C More ilmainen kokeilu 2024

C More kokeilu

C More on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman elokuvia, sarjoja ja urheilulähetyksiä. 

MTV Katsomo ja C More ovat nyt yhdistyneet yhdeksi palveluksi. Uudistuksen myötä käyttäjät pääsevät nauttimaan molempien palveluiden tarjonnasta saman katon alla.

MTV on päivittänyt suoratoistopalvelunsa siten, että se yhdistelee nyt MTV:n ilmaiset sisällöt ja C Moren maksulliset palvelut uuden, kattavan MTV Katsomo -palvelun alle. Aiemmat C Moren käyttäjätilit ja tilaukset on pääasiassa siirretty automaattisesti uuteen MTV Katsomo -järjestelmään.

C More ilmainen kokeilu on saatavilla uusille asiakkaille, ja se tarjoaa lähes rajattoman pääsyn palvelun sisältöön tietyn ajanjakson ajan. Kokeilujakson pituus voi vaihdella, mutta yleensä se kestää muutamasta päivästä jopa useisiin viikkoihin tai kuukausiin. Tämä antaa käyttäjälle runsaasti aikaa tutustua palvelun tarjontaan ja päättää, sopiiko C More heidän viihdetarpeisiinsa.

C More paketit

C More tarjoaa eri hintaisia paketteja, joihin sisältyy myös eri sisältöä kokeilujakson ajan. Tällä hetkellä kokeilujakso on saatavilla C Moren omilla sivuilla vain perustilaukselle, eli C More Total + tai C More Sport -paketit eivät tarjoa maksutonta kokeilujaksoa. C More perustilauksella pääset kuitenkin tutustumaan kaikkeen C Moren viihdesisältöön rajattomasti. 

C More

Sisältää kaikki C Moren alkuperäissarjat, elokuvat, lastenohjelmat, BritBox- ja Hayu -sisällöt, sekä MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmat.

C More Total +

Sisältää kaikki C Moren alkuperäissarjat, elokuvat, lastenohjelmat, BritBox- ja Hayu-sisällöt, sekä MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmat. Lisäksi C More Total + sisältää urheilua kuten jalkapalloa, jääkiekkoa, rallia, yleisurheilua ja paljon muuta. Telia Liigapassilla näet myös kaikki Liiga- ottelut ja lisämateriaalit. 

C More Sport

Sisältää MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmien lisäksi urheilun kuten jalkapalloa, jääkiekkoa, rallia, yleisurheilua ja paljon muuta.

Plussat

Miinukset

C More ilmainen kokeilujakso – Tutustu viihteen maailmaan riskittömästi

C More ilmainen kokeilujakso tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua viihteen maailmaan ilman riskejä. Voit nauttia C Moren monipuolisesta sisällöstä täysin riskittömästi, ja tehdä päätöksen tilauksen jatkosta omassa tahdissasi. Kokeilujakso ei velvoita pitkäaikaiseen tilaukseen tai sitoutumiseen, joten voit rauhassa tutkia palvelun tarjontaa ja arvioida, onko se sinulle sopivin vaihtoehto.

Voit perua tilauksen koska tahansa kokeilujakson aikana ilman kuluja tai seuraamuksia. Jos huomaat, että C More ei vastaa odotuksiasi tai haluat kenties kokeilla toista suoratoistopalvelua, voit peruuttaa tilauksesi Oma tili -sivulla ennen kokeilujakson päättymistä. Jos olet kuitenkin tyytyväinen C Moren tarjontaan ja haluat jatkaa tilausta maksullisena kokeilujakson jälkeen, muuttuu tilaus automaattisesti maksulliseksi kestotilaukseksi kokeiluajan päätyttyä eikä sinun tarvitse tehdä mitään tilauksen jatkumiseksi. 

C More ilmainen kokeilu avaa oven sarjojen ja elokuvien maailmaan

Palvelusta löytyy laaja valikoima elokuvia eri genreistä kuten toimintaa, komediaa, draamaa ja jännitystä. Lisäksi C More tarjoaa useita suosittuja sarjoja, niin kansainvälisten, kuin myös kotimaisten sarjojen ystäville. 

