lainan vakuutena voi käyttää myös lisävakuuksia. Lainat hinnoitellaan yrityskohtaisesti, ja niistä peritään rahoituspalkkio sekä mahdollinen hallinnointimaksu.