Sarjojen ystävät voivat nauttia C Moren tarjonnasta, joka sisältää suosittuja sarjoja kuten draamasarjat, rikosdraamat, komediasarjat ja paljon muuta. Voit uppoutua draaman pyörteisiin, nauraa komedioiden parissa tai seurata jännittävien rikosdraamojen juonikäänteitä.

Elokuvafanit löytävät myös paljon mielenkiintoista katsottavaa C Moren valikoimasta. Voit sukeltaa toiminnan maailmaan, kokea jännitystä trillereiden parissa, nauraa komedioiden hauskoille hetkille, tai nauttia koskettavista draamoista. C More päivittää jatkuvasti elokuvatarjontaansa, joten löydät sieltä niin vanhat klassikot, kuin myös tuoretta tuoreemmatkin uutuuselokuvat. 

C More ilmainen kokeilu tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua suoratoistopalvelun suureen tarjontaan. Olipa kiinnostuksesi sitten elokuvissa tai sarjoissa, C Moren laaja valikoima tarjoaa varmasti jotain jokaiseen makuun. Ilmaisen kokeilujakson aikana voit kokea laadukkaan viihteen ilman sitoumuksia ja päättää, onko C More sinulle sopiva valinta. Avaa ovi viihdemaailmaan ja löydä uusia suosikkeja C Moren ilmaisessa kokeilussa!

C More ilmainen kokeilu

C More ilmainen 3kk kokeilujakso

C More ilmainen 3kk tarjous avaa oven laajaan ja monipuoliseen viihteen maailmaan. Kolmen kuukauden kokeilujakson aikana voit tutustua koko C Moren tarjontaan ja löytää sieltä omat suosikkisi elokuvien ja sarjojen joukosta.

C Moren 3kk kokeilujaksoja on saatavilla eri kanavien kautta. Voit tarkistaa tarjouksia esimerkiksi TV-palveluntarjoajiltasi, puhelinoperaattoreiltasi, sekä erilaisilta tarjoussivustoilta. Lisäksi C Moren omilla verkkosivuilla kannattaa pitää silmällä mahdollisia kampanjoita ja tarjouksia. Tarjousten saatavuus voi vaihdella kuitenkin ajallisesti, joten on hyvä olla tarkkana ja hyödyntää CMore tarjous heti kun se on saatavilla. 

Usein kysytyt kysymykset

Täysin ilmaiseksi C More -palvelua ei voi katsoa, mutta palvelulla on usein tarjolla maksuton kokeilujakso uusille käyttäjille. Kuten mainitsit, kokeilujakso sisältää usein pääsyn palvelun sarjoihin, elokuviin, tv-ohjelmiin ja lastenohjelmiin, mutta ei urheilutapahtumia. Tämä tarjous saattaa kuitenkin vaihdella, joten on tärkeää tarkistaa palvelun ehdot ja tarjoukset suoraan C Moren verkkosivuilta tai sovelluksesta.

On myös tärkeää muistaa, että maksuttoman kokeilujakson jälkeen palvelun hinta on yleensä 12,95 €/kk, ellei tilausta peruta ennen kokeilujakson päättymistä. Suosittelen tarkistamaan C Moren käyttöehdot ja tilauksen peruutusehdot ennen kokeilujakson aloittamista.

C More -koodit tai alennuskupongit ovat usein saatavilla osana erilaisia kampanjoita, kilpailuja tai yhteistyökumppaneiden tarjouksia. Esimerkiksi joissakin tapauksissa teleoperaattorit, kaapeli-tv-palveluntarjoajat tai muut liittymäpalveluiden tarjoajat saattavat tarjota C More -koodeja osana laajempaa palvelupakettia.

Nämä tarjoukset ja koodeja jakavat tahot voivat vaihdella, joten on suositeltavaa tarkistaa säännöllisesti C Moren virallinen verkkosivusto sekä heidän sosiaalisen median kanavansa uusien tarjousten varalta.

Jos sinulla ei ole koodia, voit tehdä tilauksen suoraan C Moren verkkosivustolla tai sovelluksessa. Usein uusille käyttäjille on tarjolla ilmainen kokeilujakso, joka antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla palvelua ennen kuin sitoudut kuukausimaksulliseen tilaukseen. Muista kuitenkin tarkistaa tilauksen ehdot ennen tilaamista.

C Moren hinta vaihtelee riippuen valitsemastasi paketista. Hinnat ovat (v. 2023) seuraavat:

 • C More (14,95 €/kk): Sisältää viihdeohjelmia, kuten kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja, elokuvia, tv-ohjelmat ja lastenohjelmat.
 • C More Sport (29,95 €/kk): Sisältää urheilulähetyksiä ja -ohjelmia.
 • C More Total (34,95 €/kk): Yhdistää edellä mainitut kaksi pakettia, eli sisältää sekä viihdeohjelmia että urheilulähetyksiä.

Nämä hinnat ovat suuntaa-antavia ja saattavat muuttua. Tarkista aina ajantasainen hinta ja saatavuus suoraan C Moren viralliselta verkkosivustolta tai sovelluksesta. Huomaa myös, että nämä hinnat ovat kuukausimaksuja, ja tilaus uusiutuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

C More esittää vuoden 2023 jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä ja suomeksi selostettuina. Tämä tarkoittaa, että voit seurata kaikkia turnauksen otteluita C More -palvelun kautta, mukaan lukien ottelut, joissa Antero Mertaranta toimii selostajana.

Tämä on mahdollista C More Sport -pakettia tilaaville tai C More Total -pakettia tilaaville, jotka sisältävät sekä viihdeohjelmia että urheilulähetyksiä.

Muista kuitenkin, että C Moren oikeudet jääkiekon näyttämiseen saattavat vaihdella vuodesta toiseen, joten on tärkeää tarkistaa ajankohtainen tieto suoraan palvelusta. Samoin otteluiden saatavuus voi vaihdella maantieteellisen sijaintisi mukaan.

C Moren käyttöehtojen mukaan voit katsoa C Morea samanaikaisesti kahdelta eri laitteelta. Tämä tarkoittaa, että voit esimerkiksi katsoa elokuvaa tietokoneellasi samalla kun perheenjäsenesi katsoo toista ohjelmaa tabletilla.

On kuitenkin tärkeää huomata, että tämä saattaa vaihdella eri tilausten ja tarjousten mukaan, joten on aina hyvä tarkistaa ajantasaiset tiedot C Moren viralliselta verkkosivustolta tai asiakaspalvelusta. Lisäksi suoratoistopalvelujen käyttöehdot saattavat muuttua ajan mittaan, joten on hyvä olla tietoinen mahdollisista muutoksista.

C More -suoratoistopalvelu on saatavilla Elisa Viihde -asiakkaille. Tämä tarkoittaa, että jos olet Elisa Viihde -asiakas, voit kirjautua C More -palveluun Elisa Viihde -tunnuksillasi ja katsoa C Moren ohjelmia Elisa Viihteen kautta.

C More on saatavilla myös muille operaattoreille, kuten Telialle ja DNA:lle. Jos käytät Maxivisionia tai paikallista operaattoria (puhelinyhtiö), tarkista lisätiedot suoraan C Moren tai operaattorisi verkkosivustolta tai asiakaspalvelusta.

On kuitenkin tärkeää huomata, että saatavuus ja käyttöehdot saattavat vaihdella eri palveluntarjoajien ja eri maantieteellisten alueiden välillä. Lisäksi joillakin palveluntarjoajilla saattaa olla erityisiä vaatimuksia tai rajoituksia C Moren käyttöön liittyen. Tämän vuoksi on tärkeää tarkistaa ajantasainen tieto suoraan palveluntarjoajalta.

C More -tilauksen irtisanominen tapahtuu seuraavasti:

 1. Kirjaudu sisään C More -palveluun omilla käyttäjätunnuksillasi.
 2. Siirry ”Oma tili” -sivulle.
 3. Klikkaa ”Peruuta tilauksesi” -painiketta.
 4. Avautuvalla sivulla klikkaa ”Haluan perua tilaukseni” -painiketta.
 5. Kun olet suorittanut nämä vaiheet, sinun pitäisi nähdä ”Tilaus päättyy” -teksti tilauksesi tiedoissa ja saat peruutusvahvistuksen sähköpostiisi.

Nämä ohjeet voivat kuitenkin vaihdella riippuen siitä, oletko tilannut C Moren suoraan palvelun verkkosivustolta vai jonkin operaattorin kautta. Jos olet tilannut C Moren operaattorisi kautta, sinun tulee noudattaa operaattorisi ohjeita tilauksen irtisanomiseen. Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä, ota yhteyttä C Moren tai operaattorisi asiakaspalveluun.

C More on pohjoismainen suoratoistopalvelu, joka on Telia Companyn omistuksessa. Telia Company on Ruotsin suurin teleoperaattori. Bonnier, joka on myös ruotsalainen mediakonserni, myi MTV:n Telialle vuonna 2019, ja C More -suoratoistopalvelu avattiin helmikuussa 2017.

Vaikka Telia Company on ruotsalainen yritys, C More on suunnattu pohjoismaiselle markkinalle, ja se tarjoaa sisältöä paikallisilla kielillä, mukaan lukien suomeksi. Lisäksi se esittää sekä pohjoismaisia että kansainvälisiä televisio-ohjelmia, elokuvia ja urheilutapahtumia.

C More mahdollistaa joitakin ohjelmia katsottavaksi offline-tilassa, eli ilman aktiivista internet-yhteyttä. Tämä on mahdollista Apple iOS – ja Android-mobiililaitteilla, kun käytät C More Suomi -sovellusta.

Offline-katselussa sinun tulee ladata haluamasi ohjelma tai elokuva etukäteen, kun laitteellasi on yhteys internettiin. Tämän jälkeen voit katsoa sen myöhemmin ilman yhteyttä internetiin.

On kuitenkin huomioitavaa, että kaikkia C Moren ohjelmia ei välttämättä voi katsoa offline-tilassa johtuen esimerkiksi oikeudellisista rajoituksista.

Muista aina tarkistaa palvelun ajantasaiset käyttöehdot ja ominaisuudet C Moren viralliselta verkkosivustolta tai sovelluksesta.

C More -palvelu tarjoaa laajan valikoiman erilaisia urheilusarjoja ja -tapahtumia. C More Sport -paketti sisältää useita eri urheilulajeja, kuten:

 • Jalkapallon Mestarien liiga
 • Espanjan La Liga
 • Italian Serie A
 • Jääkiekon Champions Hockey League (CHL)
 • Sveitsin jääkiekkoliiga
 • Ruotsin jääkiekkoliiga (SHL)
 • Amerikkalaisen jalkapallon NFL
 • Rallin MM-sarja
 • Yleisurheilua
 • Tennistä
 • Moottoriurheilua
 • Raveja
 • Ja paljon muuta!

C More Total -paketti sisältää lisäksi kaiken tämän urheilusisällön lisäksi myös viihdeohjelmat, elokuvat, sarjat ja lastenohjelmat.

Jos kohtaat ongelmia C More -sovelluksen kanssa älytelevisiossa, seuraavat vianetsintätoimenpiteet saattavat auttaa:

 1. Käynnistä televisio uudelleen: Tämä voi nollata mahdolliset virhetilat laitteen muistista ja parantaa sen suorituskykyä.

 2. Käynnistä internet-yhteys uudelleen: Jos käytät modeemia, irrota virtajohto seinästä muutamaksi minuutiksi ja kytke se takaisin.

Lisäksi, varmista, että laitteesi ohjelmisto on päivitetty uusimpaan versioon ja että C More -sovellus on myös ajan tasalla. Jos ongelma jatkuu näiden toimenpiteiden jälkeen, ota yhteyttä C Moren asiakaspalveluun saadaksesi lisäohjeita.

Myös joillakin televisiomalleilla saattaa olla yhteensopivuusongelmia tiettyjen sovellusten kanssa. Tarkista siis myös televisiosi valmistajan verkkosivuilta tai käyttöohjeista, onko televisiosi yhteensopiva C More -sovelluksen kanssa.

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tarjoaa ennennäkemättömän laajan kattauksen sisältöjä viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun. 

Eturivin paikan koko MTV:n ohjelmakattaukseen tarjoavat MTV Katsomo+ -tilaukset, joilla näet MTV-alkuperäissarjoja, MTV:n ohjelmia ennakkoon sekä kansainvälistä draamaa ja reality-ohjelmia.